Spring naar bijdragen

Plume

Members
 • Aantal bijdragen

  2.016
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Plume

 • Rang
  CrediBakvis

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Religie
  vrijzinnig humanist

Recente profielbezoeken

5.605 profielweergaven
 1. Ja, even wat verder reiken naar dat appeltje dat wat verder hangt is teveel gevraagd kennelijk.
 2. Kin:170 Zegel:Witte Hond Toon:1 Levenspad:Witte Hond Naar de Westerse astrologie ben ik Weegschaal.
 3. Ja. Ten diepste ben ik het dan ook wel met Tomega eens. Het is hemeltergend triest wat er in de wereld, en in Europa gebeurt. Het is een complexe zaak geworden.
 4. Als je doceert op de manier die jij hierboven noemt, en zoals de docent heeft gedaan, dan doceer je vanuit dualisme. En creeer je dualisme. Nu zal ik de laatste zijn die zal beweren dat advaita maakbaar is in een dualistische wereld. Het is wat het is.
 5. Je bent kennelijk niet op de hoogte van wat er in de les is voorgevallen. Moslims dienden de klas te verlaten. Onder het mom van hen niet te willen kwetsen, of wellicht uit pure stupiditeit dat nog echt goed bedoeld hebbend ook. Daarmee echter een boodschap afgevend van uitsluiting. Beetje vergelijkbaar met de film The Wave. Maakt mij niet uit. Ik ben maar een voorbijganger. Zeg wat je te zeggen hebt, of doe het niet. Maar deze manier heeft hem in elk geval geen succes opgeleverd. Triest genoeg.
 6. Plume

  Apen en pauwen

  Mee eens. Vanuit een dualistisch perspectief althans. Dat is ook een mogelijke visie.
 7. Plume

  Apen en pauwen

  Inderdaad. Dat is alleen geen reden om Jan en alleman, die er niets van begrijpt, daar patent op te geven.
 8. Plume

  Apen en pauwen

  Zalig bent u als men u smaadt en vervolgt, en door te liegen allerlei kwaad tegen u spreekt, omwille van mij. Verheugt u en jubelt, want uw loon is groot in de hemelen, want zo hebben ze de profeten vervolgd die er vóór u geweest zijn.’ (Mattheüs 5:10-12).
 9. Plume

  Apen en pauwen

  Wat nu wordt gesmaad, uitgelachen, gehoond, bespot en vals beschuldigd, zal straks staan trots als apen en pauwen in het fonkelend witte lichaam.
 10. Het Licht. Dan moet je ook niet vreemd opkijken als de duisternis je overvalt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid