Spring naar bijdragen

Machiavelli

Members
 • Aantal bijdragen

  10.185
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Machiavelli

 • Rang
  CrediOrca

Profile Information

 • Locatie
  Genève

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Machiavelli

  Hoe is Judas gestorven?

  Helemaal niets .
 2. Machiavelli

  Geen echte vrede

  Hij was in vijandelijke militaire dienst bij een bezettende macht. Als hij al als slachtoffer moet worden gezien, dan wel één aan de verkeerde kant. Wat de hypocrisie van Nederlanders in en na de oorlog ermee te maken heeft ontgaat mij. Wij herdenken niet de hypocrisie, we herdenken niet hen die zichzelf onterecht een heldenmantel hebben omgedaan. Wij herdenken hen die hun leven hebben gegeven. En om daarbij een prutsgedicht (vind het niet bijzonder goed) over een oud-oom die russen en waarschijnlijk burgers heeft afgeschoten aan het Oost-front in dienst van een vijandelijke mogendheid pa
 3. Machiavelli

  Homoseksualiteit

  Volgens wie? Daar komt God vast van onder de indruk. Als God bestaat en Hij is inderdaad kwaadaardig komt hij vast niet onder indruk hiervan en zit jij met de gebakken peren.
 4. Machiavelli

  Welk boek lees je?

  Earth Abides van George R. Stewart.
 5. Machiavelli

  Geen kerk

  Ik vraag mij af hoe iemand het NT kan lezen en de kerk als iets slechts in zichzelf kunnen zien .
 6. Heeft het goede slechts waarde als het voortkomt uit een keuze? Is het bij elkaar blijven als man en vrouw slechts goed als men de keuze heeft om te scheiden?
 7. Er is uit de Bijbel geen absoluut verbod op slavernij te halen. Wel wordt er de Israëlieten een aantal beperkingen mbt. slavernij opgelegd en vind je in het Nieuwe Testament een gebod om binnen de gemeente geen onderscheid te maken tussen slaaf en vrije.
 8. Door een slap verwaterd geluid te laten horen. Oftewel, valt niet te voorkomen. Niet. We zijn achterhaald .
 9. Machiavelli

  Is God wel rechtvaardig?

  Hel. Eeuwige verdoemmenis. Genocide. Marteldood voor Zijn eigen Zoon. Ik kan je wel een rij bijbelverzen geven waar Gods handelen wordt beschreven en handelen dat door vrijwel iedereen veroordeeld zou worden als God niet degene was geweest die handelde. Ik kan -als je wilt- ook nog wel een rij zaken uit Rome noemen die door vrijwel iedereen als onrechtvaardig worden gezien, maar waarvan de claim is dat het Gods wil is. De enigen die Gods handelen ten allen tijde als rechtvaardig zullen zien zijn mensen die al geloven in een God die per definitie rechtvaardig is.
 10. Machiavelli

  Is God wel rechtvaardig?

  God doet wat Hij niet wil?
 11. Machiavelli

  Is God wel rechtvaardig?

  Dat betwijfel ik. God is namelijk Zijn eigen maatstaf voor rechtvaardigheid. Er is geen hogere moraal dan God zelf.
 12. je zou de zoekfunctie kunnen gebruiken?
 13. Hadden de Babyloniërs vast verloren ruimtetechnologie waardoor men zich elders heeft kunnen vestigen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid