Spring naar bijdragen

HelenaV

Members
 • Aantal bijdragen

  6.161
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

  Nooit

Over HelenaV

 • Rang
  CrediShark
 • Verjaardag 06-09-1989

Profile Information

 • Locatie
  In een tank

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. HelenaV

  Slaapervaringen en dromen

  Dat heb ik ook weleens gehad. Ik droomde dat JoostG een ban had. Ik zag boven zijn naam staan: banned user. Ik had zoiets van huh, hij is toch een hartstikke net lid? En een keer droomde ik dat er iemand van het forum dood was. Ik was zo verdrietig... ik wist niet hoe ik verder moest met het leven. Weet niet of ik zo zou hebben gereageerd als ik het in het echt had gehoord.
 2. HelenaV

  Het korte-vragen-topic [17]

  Die blikken met tabak waarvan je zelf sigaretten kunt maken, weet iemand of Marlboro dat ook heeft? Of is dat alleen met b-merken?
 3. HelenaV

  Slaapervaringen en dromen

  Dus dat meisje had Hitler niet vermoord?
 4. HelenaV

  movie quotes

  Uit Apocalypse Now: "I love the smell of napalm in the morning. (...) The smell, you know that gasoline smell, the whole hill. Smelled like... victory".
 5. HelenaV

  Het FAIL en LOL topic..

  Meanwhile in Russia: beer aan de lijn, midden in de stad. Meanwhile in America: kind in boodschappenwagen, helemaal bedekt met spullen.
 6. HelenaV

  Het FAIL en LOL topic..

  Beren op straat, toch wel. Aan de lijn, dat wel. Maar hoe lang nog...
 7. HelenaV

  Het korte-vragen-topic [17]

  --- verkeerd topic Dit topic moet ook sticky krijgen!
 8. HelenaV

  Het korte-vragen-topic [17]

  Weet iemand uit welk boek dat beeld komt van een ruiter die zichzelf aan de ene kant wit schildert en aan de andere kant zwart, zodat mensen denken dat ze er twee gezien?
 9. Oke, daar heb je weer een punt. Anders hebben die mods straks niks te doen
 10. Je kunt het ook tussen url en url zetten: link En je kunt het trouwens op imageshack.us uploaden zodat je een korte link hebt.
 11. Ik heb de Nachtheksen: Maar ik begin het steeds meer blasfemisch te vinden, vooral die prullenbak bij hen in de buurt. Volgens mij krijg ik gewoon religieuze emoties van alles wat met het Rode Leger te maken heeft
 12. HelenaV

  Het FAIL en LOL topic..

  Vroeger hadden we een 'Dit is pas lachen en/of mooi topic." Waar ze vaste klant was met eindeloze posts van deze aard. En nu probeert ze dit topic voor haar karretje te spannen. Dus al met al, wel een fail. Ol Moth, heb jij weleens de theorie gehoord dat pestkoppen heel onzeker zijn EN hun slachtoffer stiekem heel aardig vinden? Dat gevoel krijg ik bij jou Het kan natuurlijk zijn dat het niet zo is en dat je ont-zet-tend stoer bent, maar je komt vooral gefrustreerd over. Sorry als het niet zo is, maar ik vind wel dat je het recht hebt om het te weten. Dat het averechts werkt zeg maar
 13. HelenaV

  Het FAIL en LOL topic..

  Vroeger was iedereen dom en hetzelfde, nu is iedereen stoer en uniek
 14. HelenaV

  Heb je weleens iets gewonnen?

  Je moet meespelen in de Staatsloterij, dat is wel duurder maar dan heb je wel een grotere winkans. Bij de Postcode Loterij 1 op de 100 miljoen, bij de Staatsloterij 1 op 20 miljoen. Zeg nou zelf, dat scheelt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid