Spring naar bijdragen

Jyoti

Members
 • Aantal bijdragen

  16.148
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Jyoti

 • Rang
  CrediOrca
 • Verjaardag 07-08-1987

Profile Information

 • Locatie
  Brussel
 • Beroep
  ziekenhuispastor

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Jyoti

  De toekomst van Credible

  Zoals velen voor mij, log ik me na lange tijd ook nog eens in om te reageren op dit toch wel bijzondere topic. Ik ben geloof ik al wel een jaar of 10 lid (sommigen kennen me misschien beter onder mijn oude nicknaam, Iriacynthe) en hoewel ik al een tijd niet actief meer ben, blijft credible een bijzondere plek in mijn hart hebben. Credible heeft me begeleid en voor een stuk ook gevormd in een hele zoektocht, van lichtjes rellerige maar wel nieuwsgierige agnostische tiener over wat minder rellerige maar nog steeds erg nieuwsgierige twijfelende theologiestudent, tot de professioneel kerkelijk geÃ
 2. Oh, ik had je reply even gemist. Het weekend is intussen voorbij. Het was wel interessant, het ging door in een abdij, we volgden het getijdengebed mee en hadden daar tussenin een aantal colleges over de geschiedenis van die orde en hun spiritualiteit enzo. En een aantal van m'n medestudenten waren heel aardige mensen, een avondje lekker zitten ouwehoeren en pijproken (!!!) met een aantal van hen, grappig. Ik haal de gemiddelde leeftijd in de groep wel zo met een aantal decennia naar beneden!
 3. Jyoti

  [kletstopic] Frrom RRRussia with Love

  Nou, zo heel erg makkelijk vond ik het toch niet hoor.
 4. Ik heb er wel wat moeite mee om een hele hoop blanke mensen die tot de meerderheidscultuur behoren en nooit ervaren hebben wat het is om gediscrimineerd te worden op basis van je huidskleur te horen zeggen dat zwarte piet geen probleem is. Blijkbaar is het dat wel voor een heel aantal mensen, dat afdoen als onzin vind ik weinig respectvol. Het hele sinterklaasfeest dan maar afschaffen gaat natuurlijk helemaal nergens over, maar ik ben het eens met Raido dat er best manieren denkbaar zijn om het feest net wat anders in te vullen, zonder dat het minder leuk wordt. Een feest dat leuk is voor ied
 5. Jyoti

  [kletstopic] Frrom RRRussia with Love

  Haha, dat was inderdaad maar de eerste in een lange rij bizarre huisgenoten.
 6. Ik ga opnieuw een beetje studeren, in avond- en weekendonderwijs. Ik kijk er best naar uit, maar door omstandigheden heb ik de eerste twee (korte) bijeenkomsten gemist, waardoor ik er nu meteen in zal vallen met gelijk een heel weekend (dus ook daar eten en slapen.) Vind het wel spannend hoor, aangezien ik mijn medestudenten en docenten dus helemaal nog niet ken!
 7. Jyoti

  Welk beeld heb je van een user?

  Haha, geweldig. Die van Ursa komt soms wel in de buurt. In mijn hoofd is Ursa ongeveer zoiets:
 8. Jyoti

  [kletstopic] Frrom RRRussia with Love

  Ik heb een jaar een huisgenoot gehad die pastafarian was. Altijd lachen als er Jehova-getuigen langskwamen. Hij had voor dat soort gelegenheden zelfs een ooglapje aan een haakje achter de deur hangen dat hij dan opzette. Op den duur kwamen ze niet meer. Volgens mij zijn we op een zwarte lijst gekomen oid.
 9. Jyoti

  Welk beeld heb je van een user?

  Oh dit topic is geweldig! Sommige beelden zijn echt zo herkenbaar. Ben nu wel benieuwd wat voor beeld jullie van mij hebben hoor. (Zal wel eerder voor de oudere garde zijn denk ik, aangezien ik tegenwoordig nog maar zelden post.)
 10. Jyoti

  Kerst one liners

  Ik las ooit ergens "He went from holding stars, to clutching Mary's finger." Dat vond ik een mooie zin, die me wel geschikt lijkt voor een kerstkaart. Succes met je kaarten!
 11. Jyoti

  Bidden

  Bidden is voor mij vaak danken. Ik bid ook wel veel voor anderen (ook voor mezelf hoor), de laatste tijd meer omdat dat ook bij mijn werk hoort. Maar danken blijft voor mij wel de basis. Verder is stilte ook belangrijk in mijn gebedsleven, en ervaar ik met anderen zingen en samen eten enzo soms ook als gebed. Ik heb wel de ontzettende luxe dat dagelijks gebed deel uitmaakt van mijn professionele leven, dat voedt me heel erg merk ik.
 12. Jyoti

  Ik ben vandaag blij met...

  Ik ben zo ontzettend blij met mijn baan. En dat is eigenlijk elke dag het geval. (Hoewel ik nu ook gewoon blij ben dat het weekend is hoor!)
 13. Ik eet vanavond een soort van pittige ratatouille met tomaat, paprika, courgette, champignons en sojabrokjes door. En obscene hoeveelheden knoflook. Zometeen aardbeien met balsamico-stroop en munt als toetje. Tussendoor heb ik ook nog hummus voor morgen op de boterham gemaakt.
 14. Ja, klopt. Ze komt niet veel meer op credible schijnt het, maar volgens mij zou ze het wel ok vinden als je haar eens een PM zou sturen. Maar goed nu BOT! (he, dat mod-zijn verleer je niet he... )
 15. Haha, een paar maanden geleden had ik dit topic echt kunnen volspammen met vervelende werkverhalen, maar nu heb ik gelukkig een fantastische baan met geweldige collega's, maakt echt zo'n verschil! Ik ben er elke dag dankbaar voor, heerlijk is dat.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid