Spring naar bijdragen

tucker

Members
 • Aantal bijdragen

  1160
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door tucker geplaatst

 1. tucker

  tucker stopt als moderator

  Het is nooit de bedoeling om een héél oud topic te heropenen, maar dat ga ik toch doen. Om te laten weten dat het goed met me gaat ondertussen. Credible helemaal verlaten is een goede beslissing geweest, zeker op vlak van mijn mentale gezondheid. Ook om te laten weten dat de reacties die jullie achter gelaten hebben en die ik nu dus pas gelezen heb mij heel veel deugd doen. Thanks daarvoor.
 2. tucker

  Varen, varen over de baren.

  Ondertussen van Kajuit gewisseld @Lobke. Werd tijd voor iets ruimer en plaats voor mijzelf. Nu rustig aan het inruimen, want van kajuit wisselen zorgt altijd voor een enorme chaos.
 3. tucker

  Varen, varen over de baren.

  @Lobke Ik moet wel, want niet milieubewust zijn kost redelijk wat geld in België;)
 4. Beste leden van Credible, Na een lange periode geprobeerd te hebben om samen met de crew dit forum draaiende te houden heb ik besloten om te stoppen met modereren. Dit heeft verschillende oorzaken: De voornaamste reden voor mij is de sfeer op Credible. Het forum is niet te modereren, wat je ook doet als moderator je trapt altijd op iemand zijn tenen. Er zijn bepaalde individuen die er op uit zijn om het mensen zo moeilijk mogelijk te maken en dit het liefste zo persoonlijk mogelijk spelen. Ik heb bedreigingen ontvangen, verwensingen naar mijn hoofd geslingerd gekregen en er is divers
 5. tucker

  Kerstmis...

  @Thorgrem en @sjako gelieve elkaar niet in de haren te vliegen, gewoon een verzoek (nog) geen feedback. Gaat dit onderwerp nog over Kerstmis of dwalen we af richting WTG-RKK woordentwist?
 6. Ik heb de emmer modder even leeggegooid. Nu gaan we hier verder over de vraag van @Dwarrel
 7. tucker

  De zalige hoop

  Volgens mij zijn we mijlenver afgedwaald van dit topic en is het een Ineke-Kitty vs de rest van de wereld geworden. Om verdere stroom aan beledigingen te voorkomen en de hoop te koesteren dat we dit soort gedrag in het vervolg kunnen vermijden gaat dit topic op slot. De komende tijd besteden we aan het opruimen ervan. Wil je daarbij helpen? Gebruik dan de meldknop om posts die niet door de beugel kunnen te melden. Dan gaat het sneller en kan het topic heel, heel misschien weer open.
 8. tucker

  Atheïsten op dit forum

  En er komt hiermee een einde aan het moddergooien. De crew heeft de intenties gelezen, waarvoor dank aan de TS.
 9. tucker

  Wat raakt jou? Wat spreekt je aan.

  Spottende bijdragen verwijderd.
 10. tucker

  Geen moderatie meer?

  @Hitchens Wat Dwarrel zegt. Je kunt ons enorm helpen door berichten of discussies te rapporteren die niet door de beugel kunnen. Zo kunnen we al sneller ingrijpen bij dingen die echt niet kunnen en kunnen we de overige posts 'scannend' lezen. We hopen dat we binnenkort het team weer op volle sterkte hebben en zijn ook op zoek naar uitbreiding hiervan. Bedankt voor je begrip!
 11. tucker

  De zalige hoop

  Veel vraagtekens weinig vraag. Wat wil je vragen @TTC
 12. Genoeg. Dit topic mag dan in levensbeschouwing staan en niet onder moderatie volgens Nicea vallen, dit blijft een christelijk forum. De manier waarop Magere Hein hier ageert tegen het Bijbelse geloof is ongehoord en levert hem een waarschuwing op. Ook de post van Violist is op het randje. Als je niet op een fatsoenlijke manier kunt discussiëren, dan doe je dat maar buiten in de regen.
 13. Vraag om gebed van Gaitema naar de kapel verplaatst. Onfatsoenlijke reactie van @Magere Hein verborgen.
 14. Dan doen we deze op slot, met behoud van heel wat negatieve opmerkingen. De crew kijkt hier op een later tijdstip na, maar het blijft in ieder geval dicht.
 15. Deze discussie is al eens eerder gevoerd, en naar aanleiding hiervan zijn de limieten van de rode knop aangepast. Daarom doe ik dit topic op slot.
 16. En daar ben ik het helemaal met je eens. De spanning die er heerst voelen wij als crew maar al te goed. Het is de kunst om daar tussendoor te laveren, iets wat we ook proberen. Vaak gaat het mij er niet eens om wát mensen zeggen, maar stoort mij meer de manier waarop. En het kan heel goed zijn dat mensen zich soms ook aan mij irriteren, maar als me dat op een normale manier gezegd wordt dan kan ik daaruit proberen te leren. Waar ik niks mee kan is feedback zonder voorbeelden, kritiek zonder specifiek aan te geven wat ik niet goed doe en hoe het anders zou kunnen. Een heel goed voorbe
 17. tucker

  Even voorstellen

  U mag natuurlijk altijd de hulp inroepen van de altijd behulpzame crew Maar dat kost natuurlijk ook moeite... Welkom terug trouwens
 18. @student: Je kunt niet eisen dat iemand zich aan jouw kant van het verhaal houd. Is ook niet zo'n nette manier van discussiëren. Je kunt dit wel vragen en als het je stoort dat iemand (al dan niet herhaaldelijk) offtopic gaat hebben we daar een meldfunctie voor. @Magere Hein: Je mag natuurlijk soms eens een uitstapje maken buiten het topic, maar het is wel zo netjes om op vraag van de TS (staat bewust schuingedrukt), weer ontopic te gaan. Als de Crew vind dat je offtopic gaat dan kan het gebeuren dat we je posts weghalen. Gelieve hier weer verder te gaan waa
 19. tucker

  Negeerlijst

  Ik denk dat we de essentie van deze discussie bereikt hebben en zet er een slotje op. De sleutel kan eventueel worden opgehaald bij de conciërge.
 20. tucker

  Expeditie Robinson 2016

  Amen. Reclame Ik betaal liever een tientje meer dan dat gezeur aan te moeten horen.
 21. Wat bedoel je hier precies mee? Zeker. En omdat er dus ook veel ontwetendheid heerst over het praktische en juridische van orgaandonatie is dit onderwerp daarvoor niet echt geschikt.
 22. tucker

  Gasten

  Goede vraag, op het vorige forum kon je de Crawler enzovoorts herkennen. @Rommel?
 23. Zeker waar. Mensen zijn echter soms zó bang van morfine dat ze van behandeling hiermee afzien. Goede uitleg is hier dan onontbeerlijk. Palliatieve sedatie gebeurd ook altijd op herhaaldelijke vraag van de patiënt. Vaak worden hier de richtlijnen van euthanasie als leidraad gebruikt, al zijn de daadwerkelijke voorwaarden hier anders. Kun je dit staven met de CKK? Ben eigenlijk wel benieuwd hoe dit geregeld is. Dat is niet honderd procent waar. Wel een heel interessant ethisch discussiepunt, waar ik best eens een topic aan wil wijden omdat het ons hier te ver zou leiden. (
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid