Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 165
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Quote:

[...]

Inderdaad, geen kansloze figuren meer die constant hun mond vol hebben over huub en weetikwie allemaal.

Zum kotsen, kansloos en laag gebeuren.

Het zegt wel wat over de gemiddelde gouden kooi kijker dat jaap won. De jongen is lelijk van binnen en van buiten. Ik bedoel: als je je populariteit vnlk te danken hebt door de diverse uitscheidingsfuncties tegen je medebewoners te gebruiken.....

Link naar bericht
Deel via andere websites

Op zich vind ik het wel weer wat hebben dat niet het perfecte rolmodelletje wint, wat weer geweldig op de omslag van weet ik veel wat staat. Bij dit soort dingen is het altijd: die ziet er goed uit, die laten we doorgaan.

Jaap heeft volgens mij gewoon het spel goed gespeeld.

Bij Idols, So you wanna be a popstar, Big Brother enz enz is het altijd gewoon wie er goed in het plaatje pas, niet eens wie het meeste talent heeft.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

[...]

Het zegt wel wat over de gemiddelde gouden kooi kijker dat jaap won.

Als je de halve finale had gekeken dan had je geweten dat het niet aan de kijker te wijten is dat Jaap gewonnen heeft. Jaap had een vrij grote voorsprong door een interne stemming die uiteindelijk net niet ingelopen kon worden door Brain.

Quote:
De jongen is lelijk van binnen en van buiten. Ik bedoel: als je je populariteit vnlk te danken hebt door de diverse uitscheidingsfuncties tegen je medebewoners te gebruiken.....

Jaap was dus niet populairder dan Brain. Sowieso mankeerde aan alle deelnemers wel wat.

Ik vind het elitaire gepraat een beetje uit den hoge. Naar de halve finale keken 2 miljoen mensen, maar nee, niemand kende iemand uit zijn eigen omgeving die het keek, want het was toch eigenlijk maar voor het klootjesvolk. Stel je voor zeg, dat iemand weet dat je naar de gouden kooi keek...

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Ik vind het elitaire gepraat een beetje uit den hoge.

Dat is het ook, maar het is een uiterst gerieflijke en smaakvolle positie, dus schuldig voelen erover doe ik mij niet.

Quote:

Naar de halve finale keken 2 miljoen mensen, maar nee, niemand kende iemand uit zijn eigen omgeving die het keek, want het was toch eigenlijk maar voor het klootjesvolk. Stel je voor zeg, dat iemand weet dat je naar de gouden kooi keek...

Dat zou inderdaad dodelijk zijn voor je reputatie. 2 Miljoen mensen die kijken, dat zijn ongeveer 14,6 miljoen mensen die niet keken, dan is het goed mogelijk dat je met een beschaafde kennissen, vrienden en familiekring geen mensen in je omgeving hebt die het keken.

Overigens ken ik in mijn omgeving wel klootjesvolk die het keek. Helaas.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

[...]

Dat is het ook, maar het is een uiterst gerieflijke en smaakvolle positie, dus schuldig voelen erover doe ik mij niet.

Je hoeft je er ook niet schuldig over te voelen. Je moet uitspreken wat je denkt. Maar veel mensen die dergelijke uitspraken doen keken zelf ook zo nu en dan. Maar omdat het sociaal schijnbaar niet wenselijk is gaan ze zich er in het openbaar wel tegen af zetten.

Quote:
[...]Dat zou inderdaad dodelijk zijn voor je reputatie. 2 Miljoen mensen die kijken, dat zijn ongeveer 14,6 miljoen mensen die niet keken, dan is het goed mogelijk dat je met een beschaafde kennissen, vrienden en familiekring geen mensen in je omgeving hebt die het keken.

Overigens ken ik in mijn omgeving wel klootjesvolk die het keek. Helaas.

Haal daar ook maar een paar miljoen kinderen vanaf en een paar miljoen bejaarden die enkel voor speciale gelegenheden de TV aanzetten.

Over het algemeen zul je dan zien dat van het normaal reguliere TV kijkende volk een vrij groot aandeel wel eens of vaker naar de gouden kooi heeft gekeken.

En op zich is het gewoon plat vermaak, maar dat zijn zoveel shows. Ik vond dit niet smakelozer dan een willekeurige dagvulling van een 3FM of RTL4.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid