Spring naar bijdragen

Modestus

Members
  • Aantal bijdragen

    1.039
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Modestus

  1. Bisschop Mar Mari Emmanuel heeft Jezus gezien en hij weet hoe Hij eruit ziet: 1,80 meter lang, lang gebruind gezicht; bruin, knapperig haar dat in het midden vanaf de bovenkant is gespleten en helemaal tot aan de schouders rijkt; groenachtige, prachtige ogen. Zijn naam is Jezus.

     

  2. Hedendaagse humanistische cultuur of ideologie van het Westen met zijn concept van de rechten van de mens is gebaseerd op de goede geboden van Christus in het Nieuwe Testament. Het is dus post-christelijke beschaving die zich steeds verder van haar christelijke bron verwijdert. Israel daarentegen handhaaft de normen en waarden van het Oude Testament. Toen ik naar Israel voor pelgrimage ging, moest ik bijvoorbeeld de voornamen van mijn vader en opa (en niet van moeder) opschrijven tijdens de controle in de Ben Gurion luchthaven. En toen moest ik direct denken aan al die saaie geslachtsregisters in sommige oudtestamentische boeken. Desalniettemin zullen ook de Joden zich tot Christus bekeren in de tijd van de komende grote verdrukking. 

    Ik hoorde vandaag van Mar Mari Emmanuel dat "alle federale reservebanken ter wereld zijn eigendom van vijf vrijmetselaars-Joodse families." Hij noemde die families niet, maar misschien kent iemand van jullie die achternamen. En toch zouden we Joden moeten liefhebben en voor hen bidden dat ze hun Messias in Jezus mogen erkennen. Want zolang als ze dat niet doen, komt de Christus niet terug naar de aarde. Ze zijn nog steeds het centrum van de wereldgeschiedenis totdat alle bijbelse beloften omtrent Israel vervuld worden door onze lieve Heer.

     

  3. Op 20-6-2018 om 01:08 zei Gaitema:

    Hierover verschillen christenen van mening. Gebruikt God het lijden? 

    Zeker. Moet je dit eens horen: Negen jaar lijden in de kerker veranderde de drugsdealer in een trouwe christen. Waargebeurd verhaal in het Engels.

     

  4. Het is een letterlijke boom van kennis. Wie is die boom? Ik en jij en ieder mens. Wij zijn die boom. Er was ook nog een andere boom in het midden van de tuin van Eden, de levensboom. Wie is die boom? Christus! God zei: vanaf het moment dat je eet van de boom der kennis van goed en kwaad, zul je zeker sterven. Op de dag dat je op jezelf vertrouwt, mijn kind, zal je begin goed zijn en je einde slecht (Mar Mari Emmanuel).

     

  5. Het ultieme dat zij (de wereldreligies) met het menselijk ras hadden kunnen bereiken, was het veranderen van een slecht persoon in een goed persoon. Dit is het ultieme wat deze religieuze figuren hadden kunnen bereiken: de slechte persoon in een goed persoon veranderen. De Heer Jezus is niet gekomen om de slechte persoon in een goed persoon te veranderen. Hij kwam om een dode persoon in een levende te veranderen. Hierin komt niemand ook maar in de buurt van Jezus Christus van Nazareth. Punt uit! (Mar Mari Emmanuel)

     

  6. 23 uur geleden zei Doctorow:

    Het lijkt erop dat de geschiedenis zich keer op keer herhaalt.

    'Wat er geweest is, dat zal er weer zijn. Wat er plaatsvindt, dat zal weer plaatsvinden. Er is niets nieuws onder de zon.

    Is er iets waarvan men kan zeggen: Kijk eens, dat is nieuw? 

    In de eeuwen die voor ons geweest zijn, is het er al geweest.

    Er is geen herinnering aan de vroegere dingen. Ook aan latere dingen, die nog komen, zal geen herinnering zijn bij hen die daarna komen.' (Prediker 1)

  7. Er zijn verschillende Russische bevolkingsgroepen betrokken bij deze oorlog. Russische communisten, moslims, boeddhisten en joden... ieder van hen heeft zijn eigen visie op de oorlog die ze samen voeren. Communisten nostalgeren naar het schijnbaar glorieuze verleden van het Sovjet-Unie en willen hem herstellen. En Tsjetsjeense leider Ramzan Kadyrov vindt bijvoorbeeld dat moslims moeten aan Russische kant blijven, zo meent hij op weg te zijn van de islamitische profeet Mohammed. Hij noemde ooit Oekraïense nationalistische strijders "shaitanen (demonen), die hun eigen vader niet kennen." (in islamitische cultuur is het een schande als je een wees bent, want adoptie is verboden in islam) 

  8. @Dat beloof ik Ik heb zelfs niet opgemerkt hoe ze hem afgebeeld hebben. Ze mogen van mij Hem ook als negroïde of mongoloïde mens afbeelden. En dat doen ze ook. Zolang als we niet vergeten dat het een beeld is en geen realistische portret.

    Racisme is een waanzin. En de waarheid is dat we geen geëvalueerde apen zijn, maar broeders en zusters van dezelfde ouders Adam en Eva. Christus is dus aan allen verwant. Rassen- of klassenstrijd is zinloos.

    images?q=tbn:ANd9GcQs3MWOuO04Tod33BmBYoA 

    cf15422fb25a6d22451ebb43c7e596b3.jpg

    'Bij de Heer is verlossing en over Uw volk zij Uw zegen. Ik had mij neergelegd om te slapen, ik kon weer opstaan, omdat de Heer mij beschermt.'

    jesus-blessing-people-in-the-world-csa-i

  9. temple_mount_jerusalem.jpg"Groot is de Heer en alle lof waardig; in de stad van onze God, op zijn heilige berg."

    "Zalig de man die de vreugde vindt in de Wet des Heren; die Zijn Wet overweegt bij dag en bij nacht."

    Moge de stad van David hersteld worden tot Gods eer en glorie.

  10. 'I stand with Mar Mari Emmanuel.' Dit in verband met een tragische gebeurtenis waarover ik in een andere topic geschreven heb. Hierbij wil ik zijn moslim-moordenaar 'blij maken' door de kritiek van Mar Mari Emmanuel over islam te verspreiden. Ik bemoedig je hetzelfde te doen op andere websites en sociale media.

     

     

     

     

     

     

     

     

  11. Bisschop Mar Mari Emmanuel en een andere priester werden door een boosdoener aangevallen tijdens zijn preek. Hij is niet gedood, want de parochianen stopten de moordenaar en leverden hem over aan de politie. Nu wordt de bisschop hersteld in het ziekenhuis. Bid voor zijn gezondheid.

    Mar Mari Emmanuel is een vurige preker van de waarheid en video's met zijn preken heb ik hier vaker gepost. Hij legt vaak de zonde van LGBT bloot, evenals de leugen van de valse religie van de islam met zijn pseudo-profeet Mohammed (de moordenaar is moslim).

    EB_LlqN_CHrmw--OX3bdUtF98zX3IwXpO2NNUXYn

    -jwk3qZuidXj_miUZVz-4_LAveXXuPHIZyZfwCZp

  12. Op donderdag 6 juni 2024 vindt de volgende Europees Parlementsverkiezing plaats. We kiezen dan de Nederlandse leden die ons de komende 5 jaar in het Europees Parlement mogen vertegenwoordigen. Zowel bij deze alsook bij andere verkiezingen, kies voor "Jezus leeft." Jezus leeft is voor:

    • Minder ingewikkelde regels, wetten en ambtenaren
    • Eenvoudig en duidelijk taalgebruik in wet en regelgeving
    • Schone milieu, zonder onnodige en onwinbare globale strijd tegen CO₂, klimaatverandering en opwarming van de aarde
    • Meer thuisonderwijs, waarbij de kinderen meer opgevoed en opgeleid worden door hun ouders (bijvoorbeeld alfabet, simpele rekensommen en andere lessen waartoe ze in staat zijn)
    • Eerlijke en eenvoudigere belastingen, waarbij je werkt om te leven en niet leeft om te werken
    • Patriarchale gezins- en samenlevingsvorm, waarbij traditionele ambachten van vader tot zoon doorgegeven kunnen worden en moeder veel meer tijd heeft om voor kinderen te zorgen
    • Gedupeerden van Toeslagaffaire snel te compenseren
    • En natuurlijk de theocratie (staatsvorm die gebaseerd is op goddelijke macht) van Jezus Christus, de Goede Herder

    Jezus leeft is tegen:

    • Abortussen en euthanasie
    • 🏳️‍🌈-propaganda
    • Evolutietheorie op school
    • Wegpesten van boeren door stikstofwet 
    • Lockdowns en verplichte antigriep-maatregelen (met als alternatief om ionisatietechniek toe te passen om virusziekten te voorkomen en meer IC-bedden voor de zieken)
    • EU- en NAVO-lidmaatschap. We willen niet dat Nederland loyale vassal van America blijft en daarom mee doet met zijn oorlogen, democratisering van de wereld en "vredesmissies", maar wel een werkelijk soevereine land wordt die met andere landen zich niet bemoeit. We zijn ook tegen de economische afhankelijkheid aan de EU.

    "Jezus leeft" doet geen water bij de wijn, we zijn tegen leugens en willen Gods waarheid spreken en ervoor opkomen. Kies voor voor Jezus. Kies voor het eeuwig leven in de Hemel.

     

  13. Thierry Baudet: "...maar daarom is het dus voor onze elites essentieel om Rusland te vernietigen, daarom die obsessie met die proxy-oorlog die de NAVO op het grondgebied van Oekraïne tegen Rusland voert, omdat het Rusland van Poetin evident het tegenovergestelde van al deze dingen belichaamt. Het is een land met een sterk besef van nationale identiteit, met een realistische benadering van het buitenlandse politiek en een viriele, mannelijke leider waartegen de verwijfde, niet zelden seksueel deviante politici van het Westen schril afsteken." (Plotselinge commotie is daarna te horen)

    Het zou beter zijn als hij Jezus Christus op deze manier had verheerlijkt.

    https://m.youtube.com/watch?v=17Nz2bp3DoE&t=548s

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid