Spring naar bijdragen

Minimal

Members
 • Aantal bijdragen

  37
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Bedankt voor je reactie! moest er wel om glimlachen deze reactie. Ergens heerlijk simpel en nuchter hoe jij het stelt! Misschien is het wel zo eenvoudig. Voor mij is het momenteel frustrerend uiteraard. Zoals ik zei ben ik er mee naar God toe gegaan maar als dat niet echt helpt is dat jammer. Daarom moest ik het even hier kwijt denk ik. Dat lucht al op gelukkig
 2. Goedemiddag Al een tijd lang komen en gaan gevoelens voor een vriendin van mij. Ik wou deze gevoelens helemaal niet en hoe meer ik het tegen probeerde te houden hoe erger het leek te worden. Dit heb ik haar ook verteld maar het gevoel is niet heel wederzijds, zij had twijfels.Deze vriendin is bovendien ongelovig en daardoor weet ik dat God het sowieso liever niet zou willen. De conclusie lijkt simpel. Deze gevoelens hebben weinig zin. Ik heb God de afgelopen maanden herhaaldelijk gevraagd om mij te helpen door ofwel het vuur bij haar aan te steken ofwel mijn gevoelens weg te ne
 3. Minimal

  Deeltijd studeren

  ja nog een week of 6 te gaan en dat zit m'n eerste deeltijd jaar erop . Dan hopelijk september mijn laatste jaar in. pfff wel nog heel wat motivatie nodig vooral voor de komende weken. edit- dat laatste wat motivatie betreft is zoals ik zei ver te zoeken, iemand nog tips die me kunnen helpen? Ik weet ook nog niet wat ik na mijn opleiding precies wil dus dat helpt ook niet bepaald mee, in desperate need of some directions .
 4. Minimal

  Eindtijd?

  Vond deze man het aardig goed uitleggen, zijn misschien nog meer filmpjes van te zien.
 5. Hier nog iemand die zich kan melden . Een week lang de tijd gehad voor een tentamen en heb ik alles uitgesteld tot dit weekend, ik heb nog een 8/10 uur de tijd om me voor te bereiden. . Ik vind het echt een verschrikkelijke eigenschap wat me schoolprestaties al meer dan 10 jaar helpen verpesten.
 6. Quote: Op woensdag 28 juli 2010 17:34:55 schreef wateengedoe2 het volgende: [...] Wat als God dit niet wil, maar de mens in kwestie wel? Moet of zal God die mens dan dwingen tot iets anders? Goed punt! De vrije keuze voor goed en kwaad wat iedereen heeft, is wat het leven als mens zo speciaal maakt, waardoor we boven het dierenrijk staan. Haal 1 keuze weg wat blijft er dan over? Ja dan zijn we meer als robots.
 7. Quote: Op dinsdag 27 juli 2010 22:11:37 schreef Aimé het volgende: Zou een liefdevolle God zijn ongehoorzame kinderen eeuwig naar zo'n plaats sturen? Je zou zeggen van niet maar God houdt zijn deur hun hele leven lang open , ze hoeven alleen maar naar binnen te lopen.
 8. De hel zoals ik het zie: Als ik aan de hel denk, zie ik het als een plaats ver weg van God. Een plaats waar dus geen liefde is en alleen maar leegte en waar ook nergens licht valt te bekennen. Je kunt er niet uit vluchten want het is oneindig groot maar toch zul je je er constant claustrofobisch gevangen voelen. Er is enkel angst en haat onder iedereen die er dwaalt want God is er niet en is er dus ook geen liefde. Iedereen buigt er voor de 'prins van de duisternis' want wie durft hem te bestrijden zonder de almachtige God achter zich? Beeld je een wereld in waar er geen stemmetje is die m
 9. Minimal

  Film topic

  Quote: Op dinsdag 27 juli 2010 10:47:18 schreef Jeast het volgende: Inception is echt een must see! Wacht niet op de dvd maar kijk em in de bios! Beste film van het jaar, zeker weten! helemaal mee eens!
 10. Minimal

  Bijbel in 1 jaar lezen

  Quote: Op maandag 12 juli 2010 14:30:23 schreef Pavo het volgende: Op mijn website heb ik drie bijbelroosters, waaronder ook ééntje voor 1 jaar: www.jmpauw.nl/bijbelstudie-algemeen/249 (sorry, drukte 2x op posten) Erg handig, dat lijkt me wel wat!
 11. Kan jouw droom werkelijkheid worden? door John c Maxwell. Na een paar preken gehoord te hebben bij hour of power maar een boek van hem aangeschaft! Deze man inspireert je om uit te zoeken wat jouw droom is en hoe je er kan komen. Vind het tot nu toe een erg goed boek moet ik zeggen.
 12. Ik heb dat filmpje ook gezien. Ze drijven die man gewoon tot het uiterste zodat ze een excuus hebben om hem op te laden. Het feit waarop hij aangesproken werd en misschien een boete voor kreeg stelde amper wat voor, volstrekt onnodig allemaal dit.
 13. Minimal

  Deeltijd studeren

  Ik wil mijn hbo opleiding ook vervolgen in deeltijd! Wordt 26 en vind het wel goed geweest die lesbanken de hele dag Wil nu geld gaan verdienen zodat ik op mijn eigen kan gaan wonen, dat wordt eens tijd .
 14. Minimal

  Schrijven

  Als ik soms niet kan slapen kom ik wel op ideeen wat ik zou willen schrijven maar de volgende dag ben ik het deels kwijt inclusief de motivatie ervoor (wat ik in bed wel had). Jammer dat ik dat overdag niet heb wanneer ik achter m'n laptop zit maar dat komt miss wel door de vele afleidingen met dat ding .
 15. Minimal

  leren 'studeren'

  ben een tijdje hier niet meer geweest kijken, en jammer genoeg kan ik weer vertellen dat m'n afgelopen tentamen periode niet echt voorspoedig is verlopen. gelukkig nog niets verloren kan nog herkansen eind dit jaar maar toch, was wederom niet nodig geweest. 'zo goed als' mijn propedeuse binnen dat gelukkig wel!(na bijna 2 jaar). maargoed nu hopen dat ik genoeg punten heb om in september op stage te gaan en ook nog eens een stage plek vinden. alles weer een beetje laten liggen merk ik nu achteraf hopelijk doe ik het de komende tijd beter! in ieder geval bedankt voor jullie tips!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid