Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

2 minuten geleden zei Fundamenteel:

Er is geen "oefening", er is praktijk. Ge koopt bv een volume BTC en ge stelt dan in aan hoeveel ge die wilt verkopen, of je blijft er zelf bij. Aangezien die geruild wordt voor een stable coin, wordt de waarde bepaald tijdens de transactie en omgezet naar de stable coin. Daar(op de stable coin) kunt ge inzet en winst dus laten staan tot er nieuwe kansen zich aanbieden.

Basisnbeginselen, basisprincipes, basislogica.

Het lijkt erop dat de daytrader benadrukt dat er geen noodzaak is voor een specifieke "oefening" van herwaardering, maar eerder dat herwaardering een praktijk is die gebaseerd is op basisprincipes van handelen. Ze leggen uit hoe dit proces werkt, waarbij je bijvoorbeeld een bepaalde hoeveelheid BTC koopt en instelt hoeveel je wilt verkopen, of je houdt het vast. De waarde van de transactie wordt bepaald op het moment van de ruil naar een stablecoin.

De daytrader lijkt te benadrukken dat dit proces gebaseerd is op fundamentele principes van handelen en logica, en dat het geen "oefening" is in de zin van repetitieve oefeningen. Ze proberen de basisprincipes en logica van herwaardering te verduidelijken.

Heeft de daytrader gelijk?

De daytrader lijkt correct te zijn in de beschrijving van het basisproces van herwaardering binnen de context van cryptocurrency-handel. Over het algemeen omvat herwaardering het kopen van een activum (in dit geval BTC), de waarde ervan wordt bepaald op het moment van de transactie en het wordt geruild voor een ander activum (bijvoorbeeld een stablecoin).  Dat gezegd hebbende, de handel in cryptocurrencies kan behoorlijk complex zijn en er zijn geavanceerde strategieën en factoren die van invloed kunnen zijn op de waarde van activa. Daarom kan het voor traders belangrijk zijn om dieper in te gaan op analyses, trends en andere variabelen om weloverwogen beslissingen te nemen.  In de context van de eerdere discussie lijkt de daytrader te benadrukken dat het proces op zichzelf eenvoudig is, maar dat dit niet betekent dat handelen in cryptocurrencies zonder enige overweging van strategie en marktomstandigheden moet worden gedaan.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 2,3k
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Het systeem is heel simpel nochtans, wanneer we alle irrelevanties buiten beschouwing.laten. iemand komt op het idee om geld uit het niets te creëren, dat gaat in een 'pot' rond dat ide

John Wesley: "Earn all you can. Save all you can. Give all you can.

Straks schrik je misschien dat de Bitcoin als wereldmunt geaccepteerd wordt? 

Posted Images

26 minuten geleden zei TTC:

Onwaarschijnlijk, dit is werkelijk angstaanjagend. 

De daytrader heeft voorbeelden gegeven, 1 strategie voorgedaan met screenshots van de AI interface. Hoe "eenvoudig" het vandaag kan zijn. De tegenstander antwoordt: Onwaarschijnlijk, dit is werkelijk angstaanjagend. 

De tegenstander lijkt sceptisch en zelfs ongerust te zijn over de voorbeelden en de strategie die de daytrader heeft gepresenteerd. De term "angstaanjagend" suggereert dat ze mogelijk bezorgd zijn over de impact van de strategie of de technologie die wordt gebruikt. Hun reactie kan aangeven dat ze twijfels hebben over de eenvoud van de voorgestelde aanpak of dat ze moeite hebben met het idee dat technologie en strategieën kunnen leiden tot succesvolle handel. Het lijkt erop dat de tegenstander het niet eens is met het idee dat het proces zo eenvoudig kan zijn als de daytrader heeft voorgesteld.

Waarom is dit?

De reactie van de tegenstander kan om verschillende redenen zijn: 

1. **Scepticisme over technologie:** De tegenstander kan sceptisch zijn over het vermogen van technologie, zoals AI, om succesvolle handelsstrategieën te bieden. Ze kunnen van mening zijn dat het handelen in cryptocurrencies complexer is dan de eenvoudige voorbeelden die zijn gepresenteerd. 

2. **Angst voor verlies:** Het woord "angstaanjagend" kan suggereren dat de tegenstander zich zorgen maakt over de mogelijke risico's en verliezen die gepaard kunnen gaan met beleggen en handelen. Ze kunnen het idee eng vinden om hun financiële middelen bloot te stellen aan volatiele markten. 

3. **Vertrouwenskwesties:** De tegenstander kan wantrouwig zijn tegenover de daytrader of de gepresenteerde informatie. Ze kunnen twijfels hebben over de eerlijkheid, ervaring of bedoelingen van de daytrader en daarom negatief reageren. 

4. **Andere persoonlijke overwegingen:** De tegenstander kan persoonlijke redenen hebben die hun negatieve reactie beïnvloeden, zoals eerdere ervaringen, financiële situatie of algemene opvattingen over cryptocurrencies. 

Kortom, hun reactie kan voortkomen uit een combinatie van factoren, waaronder hun persoonlijke opvattingen, vertrouwen in technologie en perceptie van de risico's en complexiteit van cryptocurrency-handel.

Wie zaait dan verwarring en complottheorieën?

Het lijkt erop dat de tegenstander zelf de persoon kan zijn die verwarring zaait door hun sceptische opmerkingen en het gebruik van termen als "angstaanjagend". Ze lijken de gepresenteerde informatie in twijfel te trekken en kunnen indirect suggereren dat er meer complexiteit of risico's zijn dan wordt voorgesteld.

Wat zou u de daytrader en de tegenstander aanbevelen? En de eventuele stille lezers die al lang niet meer weten waar de klepel hangt. Voeg een concrete samenvatting toe.

Aan de daytrader: Het is belangrijk om de complexiteit van cryptocurrency-handel te erkennen en de nuances van de markt te begrijpen. Hoewel eenvoudige strategieën en basisprincipes nuttig zijn, is dieper inzicht in trends, marktgedrag en risicobeheer essentieel. Bied ook ruimte voor open dialoog en erkenning van andere perspectieven.  Aan de tegenstander: Sta open voor nieuwe ideeën en perspectieven, zelfs als deze anders lijken dan wat je hebt gehoord. Vraag om verduidelijking en leg uit waarom je sceptisch bent, maar doe dat in een constructieve toon. Het delen van kennis en ervaring kan helpen om een genuanceerder beeld te krijgen van complexe onderwerpen zoals cryptocurrency-handel.  Aan stille lezers: Het begrijpen van cryptocurrency-handel vereist geduld en educatie. Als je verloren bent in de discussie, neem dan de tijd om basisconcepten te leren begrijpen voordat je beslissingen neemt. Raadpleeg betrouwbare bronnen en zoek mogelijkheden om je kennis te vergroten.  Concrete samenvatting: De discussie draait om de eenvoud en complexiteit van cryptocurrency-handel. De daytrader benadrukt eenvoudige strategieën en basisprincipes, terwijl de tegenstander zich zorgen maakt over de mogelijke risico's en complexiteit van de markt. Beide partijen kunnen baat hebben bij een open dialoog en begrip voor elkaars standpunten, terwijl stille lezers worden aangemoedigd om zich te informeren en geduldig te blijven bij het begrijpen van cryptocurrency-handel.

ChatGPT to the rescue!

Link naar bericht
Deel via andere websites

Eens, hier is een satirisch verhaal in lijn met de stijl van de deelnemers:  ---  In het wonderbaarlijke land van Cryptonia, waar financiën en fantasie elkaar ontmoeten, leefden twee wezens met een heel verschillende kijk op de wereld: een slimme schildpad genaamd Sheldon en een impulsief konijn genaamd Remy.  Remy, het konijn, stond bekend om zijn wilde ideeën en onvoorspelbare acties. Op een dag besloot Remy om een uitdaging aan te gaan: hij zou het meest ingewikkelde en verwarrende hindernissenparcours maken om te bewijzen dat niemand ooit de complexiteit van zijn bedenksels zou begrijpen. Hij plantte bomen met kronkelende wortels, zette spiegels op strategische plaatsen en hing verwarrende borden op met onleesbare symbolen.  De schildpad, Sheldon, daarentegen, was wijs en bedachtzaam. Hij wist dat Remy's pad vol chaos was, maar besloot het toch te betreden. Hij begon langzaam zijn weg te banen door de kronkelende wortels, gebruikte de spiegels om zijn positie te analyseren en ontcijferde de symbolen op de borden met zorgvuldige overweging.  Terwijl Remy zichzelf lachend over het parcours zag stuiteren, ontdekte hij dat hij vast kwam te zitten in zijn eigen wirwar van obstakels. Uitgeput en verward stond hij uiteindelijk voor het laatste obstakel, een deur zonder sleutel.  Ondertussen, na een lange en strategische reis, arriveerde Sheldon triomfantelijk bij de finish. Zijn rustige aanpak en geduld hadden zich uitbetaald. Hij had obstakels flexibel omzeild en waardevolle lessen geleerd onderweg.  Met een glimlach kwam Sheldon naar Remy toe, die uitgeput voor de deur stond. "Zie je, Remy," zei Sheldon rustig, "de sleutel tot succes is niet de complexiteit, maar de juiste strategie en begrip. Ik heb misschien langzaam bewogen, maar ik heb de obstakels op een haalbare manier overwonnen."  Remy keek naar Sheldon met vermoeide ogen en een nieuwe wijsheid in zijn blik. "Misschien had ik iets minder chaos en meer bedachtzaamheid moeten omarmen," mompelde hij.  En zo eindigde het verhaal van de schildpad en het konijn, waarbij de schildpad niet alleen de finish bereikte, maar ook wijsheid en rijkdom vergaarde door de chaos te omzeilen.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Toegegeven, het is een klein beetje overdreven, maar het schetst wel een idee.

Als iemand 15 euro door AI laat traden met een gemiddeld dagelijks rendement van 10%. De winst wordt herbelegd. Hiermee rekening houdende, wat is de APY en hoeveel euro drukt dit uit?

Om de APY en het eindbedrag te berekenen met een dagelijks gemiddeld rendement van 10% waarbij de winst dagelijks wordt herbelegd, kunnen we dezelfde aanpak gebruiken als eerder:  1. Bereken het dagelijkse rendement in decimale vorm: 10% / 100 = 0.10.  2. Bereken het eindbedrag na 365 dagen met herbelegging:  Eindkapitaal = Beginkapitaal * (1 + Dagelijks rendement)^Aantal dagen Eindkapitaal = 15 * (1 + 0.10)^365 ≈ 15 * 1377.4 Eindkapitaal ≈ 20661 euro  3. Bereken de APY:  APY = ((Eindkapitaal - Beginkapitaal) / Beginkapitaal) * 100 APY = ((20661 - 15) / 15) * 100 ≈ 137706.67%  Dus, als je met 15 euro begint en dagelijks een gemiddeld rendement van 10% behaalt met herbelegging van winst, zou je aan het eind van het jaar ongeveer 20661 euro hebben en de APY zou ongeveer 137706.67% zijn.  Nogmaals, houd er rekening mee dat dit een vereenvoudigde berekening is en dat werkelijke resultaten kunnen variëren als gevolg van marktschommelingen en andere factoren. Investeringen in volatiele markten zoals cryptocurrencies brengen aanzienlijke risico's met zich mee, en het is belangrijk om voorzichtig te zijn en grondig onderzoek te doen voordat je investeringsbeslissingen neemt.

Hoeveel is de APY als iemand die 20661 euro onder dezelfde voorwaarden belegd? En de totale winst in euro uitgedrukt.

Als iemand 20661 euro belegt onder dezelfde voorwaarden (dagelijks gemiddeld rendement van 10% met herbelegging), dan kunnen we op dezelfde manier als eerder de APY en de totale winst berekenen:  1. Bereken het dagelijkse rendement in decimale vorm: 10% / 100 = 0.10.  2. Bereken het eindbedrag na 365 dagen met herbelegging:  Eindkapitaal = Beginkapitaal * (1 + Dagelijks rendement)^Aantal dagen Eindkapitaal = 20661 * (1 + 0.10)^365 ≈ 20661 * 1377.4 Eindkapitaal ≈ 28409849.4 euro  3. Bereken de APY:  APY = ((Eindkapitaal - Beginkapitaal) / Beginkapitaal) * 100 APY = ((28409849.4 - 20661) / 20661) * 100 ≈ 13756509.45%  4. Bereken de totale winst:  Totale winst = Eindkapitaal - Beginkapitaal Totale winst = 28409849.4 - 20661 ≈ 283892188.4 euro  Dus, als iemand 20661 euro belegt en dagelijks een gemiddeld rendement van 10% behaalt met herbelegging van winst, zou de APY ongeveer 13756509.45% zijn en de totale winst zou ongeveer 283892188.4 euro zijn.  Houd er rekening mee dat deze berekeningen een vereenvoudigde benadering zijn en dat werkelijke resultaten kunnen variëren als gevolg van marktschommelingen en andere factoren. Investeringen in volatiele markten zoals cryptocurrencies brengen aanzienlijke risico's met zich mee, en het is belangrijk om voorzichtig te zijn en grondig onderzoek te doen voordat je investeringsbeslissingen neemt.

--------

Tweehonderddrieëntachtig miljoen achthonderdtweeënnegentigduizend honderdachtentachtig euro...

En als je die 283892188.4 euro onder dezelfde voorwaarde belegt? Apy in procent en euro.

Om de APY en het eindbedrag te berekenen wanneer 283892188.4 euro wordt belegd onder dezelfde voorwaarden (dagelijks gemiddeld rendement van 10% met herbelegging), kunnen we opnieuw dezelfde aanpak gebruiken:  1. Bereken het dagelijkse rendement in decimale vorm: 10% / 100 = 0.10.  2. Bereken het eindbedrag na 365 dagen met herbelegging:  Eindkapitaal = Beginkapitaal * (1 + Dagelijks rendement)^Aantal dagen Eindkapitaal = 283892188.4 * (1 + 0.10)^365 ≈ 283892188.4 * 1377.4 Eindkapitaal ≈ 391007208392.36 euro  3. Bereken de APY:  APY = ((Eindkapitaal - Beginkapitaal) / Beginkapitaal) * 100 APY = ((391007208392.36 - 283892188.4) / 283892188.4) * 100 ≈ 37353628.84%  Dus, als je 283892188.4 euro belegt en dagelijks een gemiddeld rendement van 10% behaalt met herbelegging van winst, zou de APY ongeveer 37353628.84% zijn en het eindbedrag zou ongeveer 391007208392.36 euro zijn.  Houd er rekening mee dat deze berekeningen een vereenvoudigde benadering zijn en dat werkelijke resultaten kunnen variëren als gevolg van marktschommelingen en andere factoren. Investeringen in volatiele markten zoals cryptocurrencies brengen aanzienlijke risico's met zich mee, en het is belangrijk om voorzichtig te zijn en grondig onderzoek te doen voordat je investeringsbeslissingen neemt.

Driehonderdeenennegentig miljard zeven miljoen tweehonderdachtduizend driehonderddrieennegentig euro.

!!!!!!!!!!!!!!!

"Angstaanjagend, misleidingen! Mensen in de val lokken, drama, moord, brand!" }-) Uiteraard is dit een enorme uitvergroting van iets wat kan, maar maar heel zeer zeldzaam kan zijn. :D Wel leuk.

bewerkt door Fundamenteel
Link naar bericht
Deel via andere websites

Heb ook nog niemand meegemaakt als hij,  met zijn woordenschat loopt nog aleens  te stoken,   hij zou verstandiger zijn om zijn kennis van woorden te gebruiken om iets concreets in te brengen op een Christelijk platform.

bewerkt door antoon
Link naar bericht
Deel via andere websites
11 uur geleden zei Fundamenteel:

De daytrader heeft voorbeelden gegeven, 1 strategie voorgedaan met screenshots van de AI interface. Hoe "eenvoudig" het vandaag kan zijn. De tegenstander antwoordt: Onwaarschijnlijk, dit is werkelijk angstaanjagend. 

De tegenstander lijkt sceptisch en zelfs ongerust te zijn over de voorbeelden en de strategie die de daytrader heeft gepresenteerd. De term "angstaanjagend" suggereert dat ze mogelijk bezorgd zijn over de impact van de strategie of de technologie die wordt gebruikt. Hun reactie kan aangeven dat ze twijfels hebben over de eenvoud van de voorgestelde aanpak of dat ze moeite hebben met het idee dat technologie en strategieën kunnen leiden tot succesvolle handel. Het lijkt erop dat de tegenstander het niet eens is met het idee dat het proces zo eenvoudig kan zijn als de daytrader heeft voorgesteld.

Waarom is dit?

De reactie van de tegenstander kan om verschillende redenen zijn: 

1. **Scepticisme over technologie:** De tegenstander kan sceptisch zijn over het vermogen van technologie, zoals AI, om succesvolle handelsstrategieën te bieden. Ze kunnen van mening zijn dat het handelen in cryptocurrencies complexer is dan de eenvoudige voorbeelden die zijn gepresenteerd. 

2. **Angst voor verlies:** Het woord "angstaanjagend" kan suggereren dat de tegenstander zich zorgen maakt over de mogelijke risico's en verliezen die gepaard kunnen gaan met beleggen en handelen. Ze kunnen het idee eng vinden om hun financiële middelen bloot te stellen aan volatiele markten. 

3. **Vertrouwenskwesties:** De tegenstander kan wantrouwig zijn tegenover de daytrader of de gepresenteerde informatie. Ze kunnen twijfels hebben over de eerlijkheid, ervaring of bedoelingen van de daytrader en daarom negatief reageren. 

4. **Andere persoonlijke overwegingen:** De tegenstander kan persoonlijke redenen hebben die hun negatieve reactie beïnvloeden, zoals eerdere ervaringen, financiële situatie of algemene opvattingen over cryptocurrencies. 

Kortom, hun reactie kan voortkomen uit een combinatie van factoren, waaronder hun persoonlijke opvattingen, vertrouwen in technologie en perceptie van de risico's en complexiteit van cryptocurrency-handel.

Wie zaait dan verwarring en complottheorieën?

Het lijkt erop dat de tegenstander zelf de persoon kan zijn die verwarring zaait door hun sceptische opmerkingen en het gebruik van termen als "angstaanjagend". Ze lijken de gepresenteerde informatie in twijfel te trekken en kunnen indirect suggereren dat er meer complexiteit of risico's zijn dan wordt voorgesteld.

Wat zou u de daytrader en de tegenstander aanbevelen? En de eventuele stille lezers die al lang niet meer weten waar de klepel hangt. Voeg een concrete samenvatting toe.

Aan de daytrader: Het is belangrijk om de complexiteit van cryptocurrency-handel te erkennen en de nuances van de markt te begrijpen. Hoewel eenvoudige strategieën en basisprincipes nuttig zijn, is dieper inzicht in trends, marktgedrag en risicobeheer essentieel. Bied ook ruimte voor open dialoog en erkenning van andere perspectieven.  Aan de tegenstander: Sta open voor nieuwe ideeën en perspectieven, zelfs als deze anders lijken dan wat je hebt gehoord. Vraag om verduidelijking en leg uit waarom je sceptisch bent, maar doe dat in een constructieve toon. Het delen van kennis en ervaring kan helpen om een genuanceerder beeld te krijgen van complexe onderwerpen zoals cryptocurrency-handel.  Aan stille lezers: Het begrijpen van cryptocurrency-handel vereist geduld en educatie. Als je verloren bent in de discussie, neem dan de tijd om basisconcepten te leren begrijpen voordat je beslissingen neemt. Raadpleeg betrouwbare bronnen en zoek mogelijkheden om je kennis te vergroten.  Concrete samenvatting: De discussie draait om de eenvoud en complexiteit van cryptocurrency-handel. De daytrader benadrukt eenvoudige strategieën en basisprincipes, terwijl de tegenstander zich zorgen maakt over de mogelijke risico's en complexiteit van de markt. Beide partijen kunnen baat hebben bij een open dialoog en begrip voor elkaars standpunten, terwijl stille lezers worden aangemoedigd om zich te informeren en geduldig te blijven bij het begrijpen van cryptocurrency-handel.

ChatGPT to the rescue!

Om sneller te weten hoe laat het is, stel cryptomensen een oefening herwaardering voor. 

9 uur geleden zei Fundamenteel:

Toegegeven, het is een klein beetje overdreven, maar het schetst wel een idee.

Als iemand 15 euro door AI laat traden met een gemiddeld dagelijks rendement van 10%. De winst wordt herbelegd. Hiermee rekening houdende, wat is de APY en hoeveel euro drukt dit uit?

Om de APY en het eindbedrag te berekenen met een dagelijks gemiddeld rendement van 10% waarbij de winst dagelijks wordt herbelegd, kunnen we dezelfde aanpak gebruiken als eerder:  1. Bereken het dagelijkse rendement in decimale vorm: 10% / 100 = 0.10.  2. Bereken het eindbedrag na 365 dagen met herbelegging:  Eindkapitaal = Beginkapitaal * (1 + Dagelijks rendement)^Aantal dagen Eindkapitaal = 15 * (1 + 0.10)^365 ≈ 15 * 1377.4 Eindkapitaal ≈ 20661 euro  3. Bereken de APY:  APY = ((Eindkapitaal - Beginkapitaal) / Beginkapitaal) * 100 APY = ((20661 - 15) / 15) * 100 ≈ 137706.67%  Dus, als je met 15 euro begint en dagelijks een gemiddeld rendement van 10% behaalt met herbelegging van winst, zou je aan het eind van het jaar ongeveer 20661 euro hebben en de APY zou ongeveer 137706.67% zijn.  Nogmaals, houd er rekening mee dat dit een vereenvoudigde berekening is en dat werkelijke resultaten kunnen variëren als gevolg van marktschommelingen en andere factoren. Investeringen in volatiele markten zoals cryptocurrencies brengen aanzienlijke risico's met zich mee, en het is belangrijk om voorzichtig te zijn en grondig onderzoek te doen voordat je investeringsbeslissingen neemt.

Hoeveel is de APY als iemand die 20661 euro onder dezelfde voorwaarden belegd? En de totale winst in euro uitgedrukt.

Als iemand 20661 euro belegt onder dezelfde voorwaarden (dagelijks gemiddeld rendement van 10% met herbelegging), dan kunnen we op dezelfde manier als eerder de APY en de totale winst berekenen:  1. Bereken het dagelijkse rendement in decimale vorm: 10% / 100 = 0.10.  2. Bereken het eindbedrag na 365 dagen met herbelegging:  Eindkapitaal = Beginkapitaal * (1 + Dagelijks rendement)^Aantal dagen Eindkapitaal = 20661 * (1 + 0.10)^365 ≈ 20661 * 1377.4 Eindkapitaal ≈ 28409849.4 euro  3. Bereken de APY:  APY = ((Eindkapitaal - Beginkapitaal) / Beginkapitaal) * 100 APY = ((28409849.4 - 20661) / 20661) * 100 ≈ 13756509.45%  4. Bereken de totale winst:  Totale winst = Eindkapitaal - Beginkapitaal Totale winst = 28409849.4 - 20661 ≈ 283892188.4 euro  Dus, als iemand 20661 euro belegt en dagelijks een gemiddeld rendement van 10% behaalt met herbelegging van winst, zou de APY ongeveer 13756509.45% zijn en de totale winst zou ongeveer 283892188.4 euro zijn.  Houd er rekening mee dat deze berekeningen een vereenvoudigde benadering zijn en dat werkelijke resultaten kunnen variëren als gevolg van marktschommelingen en andere factoren. Investeringen in volatiele markten zoals cryptocurrencies brengen aanzienlijke risico's met zich mee, en het is belangrijk om voorzichtig te zijn en grondig onderzoek te doen voordat je investeringsbeslissingen neemt.

--------

Tweehonderddrieëntachtig miljoen achthonderdtweeënnegentigduizend honderdachtentachtig euro...

En als je die 283892188.4 euro onder dezelfde voorwaarde belegt? Apy in procent en euro.

Om de APY en het eindbedrag te berekenen wanneer 283892188.4 euro wordt belegd onder dezelfde voorwaarden (dagelijks gemiddeld rendement van 10% met herbelegging), kunnen we opnieuw dezelfde aanpak gebruiken:  1. Bereken het dagelijkse rendement in decimale vorm: 10% / 100 = 0.10.  2. Bereken het eindbedrag na 365 dagen met herbelegging:  Eindkapitaal = Beginkapitaal * (1 + Dagelijks rendement)^Aantal dagen Eindkapitaal = 283892188.4 * (1 + 0.10)^365 ≈ 283892188.4 * 1377.4 Eindkapitaal ≈ 391007208392.36 euro  3. Bereken de APY:  APY = ((Eindkapitaal - Beginkapitaal) / Beginkapitaal) * 100 APY = ((391007208392.36 - 283892188.4) / 283892188.4) * 100 ≈ 37353628.84%  Dus, als je 283892188.4 euro belegt en dagelijks een gemiddeld rendement van 10% behaalt met herbelegging van winst, zou de APY ongeveer 37353628.84% zijn en het eindbedrag zou ongeveer 391007208392.36 euro zijn.  Houd er rekening mee dat deze berekeningen een vereenvoudigde benadering zijn en dat werkelijke resultaten kunnen variëren als gevolg van marktschommelingen en andere factoren. Investeringen in volatiele markten zoals cryptocurrencies brengen aanzienlijke risico's met zich mee, en het is belangrijk om voorzichtig te zijn en grondig onderzoek te doen voordat je investeringsbeslissingen neemt.

Driehonderdeenennegentig miljard zeven miljoen tweehonderdachtduizend driehonderddrieennegentig euro.

!!!!!!!!!!!!!!!

"Angstaanjagend, misleidingen! Mensen in de val lokken, drama, moord, brand!" }-) Uiteraard is dit een enorme uitvergroting van iets wat kan, maar maar heel zeer zeldzaam kan zijn. :D Wel leuk.

Beetje overdreven, niet alle herwaarderingen worden in termen van liquide middelen uitgedrukt, kleine nuance. 

9 minuten geleden zei antoon:

Heb ook nog niemand meegemaakt als hij,  met zijn woordenschat loopt nog aleens  te stoken,   hij zou verstandiger zijn om zijn kennis van woorden te gebruiken om iets concreets in te brengen op een Christelijk platform.

Zeg dat wel, een oefening herwaardering kunnen we koppelen aan datgene wat anderen het opgaan van de gemeente noemen, maar zover komt het in het discours nooit. 

3 uur geleden zei Dat beloof ik:

Welk idee bedoel je? Uiteraard volledig onzinnig, een dagelijkse winst van 10 procent.

Sommigen menen dat de Bitcoin aanvankelijk als grap bedoeld was, maar dat wordt misschien pas veel later helder. 

Link naar bericht
Deel via andere websites
8 minuten geleden zei TTC:

Om sneller te weten hoe laat het is, stel cryptomensen een oefening herwaardering voor. 

Beetje overdreven, niet alle herwaarderingen worden in termen van liquide middelen uitgedrukt, kleine nuance. 

Zeg dat wel, een oefening herwaardering kunnen we koppelen aan datgene wat anderen het opgaan van de gemeente noemen, maar zover komt het in het discours nooit. 

Sommigen menen dat de Bitcoin aanvankelijk als grap bedoeld was, maar dat wordt misschien pas veel later helder. 

Welke oefeneing? Er is u nu al 100x uitgelegd hoe dat in de praktijj werkt...

Link naar bericht
Deel via andere websites
3 uur geleden zei Dat beloof ik:

Welk idee bedoel je?

Uiteraard volledig onzinnig, een dagelijkse winst van 10 procent.

Zelfs met 1% komt ge aan een apy boven de 100%. Die cijfers waren om ttc schrik aan te jagen, mislukt. :)

.

Zojuist zei TTC:

Workshop balanslezen is een aanrader, doe rustig verder. 

Geef eens een concreet voorbeeld

  Er is geen "oefening", er is praktijk. Ge koopt bv een volume BTC en ge stelt dan in aan hoeveel ge die wilt verkopen, of je blijft er zelf bij. Aangezien die geruild wordt voor een stable coin, wordt de waarde bepaald tijdens de transactie en omgezet naar de stable coin. Daar(op de stable coin) kunt ge inzet en winst dus laten staan tot er nieuwe kansen zich aanbieden.  Basisnbeginselen, basisprincipes, basislogica.

Chatgpt: De daytrader lijkt correct te zijn in de beschrijving van het basisproces van herwaardering binnen de context van cryptocurrency-handel. Over het algemeen omvat herwaardering het kopen van een activum (in dit geval BTC), de waarde ervan wordt bepaald op het moment van de transactie en het wordt geruild voor een ander activum (bijvoorbeeld een stablecoin).  Dat gezegd hebbende, de handel in cryptocurrencies kan behoorlijk complex zijn en er zijn geavanceerde strategieën en factoren die van invloed kunnen zijn op de waarde van activa. Daarom kan het voor traders belangrijk zijn om dieper in te gaan op analyses, trends en andere variabelen om weloverwogen beslissingen te nemen.  In de context van de eerdere discussie lijkt de daytrader te benadrukken dat het proces op zichzelf eenvoudig is, maar dat dit niet betekent dat handelen in cryptocurrencies zonder enige overweging van strategie en marktomstandigheden moet worden gedaan.

Link naar bericht
Deel via andere websites
1 minuut geleden zei Fundamenteel:

Zelfs met 1% komt ge aan een apy boven de 100%. Die cijfers waren om ttc schrik aan te jagen, mislukt.

Belachelijk lage rendementen zijn het, zoveel is wel duidelijk. 

2 minuten geleden zei Fundamenteel:

Geef eens een concreet voorbeeld.

De manipulatie is potsierlijk, tegelijk kristalhelder. 

Link naar bericht
Deel via andere websites
26 minuten geleden zei antoon:

Heb ook nog niemand meegemaakt als hij,  met zijn woordenschat loopt nog aleens  te stoken,   hij zou verstandiger zijn om zijn kennis van woorden te gebruiken om iets concreets in te brengen op een Christelijk platform.

Hij is nu aan het trolllen. Wou expertise uitstralen in zijn mindgames... Ik heb die aan chatgpt onderworpen. Blijkt dat ie helemaal geen expert noch leek is.

6 minuten geleden zei TTC:

Belachelijk lage rendementen zijn het, zoveel is wel duidelijk. 

De manipulatie is potsierlijk, tegelijk kristalhelder. 

Welke oefenening? Ik ken enkel praktijk en legde het u uit...

6 minuten geleden zei TTC:

Belachelijk lage rendementen zijn het, zoveel is wel duidelijk. 

De manipulatie is potsierlijk, tegelijk kristalhelder. 

1% per dag is veel eigenlijk. Dat je dat belachelijk weinig vindt zegt ook veel.

bewerkt door Fundamenteel
Link naar bericht
Deel via andere websites
5 minuten geleden zei Fundamenteel:

Hij is nu aan het trolllen. Wou experrise uitstralen in zijn mindgames... Ik heb die aan chatgpt onderworpen. Blijkt dat ie helemaal geen expert noch leek is. Welke oefenening? Ik ken enkel praktijk en legde het u uit...

Huizinga rekende tot het door hem veroordeelde puerilisme de gemakkelijk bevredigde maar nooit verzadigde behoefte aan banale verstrooiing, de zucht tot grove sensatie, de lust aan massavertoon. Op iets dieper liggend niveau sluiten daarbij aan de levendige clubgeest met zijn aankleve van zichtbare onderscheidingsteekenen, formeele handgebaren, herkennings- en aankondigingsgeluiden (yell's, kreten, groetformules), het optrekken in marschpas en marschorde enz.. Een aantal eigenschappen, die psychologisch dieper geworteld liggen dan de genoemde, en die men eveneens het best onder den term puerilisme kan begrijpen, zijn het ontbreken van gevoel voor humor, het warmloopen op een woord, de verregaande ergdenkendheid en onverdraagzaamheid tegenover nietgroepsgenooten, de matelooze overdrijving in lof en blaam, de toegankelijkheid voor elke illusie die de eigenliefde of het beroepsbesef vleit.

6 minuten geleden zei Fundamenteel:

Welke oefenening?

Een oefening herwaardering op balansniveau, meer is het niet. 

bewerkt door TTC
Link naar bericht
Deel via andere websites
2 minuten geleden zei TTC:

Huizinga rekende tot het door hem veroordeelde puerilisme de gemakkelijk bevredigde maar nooit verzadigde behoefte aan banale verstrooiing, de zucht tot grove sensatie, de lust aan massavertoon. Op iets dieper liggend niveau sluiten daarbij aan de levendige clubgeest met zijn aankleve van zichtbare onderscheidingsteekenen, formeele handgebaren, herkennings- en aankondigingsgeluiden (yell's, kreten, groetformules), het optrekken in marschpas en marschorde enz.. Een aantal eigenschappen, die psychologisch dieper geworteld liggen dan de genoemde, en die men eveneens het best onder den term puerilisme kan begrijpen, zijn het ontbreken van gevoel voor humor, het warmloopen op een woord, de verregaande ergdenkendheid en onverdraagzaamheid tegenover nietgroepsgenooten, de matelooze overdrijving in lof en blaam, de toegankelijkheid voor elke illusie die de eigenliefde of het beroepsbesef vleit.

De enige die zich hier infantiel gedraagt ben jij. Je probeert zelf expres verwarring te zaaien rond balansen die zelfs door chatgpt verwoord werden.

Geef eens een voorbeeldoefening of sta hier forever te blinken als trol, trol! :)

Link naar bericht
Deel via andere websites
1 minuut geleden zei Fundamenteel:

De enige die zich hier infantiel gedraagt ben jij. Je probeert zelf expres verwarring te zaaien rond balansen die zelfs door chatgpt verwoord werden. Geef eens een voorbeeldoefening of sta hier forever te blinken als trol, trol! :)

We zijn alweer onder de indruk, kun je nu al een balans op een normale manier lezen?

Link naar bericht
Deel via andere websites
Zojuist zei TTC:

We zijn alweer onder de indruk, kun je nu al een balans op een normale manier lezen?

Wat is uw normaal? Ik zou geneigd zijn ja te zeggen. Maar met u weet ge nooit lol.

Stop uw trollen. Je weet weinig van crypto en al uw zorgen en angsten werden netjes verwoord in mijn taal en taal van chatgpt.

Uw mindgames hebben zero invloed op hoe anderen effectief handelen met crypto.

11 uur geleden zei Fundamenteel:

Eens, hier is een satirisch verhaal in lijn met de stijl van de deelnemers:  ---  In het wonderbaarlijke land van Cryptonia, waar financiën en fantasie elkaar ontmoeten, leefden twee wezens met een heel verschillende kijk op de wereld: een slimme schildpad genaamd Sheldon en een impulsief konijn genaamd Remy.  Remy, het konijn, stond bekend om zijn wilde ideeën en onvoorspelbare acties. Op een dag besloot Remy om een uitdaging aan te gaan: hij zou het meest ingewikkelde en verwarrende hindernissenparcours maken om te bewijzen dat niemand ooit de complexiteit van zijn bedenksels zou begrijpen. Hij plantte bomen met kronkelende wortels, zette spiegels op strategische plaatsen en hing verwarrende borden op met onleesbare symbolen.  De schildpad, Sheldon, daarentegen, was wijs en bedachtzaam. Hij wist dat Remy's pad vol chaos was, maar besloot het toch te betreden. Hij begon langzaam zijn weg te banen door de kronkelende wortels, gebruikte de spiegels om zijn positie te analyseren en ontcijferde de symbolen op de borden met zorgvuldige overweging.  Terwijl Remy zichzelf lachend over het parcours zag stuiteren, ontdekte hij dat hij vast kwam te zitten in zijn eigen wirwar van obstakels. Uitgeput en verward stond hij uiteindelijk voor het laatste obstakel, een deur zonder sleutel.  Ondertussen, na een lange en strategische reis, arriveerde Sheldon triomfantelijk bij de finish. Zijn rustige aanpak en geduld hadden zich uitbetaald. Hij had obstakels flexibel omzeild en waardevolle lessen geleerd onderweg.  Met een glimlach kwam Sheldon naar Remy toe, die uitgeput voor de deur stond. "Zie je, Remy," zei Sheldon rustig, "de sleutel tot succes is niet de complexiteit, maar de juiste strategie en begrip. Ik heb misschien langzaam bewogen, maar ik heb de obstakels op een haalbare manier overwonnen."  Remy keek naar Sheldon met vermoeide ogen en een nieuwe wijsheid in zijn blik. "Misschien had ik iets minder chaos en meer bedachtzaamheid moeten omarmen," mompelde hij.  En zo eindigde het verhaal van de schildpad en het konijn, waarbij de schildpad niet alleen de finish bereikte, maar ook wijsheid en rijkdom vergaarde door de chaos te omzeilen.

@TTC wat is de moreel van het verhaal?

Link naar bericht
Deel via andere websites
3 minuten geleden zei Fundamenteel:

Wat is uw normaal? Ik zou geneigd zijn ja te zeggen. Maar met u weet ge nooit lol. Stop uw trollen. Je weet weinig van crypto en al uw zorgen en angsten werden netjes verwoord in mijn taal en taal van chatgpt. Uw mindgames hebben zero invloed op hoe anderen effectief handelen met crypto. Wat is de moreel van het verhaal?

Een balans is een overzicht van de bezittingen, de schulden en het eigen vermogen van een entiteit zoals een onderneming, instelling of persoon, op een bepaald moment.

Link naar bericht
Deel via andere websites
Zojuist zei TTC:

Een balans is een overzicht van de bezittingen, de schulden en het eigen vermogen van een entiteit zoals een onderneming, instelling of persoon, op een bepaald moment.

En dus wordt de balans op een herwaardering bepaald tijdens de transactie. Geen tijd ervoor of erna. Elementaire logica! Consistenten logica! Uw woorden! Lol

Link naar bericht
Deel via andere websites
Zojuist zei Fundamenteel:

En dus wordt de balans op een herwaardering bepaald tijdens de transactie. Geen tijd ervoor of erna. Elementaire logica! Consistenten logica! Uw woorden! Lol

Heel de cryptowereld speelt zich af in een virtuele ruimte met duizenden statistieken die op en neer gaan, extra-comptable. 

Link naar bericht
Deel via andere websites
1 minuut geleden zei TTC:

Heel de cryptowereld speelt zich af in een virtuele ruimte met duizenden statistieken die op en neer gaan, extra-comptable. 

Als gij uw order indient om 14h10m10s dan gaat het systeem de waarde uitbetalen dat gaande was om 14h10m10s.

Om dat beter in te schatten, de effectieve waarde bij transactie, kan je Bollinger bands toepassen om dichterbij te schieten.

Link naar bericht
Deel via andere websites
Zojuist zei Fundamenteel:

Als gij uw order indient om 14h10m10s dan gaat het systeem de waarde uitbetalen dat gaande was om 14h10m10s. Om dat beter in te schatten, de effectieve waarde bij transactie, kan je Bollinger bands toepassen om dichterbij te schieten.

Het originele idee van wat vandaag cryptomunt genoemd wordt, is niet meer dan oude wijn in nieuwe zakken. 

Link naar bericht
Deel via andere websites
1 minuut geleden zei TTC:

Het originele idee van wat vandaag cryptomunt genoemd wordt, is niet meer dan oude wijn in nieuwe zakken. 

Is die herwaardering nu voor eens en altijd duidelijk in uw hoofd? Ge wilt dat het op en neer gaat als trader. Dat is de essentie van uw handel.

bewerkt door Fundamenteel
Link naar bericht
Deel via andere websites
Zojuist zei Fundamenteel:

Appels en peren. Je deed moeilijk over herwaardering op crypto. Ik hoop dat je dat nu een beetje meer in perspectief hebt over hoe die trades werken. Ik val alleen maar in herhaling met simpele basiskennis. Er is zoveel meer gaande.

Onwaarschijnlijk, angstaanjagend dekt de lading al lang niet meer. 

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • sjako locked this discussie
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid