Spring naar bijdragen

Hongerige Wolf

Members
  • Aantal bijdragen

    5.215
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Hongerige Wolf

  • Rang
    CrediShark
  • Verjaardag 28-01-1982

Profile Information

  • Interesse
    Taal, koken, lezen, visite, liturgie, mijn kat.
  • Beroep
    Redacteur

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

  1. Hongerige Wolf

    Wat ga je doen vandaag?

    Ik heb een lange fietstocht gemaakt, en ga zo mijn badkamer schoonmaken.
  2. Ja, herkenbaar. Ik wil niet opscheppen maar ik ben best een charmeur. Alleen als ik een vrouw vervolgens echt reteleuk vind, ben ik een stuk minder gehaaid.
  3. Nou, ik vind het zelf fijner om iets subtieler versierd te worden. Ik sla er niet stijl van achterover als een vrouw een leuke kop heeft en vervolgens om mijn telefoonnummer vraagt. Dat kan iedereen. Wel als ze mijn interesse weet te wekken, mijn hoofd lichtelijk op hol brengt en op geraffineerde wijze voor elkaar weet te krijgen om contact met me te houden.
  4. Toch hè, vind ik de genoemde directe aanpak wel erg doorzichtig ofzo. Ik zou zelf niet zomaar mijn telefoonnummer aan een wildvreemde man of vrouw geven, ook niet als hij of zij +1000 leukpunten heeft. Ach ja, ik moet misschien nog veel leren.
  5. Ja, zeg ook eens wat. Klinkt trouwens als de wolf en de zeven geitjes.
  6. Dat vind ik dan weer een beetje stalkerig. Om een telefoonnummer vragen vind ik zelf altijd de beste manier, maar ik ben ook een beetje bang ofzo om op mijn bek te gaan. Ik bedoel, dat is wel heel overduidelijk.
  7. Stel dat je af en toe in gezelschap iemand tegenkomt die je (erg ) leuk vindt, en waar je eigenlijk weleens iets mee zou willen drinken. Hoe pak jij dat dan aan in zo'n geval? Eerst vrienden worden op Facebook, telefoonnummer vragen ... ?
  8. - Salade choucroute. Zuurkool afgespoeld en gedept, vermengd met julienne gesneden appel en wortel. Erdoorheen een dressing van (vers) sinaasappelsap, olijfolie, mosterd, peper en zout (fleur de sel). - Gegrilde kippenbout overgoten met cognac, daarbij gekookte linzen (Puy) gemengd met gebakken prei, wortel, ui, knoflook, tijm en peterselie. - Brie en druiven. - Koffie (zelfgemalen) en cognac. Erbij zelfgebakken baguette parisienne, roomboter, en behoorlijk wat wijn. Slaap lekker.
  9. Oké. In die categorie hou ik heel erg van salades met peulvruchten. Supergezond en je hebt voorlopig geen honger meer. http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R6 ... coli-en-ei http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R8 ... nzensalade http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R9 ... en-avocado (tortillachips en kip achterwege laten en dan past het in een caloriearm dieet) http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R3 ... -camembert Ik probeer trouwens ook af te vallen (zonder weegschaal, die heeft mijn ex ).
  10. Heb je het al eens zonder kookroom en met eieren geprobeerd? Zie hier. Iets simpeler qua ingrediënten maar echt heel lekker.
  11. Gezond of weinig calorieën? Want dat is niet altijd hetzelfde.
  12. Mijn lieve vriend D., waar ik lekker mee gegeten en gedronken en gerookt heb.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid