Spring naar bijdragen

Annatar

Members
 • Aantal bijdragen

  15.449
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Annatar

 • Rang
  CrediOrca

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Annatar

  De toekomst van Credible

  Het lijkt er dus op dat de vraag is of we gewoon kunnen accepteren dat Credible doorgaat in de vorm waarop het nu bestaat; als een klassiek christelijk internetforum. Daar is weinig voor nodig behalve een paar moderators. Volgens mij is het zo te regelen. Als Michiel en Dingo zeggen: het kan alleen doorgaan als er een plan voor innovatie is en zo niet gaat de stekker eruit dan zijn we snel uitgepraat. Maar dat zou ik wel jammer vinden.
 2. Annatar

  De toekomst van Credible

  Mwoah ik denk dat het eenvoudiger is dan het wordt voorgesteld. Als het forum gewoon online blijft met een stel moderators is daar verder weinig meer voor nodig. Er hoeft geen innovatief plan met een unieke bijdrage op het internet worden geboden anders dan het forum nu al doet. Maar die mening was ik altijd al toegedaan m.b.t. pogingen om wel nieuwe dingen in te voeren. Jammer dat de ambitie uiteindelijk is omgeslagen in ontmoediging en de beslissing dan maar gelijk het hele forum op te heffen.
 3. Annatar

  De toekomst van Credible

  Ja, maar dat heeft nooit gewerkt. Persoonlijk zag ik altijd meer in Credible.nl zoals het daadwerkelijk bestond; namelijk een forum met een discussie en sociale kant. Die hele ambitie om nieuwe content voor jongeren te bieden etc. is nooit vna de grond gekomen en imo was dat ook niet nodig. Als er iets behouden zou moeten blijven is het Credible zoals het is en niet een een ander Credible dat toch niet bestaat.
 4. Annatar

  De toekomst van Credible

  Maar wat houdt dat dagelijks reilen en zeilen van Credible (waarvoor een plan moet komen) in? Als het simpelweg een forum is met een stel moderators dan is er toch niet meer nodig?
 5. Annatar

  De toekomst van Credible

  Wat de toekomst betreft ben ik beschikbaar om eventueel weer moderator te worden.
 6. Annatar

  De toekomst van Credible

  Ik hoop dat Credible als forum kan blijven bestaan en denk dat dit ook mogelijk is. Niet persè als jongerenforum maar gewoon als christelijk discussieforum met de structuren en "tradities" die bij Credible horen. Het zal geen gigantisch forum zijn maar het heeft zeker bestaansrecht.
 7. Annatar

  De toekomst van Credible

  Als het forum op eenvoudige schaal van nu doorgaat als een klassiek discussieforum ben ik zeker beschikbaar om als Moderator of Administrator mijn steentje bij te dragen. In het verleden heb ik dit ook gedaan op Credible.
 8. Annatar

  De toekomst van Credible

  Maar heel Credible.nl hervormen tot een nieuw format waarbij het als het ware geïntegreerd is met de nieuwe media is een grote klus en vergt veel gespecialiseerde kennis die de meesten niet hebben. Maar om Credible.nl online te houden als een authentiek en kleinschalig forum voor de liefhebber is volgens mij een ander verhaal.
 9. Annatar

  De toekomst van Credible

  Inderdaad, dat precies.
 10. Annatar

  De toekomst van Credible

  In zekere zin is het ook normaal dat de doelgroep veranderd in de loop der jaren. Zelf zag ik Credibe.nl vooral ook als een meer algemeen geloofsforum met een lichte voorkeur voor jongeren dan direct een jongerenforum. Tijdens Credible's beste periode waren het toch ook niet primair jongeren maar ook oudere gebruikers die voor boeiende discussies zorgden maar ook een heel eigen sfeer op het forum. Het zou mooi zijn als het forum an sich zou kunnen blijven bestaan voor hen die er nog interesse in hebben om op deze wijze online over het geloof te communiceren.
 11. Annatar

  De toekomst van Credible

  Wat was het plan om Credible.nl bij de tijd te brengen en wat is ervoor nodig?
 12. Annatar

  De toekomst van Credible

  Ik zag de e-mail in mijn mailbox. Dit is erg jammer want ik heb veel aan deze site gehad en vond het juist goed dat een plek als deze bestond om soms iets dieper op de materie in te gaan ook al was ik zelf de afgelopen periode niet meer echt aanwezig. Kan er misschien niet alsnog een oplossing komen om het forum online te houden in welke vorm dan ook?
 13. Annatar

  De zogenoemde 'alverzoening'

  Niet alle mensen die als kind nare ervaringen hebben gehad met gelovigen eindigen ongelovig. Niet alle mensen die een gelukkige christelijk jeugd hebben gehad eindigen gelovig.Zou heel goed kunnen (heb daar geen gegevens over maar zou zomaar kunnen) maar voor de discussie niet zo relevant toch?Weet ik niet. Ik voelde me vrij te reageren op deze post maar blijkbaar vergis ik me. Ik was het agressieve en opgefokte sfeertje van Credible.nl vergeten. Ik ben weer weg hier.
 14. Annatar

  De zogenoemde 'alverzoening'

  Niet alle mensen die als kind nare ervaringen hebben gehad met gelovigen eindigen ongelovig. Niet alle mensen die een gelukkige christelijk jeugd hebben gehad eindigen gelovig.
 15. Geloof zonder werken is dood.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid