Spring naar bijdragen

Ol Moth

Members
 • Aantal bijdragen

  5.425
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Ol Moth

 • Rang
  CrediShark

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Six Feet Under al eens geprobeerd? Zo niet moet je daar de pilot eens van proberen.
 2. Doe mij dan maar de brede volkskerk, de heilige restkerk heeft toch ook een portie heilige boontjes. Toch grappig omdat de heilige restkerk die ik ken graag met laagdrempelige kerstdiensten mensen graag weglokt uit de brede volkskerk terwijl ik in kerstdiensten van de brede volkskerk meer oprechtheid en sereniteit meen te vinden. Kunnen we verder de beestjes niet beter gewoon bij naam noemen? Edit: wat nuance.
 3. Mocht je zorgen maken over wie je huisdier verzorgd en uitlaat na de Opname, ik hoorde dat er ongelovige initiatieven zijn om dat voor je te doen. Ikzelf wil ook best honden en katten verzorgen. Lijkt me wel horen bij een goede voorbereiding op een abrupt vertrek toch?
 4. Een bewogen leven. Hoop dat hij in vrede mag rusten.
 5. Ik zou het rapporteren aan de Paus!
 6. Goed nieuws voor Katholieken en Brabanders denk ik zo; Katholieke Brabanders helemaal.
 7. Ol Moth

  Wat is vrijdenken?

  Ik zie niet vaak wat voorbij schuiven van je waar ik het mee eens ben, maar ik moet zeggen dat ik vind dat je hier inderdaad gelijk hebt. "Je bent vrij om te denken wat wij denken." Daar komt het op neer. Ik moet zeggen dat ik tegen elke vorm van bekeringsdrang ben. En de agressieve benadering van sommige Atheïsten of nu dat woordje te mainstream is geworden "vrijdenkers" kan ik ook niet waarderen.
 8. Ol Moth

  Bewijzen evolutie overweldigend

  Ik stuur hem wel mee met de pizza koerier. Kan die meteen mijn bestelling ophalen.
 9. Ol Moth

  Metalcafé

  Ik was altijd fel tegen *core invloeden in Metal maar dit heeft gewoon zo'n eigen draai gekregen dat ik niet anders kan dan het geweldig vinden. Maar deze band is een uitzondering op de regel.
 10. Misschien helpt denken aan een dood konijn daar ook wel tegen.
 11. Je zal maar net je fetisj ontdekken, blijkt het niet te werken.
 12. De materie wordt behandelt op een manier die geen recht doet aan de wijsheid van kinderen of de aard van de materie. Naar mijn idee creëert het geen goede bodem om de materie bespreekbaar te maken of te bespreken. Als je een harde plasser krijgt moet je denken aan je dode konijn en dan gaat het weer over.
 13. Democratie is twee wolven een geit die discussiëren over wat er vanavond op het menu staat. Ik dacht dat het drie Finnen met een fles wodka was, waarvan de eerste twee besluiten de fles van de derde te delen en daarna hun eigen fles buit te maken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid