Spring naar bijdragen

HelenaV

Members
  • Aantal bijdragen

    6.161
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over HelenaV

  • Rang
    CrediShark
  • Verjaardag 06-09-1989

Profile Information

  • Locatie
    In een tank

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

  1. HelenaV

    Slaapervaringen en dromen

    Dat heb ik ook weleens gehad. Ik droomde dat JoostG een ban had. Ik zag boven zijn naam staan: banned user. Ik had zoiets van huh, hij is toch een hartstikke net lid? En een keer droomde ik dat er iemand van het forum dood was. Ik was zo verdrietig... ik wist niet hoe ik verder moest met het leven. Weet niet of ik zo zou hebben gereageerd als ik het in het echt had gehoord.
  2. HelenaV

    Het korte-vragen-topic [17]

    Die blikken met tabak waarvan je zelf sigaretten kunt maken, weet iemand of Marlboro dat ook heeft? Of is dat alleen met b-merken?
  3. HelenaV

    Slaapervaringen en dromen

    Dus dat meisje had Hitler niet vermoord?
  4. HelenaV

    movie quotes

    Uit Apocalypse Now: "I love the smell of napalm in the morning. (...) The smell, you know that gasoline smell, the whole hill. Smelled like... victory".
  5. HelenaV

    Het FAIL en LOL topic..

    Meanwhile in Russia: beer aan de lijn, midden in de stad. Meanwhile in America: kind in boodschappenwagen, helemaal bedekt met spullen.
  6. HelenaV

    Het FAIL en LOL topic..

    Beren op straat, toch wel. Aan de lijn, dat wel. Maar hoe lang nog...
  7. HelenaV

    Fototopic [Algemeen]

    Wat een schatje. Als hij wakker is is het niet echt een schatje, heel druk en brutaal. Als je op de bank zit, klimt hij op je schouders en komt ie er echt niet vanaf. In Amerika zou hij allang aan de Ritaline zijn. Maar het is wel op een kinderlijke manier, dus wel schattig uiteindelijk. Weet je wat zo genant is, we reden een keer naar het strand, met zijn 5'en in de auto of zo, hij zat naast me en viel me steeds lastig met vragen, dus ik flapte uit: hou je kop. Iedereen was even stil en toen zei iemand: dat was grof, en iemand anders: heel grof. Het probleem is, 99,99% van de tijd dat ik
  8. HelenaV

    Het korte-vragen-topic [17]

    --- verkeerd topic Dit topic moet ook sticky krijgen!
  9. HelenaV

    Het korte-vragen-topic [17]

    Weet iemand uit welk boek dat beeld komt van een ruiter die zichzelf aan de ene kant wit schildert en aan de andere kant zwart, zodat mensen denken dat ze er twee gezien?
  10. HelenaV

    Fototopic [Algemeen]

    Of mensen geloven massaal dingen die gewoon niet kloppen Dat Rusland altijd koud en grijs is, is daar een voorbeeld van.
  11. HelenaV

    Fototopic [Algemeen]

    Nee, het is daar altijd koud en grijs. Als iedereen het zegt, moet het wel waar zijn!
  12. Oke, daar heb je weer een punt. Anders hebben die mods straks niks te doen
  13. Je kunt het ook tussen url en url zetten: link En je kunt het trouwens op imageshack.us uploaden zodat je een korte link hebt.
  14. Ik heb de Nachtheksen: Maar ik begin het steeds meer blasfemisch te vinden, vooral die prullenbak bij hen in de buurt. Volgens mij krijg ik gewoon religieuze emoties van alles wat met het Rode Leger te maken heeft
  15. HelenaV

    Het FAIL en LOL topic..

    Vroeger hadden we een 'Dit is pas lachen en/of mooi topic." Waar ze vaste klant was met eindeloze posts van deze aard. En nu probeert ze dit topic voor haar karretje te spannen. Dus al met al, wel een fail. Ol Moth, heb jij weleens de theorie gehoord dat pestkoppen heel onzeker zijn EN hun slachtoffer stiekem heel aardig vinden? Dat gevoel krijg ik bij jou Het kan natuurlijk zijn dat het niet zo is en dat je ont-zet-tend stoer bent, maar je komt vooral gefrustreerd over. Sorry als het niet zo is, maar ik vind wel dat je het recht hebt om het te weten. Dat het averechts werkt zeg maar
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid