Spring naar bijdragen

Flawless victory

Members
  • Aantal bijdragen

    1.945
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Flawless victory

  1. 1 uur geleden zei Dat beloof ik:

    Dus hij schept het kwaad en heeft vervolgens de mensen en vrije keus om te kiezen, een als ze kiezen voor j het kwaad branden ze eeuwig in de hel? 

    Wel een beetje moeilijk toch, waarom dan kwaad geschapen 🧐? Had hij beter niet kunnen doen. Een vervolgens een plan maken om het te herstellen, een niemand dit weet hoe dat plan er uit ziet... 

     

    Jij blijft dezelfde mantra jarenlang herhalen. Het doet er niet toe wat mensen je allang hebben geantwoord - zoals de betekenis van aioon - je blijft gewoon dezelfde stropoppen plaatsen. Ik steek daar geen energie meer in. 

  2. Op 20-5-2024 om 05:57 zei Dat beloof ik:

    Juist. Een de vraag van @Petra. is dus waarom de politie besluit om de gijzelnemer straks vrij te laten, in plaats hem definitief onschadelijk te maken. 

    Omdat God de Satan dan weer nodig heeft om Zijn Plan te voltooien.

    “Ook Satan is een creatie van God. Satan is een instrument in Gods handen. Hij krijgt de ruimte die God hem geeft (Job 1:12; 2:6). God geeft aan Satan bepaalde macht en binnen de grenzen van die macht kan hij zijn werk doen.

    Lukas 4:6, NBG-vertaling:

    “En de duivel zeide tot Hem: U zal ik al deze macht geven en hun heerlijkheid, want zij is mij overgegeven, en ik geef haar wie ik wil.”

    Als het Gods plan is om deze tegenstander voor 1000 jaar zijn werk niet te laten doen, bindt Hij hem voor 1000 jaren (Openbaring 20:2). Als God hem daarna weer nodig heeft voor een korte tijd, zegt de Schrift dat hij na deze 1000 jaren een korte tijd MOET losgelaten worden (Openbaring 20:3).
    Dat moet, omdat God een plan heeft en Hij daarvoor Satan gebruikt. Als instrument, als tegenstander.

    God heeft een plan, een voornemen, (Efeziërs 3:11) en Hij voert dit plan uit. Ook mensen, zoals bijvoorbeeld Farao (Romeinen 9:17), zijn daarin als klei in de hand van de pottenbakker (Romeinen 9:21). Alles werkt Hij naar de raad van Zijn wil (Efeziërs 1:11).

    God geeft aan allen leven en adem en alles! (Handelingen 17:25) Alle eer aan Hem!”


    http://gezondewoorden.nl/artikelen/allen-verzoend-en-satan-dan/

  3. Op 10-3-2024 om 17:25 zei Hopper:

    Zit ik me daar nog even in 1 Korinthiërs 11 te lezen en wat lees ik daar?  

    Want gelijkerwijs de vrouw uit den man is, alzo is ook de man door de vrouw; doch alle dingen zijn uit God.

    (Vers 12)

    Wat hier staat is dat God Zelf man noch vrouw kan zijn, de man is uit de vrouw en vice versa!

    Dan kan Jezus ook niet God zijn, want Jezus was een man.  We zijn er uit.  Paulus heeft gesproken.    Amen.


    Dit is weer zo’n volkomen uit de lucht gegrepen conclusie. Er staat niet voor niets achter “doch alle dingen zijn uit God”.  God Zelf is zowel man als vrouw.  “En God schiep de mens naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem; mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen”.(Genesis 1:27)

     

  4. Tien dictators en oorlogscriminelen uit de afgelopen jaren die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor miljoenen burgerdoden, repressie, sadistische marteling en vele oorlogsmisdaden, tegen wie voor zover ik weet het Haagse ICC the Hague geen arrestatiebevelen heeft uitgevaardigd:

    Bashar al-Assad, President van Syrië 

    Ebrahim Raisi, President van Iran

    Abdel-Malek al-Houthi, de leider van de Houthis

    Hibatullah Akhundzada, leider van de Taliban

    Kim Jong Un, President van Noord Korea

    Ramzan Kadyrov, leider van Chechnya

    Hassan Nasrallah, leider van Hezbollah

    Isaias Afwerki, President van Eritrea

    Alexander Lukashenko, President van Belarus

    Saparmurat Niyazov, leider van Turkmenistan


    No Jews no News.

  5. 1 uur geleden zei Figulus:

    Wellicht binnenkort Netanyahu ook. Aan het moraal van het Internationaal Strafhof zal het niet liggen.

    https://nos.nl/collectie/13959/artikel/2521183-aanklager-strafhof-wil-arrestatiebevel-tegen-netanyahu-hamas-kopstukken

    Dat gaat niet gebeuren. Israël is geen lid van het ICC (heeft het statuut van Rome niet ondertekend) en de “Palestijnen”  zijn geen natiestaat. Bovendien staat de VS niet achter dit belachelijke bevel. Ook diverse andere landen waaronder bijvoorbeeld Oostenrijk hebben hun afkeuring van dit plan uitgesproken, maar dat lees je dan weer niet in de Nederlandse media.
     

    De naam van de aanklager uit Den Haag is Karim Asad Ahmad Khan 😎

  6. 6 uur geleden zei Dat beloof ik:

    Uiteraard, 1 gewond meisje bij een drone aanval is dan die grens volgens jou. En het aantal vergaste Joden moest oplopen tot 6 miljoen... Terwijl de leiders van Hamas nog steeds rond lopen. Om hun vrije wil niet aan te tasten zeker?


    Een heleboel leiders van Hamas zijn gedood.  God heeft de Joden uit alle naties teruggebracht in hun eigen land in 1948.

     

     

     

  7. Zacharia 12 

    Jeruzalems redding

    1De last, het woord van de HEERE over Israël. De HEERE spreekt, Die de hemel uitspant, de aarde grondvest en de geest van de mens in zijn binnenste vormt.

    2Zie, Ik ga Jeruzalem maken tot een bedwelmende beker voor alle volken rondom, ja, ook tegen Juda zal het gaan bij de belegering van Jeruzalem.

    3Op die dag zal het gebeuren dat Ik Jeruzalem zal maken tot een steen die moeilijk te tillen is voor al de volken. Allen die hem optillen, zullen zichzelf zeker diepe sneden toebrengen, en al de volken van de aarde zullen zich tegen haar verzamelen.

    4Op die dag, spreekt de HEERE, zal Ik alle paarden met schichtigheid slaan en hun ruiters met krankzinnigheid. Maar over het huis van Juda zal Ik Mijn ogen openhouden en alle paarden van de volken zal Ik met blindheid slaan.

    5Dan zullen de leiders van Juda in hun hart zeggen: De inwoners van Jeruzalem zullen voor mij een bron van kracht zijn door de HEERE van de legermachten, hun God.

    6Op die dag zal Ik de leiders van Juda maken als een vuurbekken in een stapelhout en als een brandende fakkel in een graanschoof. Rechts en links zullen zij al de volken rondom verteren en Jeruzalem zal nog op zijn plaats blijven, in Jeruzalem.

    7En de HEERE zal de tenten van Juda het eerst verlossen, opdat de luister van het huis van David en de luister van de inwoners van Jeruzalem niet groter zijn dan die van Juda.

    8Op die dag zal de HEERE de inwoners van Jeruzalem beschermen. Wie onder hen wankelt, zal op die dag als David zijn, en het huis van David zal zijn als goden, als de Engel van de HEERE voor hun ogen.

    Belofte van de Geest van de genade

    9Op die dag zal het gebeuren dat Ik alle heidenvolken die tegen Jeruzalem oprukken, zal willen wegvagen.

    10Maar over het huis van David en over de inwoners van Jeruzalem zal Ik de Geest van de genade en van de gebeden uitstorten. Zij zullen Mij aanschouwen, Die zij doorstoken hebben. Zij zullen over Hem rouw bedrijven, als met de rouwklacht over een enig kind; en zij zullen over Hem bitter klagen, zoals men bitter klaagt over een eerstgeborene.

    11Op die dag zal in Jeruzalem de rouwklacht groot zijn, zoals de rouwklacht van Hadad-Rimmon in het dal van Megiddo.

    12Het land zal rouw bedrijven, elk geslacht afzonderlijk: het geslacht van het huis van David afzonderlijk en hun vrouwen afzonderlijk, het geslacht van het huis van Nathan afzonderlijk en hun vrouwen afzonderlijk,

    13het geslacht van het huis van Levi afzonderlijk en hun vrouwen afzonderlijk, het geslacht van Simeï afzonderlijk en hun vrouwen afzonderlijk,

    14al de overige geslachten: elk geslacht afzonderlijk en hun vrouwen afzonderlijk.

  8. 21 minuten geleden zei Hopper:

    Het buikspreken voor God is weer begonnen.   Nu heeft God Ebrahim Raisi vermoordt.   Nooit lees ik dat God 7 oktober heeft bevolen aan Hamas.   Dan moet ik mss inloggen bij een islamitisch Credible, waar Allah dat soort zaken regelt.


    De  Hopper-bijbel is dan ook een andere dan de christelijke bijbel.  In de christelijke bijbel heeft God een Plan met land en volk Israël.

  9. Op 18-5-2024 om 21:43 zei Dat beloof ik:

    Volgens die lezing zijn we nog niet van de duivel bevrijd. De vraag was: waarom niet.

    Omdat God geduldig is met jou (en mij en iedereen).  Je kunt de situatie vergelijken met een gijzeling. Satan is de gijzelnemer en hij houdt de mensheid gegijzeld.  De gijzelnemer is omsingeld door agenten en kan geen kant op. Zijn lot is reeds bezegeld maar hij houdt wel de mensen nog in gijzeling. Terwille van jou grijpt God nog niet in maar de gijzelnemer kan geen kant meer op. De gijzelnemer in dit specifieke geval is zeer kwaadaardig. Naarmate hij het einde ziet naderen wordt hij steeds briesender van boosheid en hij wil zoveel mogelijk mensen meetrekken in zijn ondergang. Vooral wanneer hij ziet dat een flinke groep mensen uit de gijzeling bevrijd zijn wordt hij nog razender. Hij gaat dan tekeer als een briesende leeuw.  Hieronder kun je horen hoe de demonen die bij Satan horen krijsende tekeer gaan wanneer er over deze great escape wordt gepredikt.


    Een uitleg:

     

  10. 1 uur geleden zei Robert Frans:

    Zorg goed voor de kinderen en voed ze liefdevol op, blijf in elk geval bij elkaar tot de kinderen volwassen zijn en maak daarna je eigen gewetensvolle keuze daarin, maar leef voortaan wel kuis als je dat tot nu toe niet deed.

    En neem de smaad voor lief die “christenen” over je uit zullen storten. Want het geroddel zal beginnen en doorgaan, twee mensen van hetzelfde geslacht onder één dak dat moet wel betekenen dat ze seks hebben, zo zullen kwade tongen beweren.  

  11. 32 minuten geleden zei Figulus:

    Uw redenering is inconsistent omdat er een impliciete tegenstelling wordt gesuggereerd tussen het naleven van de gulden regel en het naleven van de Wet. De gulden regel is de samenvatting van de Mozaïsche wet, waarin heel duidelijk homoseksualiteit wordt veroordeeld. Voorts presenteert u weer een situatie waarin wordt voorgedaan alsof een gezin kan bestaan uit twee ouders van hetzelfde geslacht.

     

    Een getrouwd homostel met drie adoptiekinderen komt tot geloof in de Heere Jezus. Zij wenden zich tot jou wat je visie is. Ga je nu dit gezin opbreken?

     

    Romeinen 5:20 waar de zonde heeft gewoekerd, werd de genade mateloos.

  12. 1 uur geleden zei Figulus:

    Heb zojuist nog gekeken en de biologische kenmerken wijzen er sterk op. Ik voel me ook echt man, ik heb daar gewoon geen woorden voor. Ongelooflijk mannelijk, en de mannelijkheid straalt er ook echt vanaf. Ik ervaar een krachtige bevestiging van mijn mannelijke identiteit.


    Gewoon wachten tot je 80, 90 jaar bent. Met de leeftijd verandert het vanzelf met die kracht.

  13. 2 uur geleden zei Hopper:

      Maar ga gerust maar door met de Heilige Geest belasteren, zoek dan gelijk even het vers op dat niemand vergeven wordt die de Heilige Geest belasterd.....


    Dit soort bangmakerij is ook weer volkomen uit de lucht gegrepen.  De zonde tegen de Heilige Geest kon alleen worden begaan door de mensen die ten tijde van Jezus op aarde waren en die zeiden dat Hij, de Heere Jezus Christus, Zijn genezingswonderen deed door de duivel.    

    Bovendien kan de opvatting of de misvatting dat de Heilige Geest een man zou zijn  geen laster zijn. Laster betekent kwaad spreken van iemand.  Het label “mannelijk” of “man” is niet kwaad.

    Je plakt werkelijk lukraak de gekste conclusies aan losse zinnetjes uit de bijbel.

    55 minuten geleden zei Figulus:

    U praat over een gezin dat volstrekt niet voldoet aan de Bijbelse definitie.

    Onder de Wet niet nee. Maar het is zeer wel mogelijk dat het wel in hoge mate voldoet aan de gulden regel die de Heere Jezus Christus gaf. Misschien wel in een hogere mate dan sommige gezinnen die wel aan de regels van de Wet voldoen. 

  14. 9 minuten geleden zei Thinkfree:

    Een paar goede dingen noemen rechtvaardigd de zonde niet, punt is dat een man bij een man onnatuurlijk is en een gruwel in Gods ogen.

    Met je eens. Maar beweren dat God die mensen niet zegent vind ik te ver gaan. Dan zou een kind dat in het gezin woont gedoemd zijn. En dat geloof ik niet. God werkt door het gebrokene heen.

  15. 21 minuten geleden zei Figulus:

    In tegenstelling tot polygamie, wordt homoseksualiteit niet getolereerd door God. Het enige wat er op rust is een vloek.

     

    Dat bepaal jij niet voor God. Er zijn homoseksuele stellen die kinderen hebben geadopteerd en die trouw zijn aan elkaar. Neem bijvoorbeeld Paul de Leeuw en zijn partner en gezin. Ik zou niet zomaar durven beweren dat God zo’n gezin niet zegent, ofschoon het inderdaad niet voldoet aan wat God heeft beoogd, zoals dat ook voor polygamie gold maar toch door God gezegend werd. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid