Welcome to Credible

Welkom op Credible! Leuk dat je langs komt! Kijk gerust eerst even rond op het forum en als je ergens op wilt reageren maak dan een account aan! We hopen dat je het naar je zin hebt en mocht je vragen hebben neem dan contact op met ons!

MysticNetherlands

Members
 • Aantal bijdragen

  10038
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over MysticNetherlands

 • Rang
  CrediOrca

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.youtube.com/MysticNetherlands

Recente profielbezoeken

1687 profielweergaven
 1. Als er iemand niet aan t trollen en spammen is is t Peter79 wel. Wat een voer voor psychologen ben jij toch. Met je bedreigingen, gelul over grote kerels, straatvechten, "dojo's" en je vechthond.
 2. @Willempie Ik ga hier stoppen (wacht nog op @Thorgrem die mijn account hopelijk gaat permabannen), maar een aantal van jullie zal ik missen. Waaronder jou, fijne vriend.
 3. Duidelijk. Je latere stuk gemist of is me niet opgevallen, sorry
 4. Hmmm "Willen geloven dat er meer is" zeg je, maar wat is voor jouw belangrijker; willen geloven in een hogere macht of willen geloven in de waarheid? Het zou natuurlijk kunnen dat er geen hogere macht is, zou je het dan alsnog willen geloven of prefereer je waarheid? Als het het eerste is, dan kan ik je niet helpen. Als het het laatste is, dan zou ik zeggen: wees sceptisch, onderzoek, redeneer rationeel en logisch en wees eerlijk tegen jezelf." Je linkt hier dmv het woordje 'dan' je keuze tussen geloven of 'de waarheid' aan de situatie dat er geen hogere macht is, en biedt bij die laatste je tips aan. Toch?
 5. Ik weet dat het er niet stond. Ik wou gewoon highlighten dat je dus alleen in t geval als God niet bestaat je suggesties geeft aan de TS. Ik zou zeggen dat t (nogal beperkte lijstje gezien t hele spectrum aan levensbeschouwelijke kretelogie die ik zou kunnen opnoemen) zelfde lijstje ook zou gelden in t geval God wel bestaat en al helemaal als je oip zoek naar de waarheid bent.
 6. @Thorgrem Jammer. Begrijpelijk. Bedankt! (en dat zeg ik niet lichtelijk!).
 7. Ik vind t een arm argument. Geen zin om uit te wijden. Ben een beetje moe van de geijkte cliché discussies over and over again, en t gebrek aan kennis van sommigen, en vooral de onderlinge kift van christenen. Verder geen vingerwijzing naar anderen laat staan specifieke mensen hier oid. Ik ga een tijdje foetsie hier
 8. @Dolce Vita mooi. Ondanks dat ik geen 'universalist' ben.
 9. Sprak hij cynisch en vanuit een "ik weet wel beter" attitude. Toch?
 10. @Foppe1986 Diep man... (geintje hè ik bedoel dus juist extreem oppervlakkig enzo)
 11. Te krampachtig Frustie1986
 12. Nee, ijj doet allerle8 aannames over hoe iemand zich prept voor een eindtijd zonder die persoon (en waarschijnlijk zijn geloof in deze) te kennen. Ik denk dat huizen en voedsel t laatste is waar sjako aan denkt bij de eindtijd.
 13. JA hoor, want als de apocaypse nabij is, staat er gechreven dat gij uwer huize zulle verkoopen (ik schrijf t maar even pseudo Kanaans zodat iedere christen hier t ook snapt). Logisch hoor... Oh ja? Ik ken genoeg doemdenkers die niet evangelisch zijn, laat staan christelijk. Dus waar dit op gebaseerd is (behalve je eigen gedacntengang) is mij een raadsel.
 14. Je bedoet 'niet'?
 15. Je kan dus alleen iemand helpen als er geen hogere macht is? Misschien is dit iets voor jullie https://crossroadsrotterdam.nl