Welcome to Credible

Welkom op Credible! Leuk dat je langs komt! Kijk gerust eerst even rond op het forum en als je ergens op wilt reageren maak dan een account aan! We hopen dat je het naar je zin hebt en mocht je vragen hebben neem dan contact op met ons!

MysticNetherlands

Members
 • Aantal bijdragen

  9047
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over MysticNetherlands

 • Rang
  CrediShark

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.youtube.com/MysticNetherlands
 1. Hoe zeker is het dan dat er mensen door zijn coke (en zijn coke alleen) zjn gestorven? Ik lees dat nergens in dat krantenartikel.
 2. Ik betwijfel of ie tijd heeft. Maar een eenmalige vriendendienst zou misschien kunnen Dat ben ik niet met je eens. Er van uitgaande dat DeThomas dit al langer heeft, de prognose is dat t niet weggaat, en het opeens die dag of zeg week weg is (wat makkelijk aan te tonen is), dan is de kans dat het een spontane natuurlijke genezing is, te verwaarlozen. Zeker als we de statistieken van spontane genezing van de desbetreffende kwaal er naast leggen, schat ik zo in
 3. Ken ook wel iemand. PhD, MD, AIOS (bijna klaar), Harvard etc. Veel onderzoek gedaan. Lijkt me kaliber genoeg
 4. Niet bepaald een medisch onderzoeker?
 5. Niet alle medische onderzoekers zijn per sé bedreven, intelligent en relevant genoeg in deze kwestie om daar iets nee te kunnen. Als je een dergelijk iemand mee kunt nemen, en zowel @DeThomas als @vredestichter en @Radical gaan akkoord (!) en jullie gaan je experiment opzetten, be a doll, en deel je werkwijze en criteria etc hier. Indien niet, DeThomas is n atheïst en dus rationeel genoeg om zelf in te schatten of het werkt. Toch? Maar wel serieus, toch. Anyway, Vredestichter en Radical en DeThomas, hulde!! Heb t idee dat jullie alledrie oprecht hier in zitten. Vredestichter en Radical, .ik denk dat ik voor veel christenen spreek als ik zeg dat ik er best mee worstel. Ik vind t vaak al moeilijk genoeg om in de wonderen van de Bijbel te geloven. Doch heb ik als nuchtere voormalig-atheist-met-bovengemiddelde-intelligentie toch wel dingen meegemaakt die me doen nadenken. Het feit dat dit uitzonderingen zijn, het feit dat we 99% van de tijd in een rationele wereld leven, en t feit dat ik vraagtekens heb bij de meeste gevallen van genezing die ik op bijv Youtube heb gezien, maakt het moeilijk. Ik wil wel geloven. Ik wil dat wonderen regelmatig gebeuren, ik wil geloof hebben dat aan zekerheid grenst. Dan schreeuw ik het uit, val ik op mijn knieen en sta ik ieder vrij uur op de hoek van de straat mensen te vertellen over de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. Nogmaals als ik wat kan doen, hoor ik het graag. Ik vind t fantastisch van jullie drieën en ik ben reuze benieuwd. God zegene jullie drie.
 6. Ik hoop met vlees van dieren die op een diervriendelijke en derhalve christelijke manier gehouden zijn (oftewel geen bio-industrie vlees). Komop TTC je zit op een christelijk forum. Ken uw eschatologie @vredestichter @Radical ik hoop oprecht dat jullie woord bij daad gaan zetten en @DeThomas gaan uitnodigen en hij deze aanneemt en jullie elkaar echt gaan ontmoeten. Als ik wat kan doen om e.e.a. te faciliteren hoor ik dat graag!
 7. Je kunt ook ergens neutraal afspreken.
 8. Als dit waar zou zijn, zou dit toch erg mooi zijn Die Todd komt oprecht over.
 9. Ik mag hopen een gescheiden papa.
 10. Mijn ehm. .. zegen heb je!
 11. zeg @Lucy_ dit wordt toch niet weer zo'n topic waarvan de starter nooit meer dan wel weken later pas terugkomt he?
 12. Ik geef hem, hem niet kennende maar zelf wel man zijnde en zo je posts gelezen hebbende, t nadeel van de twijfel. Hij wil meer. Met zijn open relatie.
 13. Mooi Robert! Jij fijne Roomse Paap van me Mooi Leuk topic ook Hitchens
 14. Ja mooi verhaal, maar niet echt een antwoord binnen t kader van onze discussie of echt gericht op wat ik schreef. Maar geeft niet
 15. Dat staat er allemaal niet. Er staat "ik heb u nooit gekend". Niets over dat de ander Hem niet heeft gekend, laat staan erkend. Er wordt juist in de verzen heel erg gesproken over vruchten, aan uiterlijke daden waaraan met het goede kan herkennn.