Welcome to Credible

Welkom op Credible! Leuk dat je langs komt! Kijk gerust eerst even rond op het forum en als je ergens op wilt reageren maak dan een account aan! We hopen dat je het naar je zin hebt en mocht je vragen hebben neem dan contact op met ons!

Eric83

Members
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Helaas nog niet van gekomen er moest gewerkt worden. Wellicht aanstaande zondag.
 2. Al vaker gedaan.. Maar nooit een antwoord voor mijn gevoel..
 3. Hai, ik weet het niet precies, het trekt mij aan. Misschien de zingeving van het leven. Willen geloven dat er meer is dan wat we zien. Doe ik deels ook wel als ik om mij heen kijk. Natuur is zo bijzonder in elkaar gezet dat dit wel ontworpen zou moeten zijn. Ik heb het boek wetenschap in de bijbel wel eens gelezen en dat laat je ook bijzondere dingen zien. Zie reactie op Appie b
 4. Ja daar heb je gelijk in.. weet ook niet precies wat ik ermee bedoelde.. meer zo van dat ik niet op zoek ben omdat ik geen liefdevol bestaan ken... denk ik.. fijn dat je scherp antwoord.. zet mij ook aa het denken..
 5. Bedankt voor je reactie, ik kom uit Rotterdam en ga samen met mijn vriendin van het weekend naar de kerk. Mocht dit nou niet bevredigend zijn laat ik het weten.
 6. Hallo allemaal, Ik ben Eric 34 jaar en kom uit een volledige atheïstische omgeving. Let op niet liefdeloze omgeving;). Ik ben regelmatig geïnteresseerd in het geloof maar zodra ik de bijbel ga lezen lees ik een verhaal wat naar mijn mening simpel en onwaar aanvoelt. (Niet beledigend bedoeld) toch trekt het mij regelmatig weer aan. Ik probeer nu meer door de verhalen heen te lezen. Ik bedoel de diepere betekenis op te zoeken. Iemand nog tips hoe ik ga vinden wat ik zoek. Ik wil geloven op een of andere manier maar het lijkt gewoon niet te lukken. Iemand tips om mij hierin beter te vinden? Mvg eric.