Welcome to Credible

Welkom op Credible! Leuk dat je langs komt! Kijk gerust eerst even rond op het forum en als je ergens op wilt reageren maak dan een account aan! We hopen dat je het naar je zin hebt en mocht je vragen hebben neem dan contact op met ons!

MysticNetherlands

Members
 • Aantal bijdragen

  8605
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over MysticNetherlands

 • Rang
  CrediShark

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.youtube.com/MysticNetherlands
 1. @Croky seks zit zo onze genen, het jarenlang uitstellen lijkt me onnatuurlijk. Letterlijk. Het lijkt me nu zo'n 'ding' te worden ipv iets dat natuurlijk erbij hoort. Ik kan er uiteraard naast zitten. Ik wens jullie veel succes en geluk en liefde toe.
 2. Ik citeerde de bijbel goed. Letterlijk Prima dat jij er verder van alles bij haalt hoor, maar wat jij zegt staat er allemaal niet. Je maakt er een heel mooi verhaal van, maar het is je eigen invulling. Blijkbaar zijn er mensen die in Zijn Naam demonen uitdrijven en toch niet gered worden. Anyway, ik krijg een beetje hoofdlijn van je hoofdletters en uitroeptekens. Alsof je een soort mantra opdreunt met een megafoon.
 3. Interessante shizzle
 4. Het lijkt me meer een cirkel: gedachten zijn een gevolg van het bestaan hoe wijzelf het bestaan ervaren is een gevolg van onze cognitie (gedachten is wat te eng gesteld) Vind t altijd vermakelijk om te zien hoe sommige atheisten krampachtig blijven tegenstribbelen tegen het feit dat atheisme ook gewoon onderdeel van een levensbeschouwing is. Net zoals theisme dat is. En voor sommigen is theisme of atheisme het grootste facet van hun levensbeschouwing, voor anderen weer een kleiner deel. Als we t over atheisme hebben, zou je t respectievelijk over nieuw of militant atheisme vs bijv een agnostisch atheist. En dat eeuige argument over geboren worden als atheist. Tsja... en dus? Je wordt ook niet geboren als extreem linkse boomknuffelaar, of VVDer, of boeddhist (ook meestal atheistisch btw), of spirituueel persoon (ook vaak atheistissch btw), en dus? Als je ouder wordt en je gaat over dingen nadenken, dan pas kun je van een levensbeschouwing spreken. Dus dan heeft ook de atheist enigszins actief besloten dat er er geen god bestaat. Ondanks zijn evt door zijn ouders er met de Bijbel ingeslagen geloof. Ik hoop degene die goede daden heeft verricht.
 5. Ik onderschrijf dit van harte. Maar ik zie nog steeds niet in hoe geld hier de duivel is. Ik denk dat hebberigheid de boosdoener is. En peer-pressure om ook die bepaalde kleding, auto, mobiel etc te beziitten. Triest inderdaad.
 6. Je zegt eerst dat een auto achtergelaten moet worden, maar vervolgens wel dat je rekening moet houden met al diets andere gezinnen waarvan je allemaal moet weten op welke dagen van de week een auto nodig hebben. En hoe zit het nu met dat huis? Toch maar je eigen huis? Of vertrekken met al je babyspullen, medicijnen en andere pwrsoonlijke shizzle als een ander in hetzelfde huis wilt? Of geldt wie het eerst komt wie het eerst maalt? Ik zie het nog niet zo eerlijk gezegd....
 7. Nu een je zelf een argument voor se stelling dat geld het probleem niet is Zoals ik al zei. Misschien nog te doen een klein dorp met wat primaire beroepen. Maar zelfs daar al: hoeveel broden gaat de bakker maken? Een? Voor zijn eigen gezin? Of stiekem toch maar rekening houden met het aantal inwoners van het dorp en het aantal bakkers? En de familie jansen? Hoe veel auto's gaat die maken? Zo maar voor de lol? Drie? Of stiekem toch maar aanbod afstemmen op vraag? Maar wat betekent dit praktisch? Dat ik als gezin er niet van uit mag gaan dat we vanavond weer in hetzelfde huis slapen? Of dat de gemeenschappelijke auto morgenochtend er niet meer staat? Allemaal erg onpraktisch. Of zie ik het verkeerd?
 8. En wat denk je dat die volkeren op die continenten zelf deden? Precies, elkaar beroven, plunderen, als lsaaf verkopen, verkrachten etc. Geld is niet het probleem. Het is slechts een tussenstation. Het is makkelijker als uitwusselingsmiddel dan dat de bakker allemaal lijsten moet bijhouden "familie Jansen maakt auto's, ik heb er eentje nodug, maar aan de andere kant kost een auto maken heel veel tijd en grondstof en ze komen pas sinds een week of twee bij me om brood te halen, hmmmm, kan ik nu wel een auto aan ze vragen"? Of nog sterker doorgetrokken, verwacht je dat de famliie Jansen zelf om zich heen kijkt welke mensen een auto nodig hebben en er eentje gaan bouwen en hopen dat in de tussentijd niemand anders ze voor was? Wat jij voorstelt, een samenleving zonder geld, werkt waarscijnlijk alleen als we allemaal in kleine dorpen wonen en alleen beroepen uitoefenen die in primaire behoeften voorzien Ik bak brood, jij melkt koeien, hij bouwt huizen etc. We geven vrij aan elkaar, omdat we ook vrij van elkaar krijgen. Maar woon je in een miljoenenstad, is dit niet meer vol te houden (oorzaak nummer 1). En maken mensen er misbruik van (oorzaak nummer 2). Nee, geld is niet het probleem. Praktische redenen en hebberigheid zijn het probleem.
 9. Prima. Graag.
 10. Wellicht, maar toch, een beter milieu begint in dit geval bij jezelf... Omdat Geloof -> bijbelstudie, en dus "Volledig gemodereerd op basis van de geloofsbeleidenis van Nicea.". Daarom. Als je zo van consistent beleid houdt, had je de openingspost kunnen rapporteren ipv je erop te beroepen als argument om je ook dan maar niet aan de regels te houden. Dat weet ik
 11. Tijd om dat wel te doen wellicht, je bent hier te gast op een christelijk forum en in dit gedeelte geldt de belijdenis van Nicea.
 12. Sjako het OT staat vol met God die opdracht geeft te offeren voor Hem. Alleen zijn dat dan dieren.
 13. Diep.
 14. Wat ik wil horen? Gewoon een direct antwoord. En dat geeft je nu (eindelijk). Ik ben jaloers. Je roddelt niet, pest niet, spreekt geen kwaad over mensen, ik vind 't mooi. Ik zie dat bijna niet om me heen. Nog even los van de verder van je bed ellende waar ik t ook over had
 15. Nee hoor, want ook tegen hen kan gezegd worden "Ik heb u nooit gekend; ga weg van Mij, u die de wetteloosheid werkt!"