Spring naar bijdragen

Polen verbiedt Abortus voor het het grootste deel


Aanbevolen berichten

1 minuut geleden zei Fundamenteel:

Waar haal jij vandaan dat ik geen behoefte zou hebben me daar verder in te vormen/verbeteren? Hebt gij daar een glazen bol? Ik zou hem eens oppoetsen.


Bovendien gaat het niet om een boek maar om de ontvangst van een Persoon.  Aan de berichten van Datbeloofik alleen al valt op te maken dat er voor geloof heel wat meer nodig is dan het lezen van letters.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 412
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jij bent zeer de moeite waard om genegeerd te worden zolang je hier aanwezig bent om de zaak te verstoren en op de kop te zetten. Ik hoop van harte dat andere christenen je geen voeding geven om je ve

Volgens mij is de boodschap van dat verhaal dat je moet nadenken voordat je wat belooft aan God, want belofte maakt schuld. En natuurlijk is zijn dochter niet geofferd als letterlijk brandoffer. Jefta

Daar geloof ik helemaal niks van. Ik heb gewerkt met meervoudig gehandicapte kinderen, zwaar gehandicapt in zowel lichamelijk als verstandelijk opzicht. Een geest kan niet zodanig belemmert worden doo

Posted Images

Op 21-3-2022 om 01:16 zei Gaitema:

De Geest wordt nergens een persoon genoemd. Het hele idee van dat Hij een persoon is wordt gebaseerd op slechts één bijbelvers. Dat Jezus zegt Zijn plaatsvervanger te sturen.

 

Die individu is Jezus Christus. De. Heilige Geest IS Jezus.  En Jezus Christus IS een Persoon. DE Persoon.  Daarom moest Hij ook eerst heengaan, zodat ze Hem niet meer zagen en Hij vanuit het ongeziene woning in de gelovigen kon maken. Wat denk je dat we bij het Avondmaal vieren? 

Jezus is JHWH in het vlees, de Heilige Geest is Jezus in Zijn Koninkrijk, die Zijn Koninkrijk in het verborgene op de wereld uitbreidt door IN het vlees van de gelovigen woning  te maken.  Zijn Koninkrijk is het ontoegankelijk Licht, dwz alleen toegankelijk voor Hem in ons. Daarom ziet God in ons alleen De Zoon. En niet meer de vergankelijke natuur.

Bestrijders van de Drie-Eenheid zijn als de murmurerende Joden. Lees:

Johannes 6: 26-59

26 Jezus antwoordde hun en zeide: Voorwaar, voorwaar zeg Ik u: gij zoekt Mij, niet omdat gij tekenen gezien hebt, maar omdat gij van de broden gegeten hebt, en verzadigd zijt.

27 Werkt niet om de spijs, die vergaat, maar om de spijs, die blijft tot in het eeuwige leven, welke de Zoon des mensen ulieden geven zal; want Dezen heeft God de Vader verzegeld.

28 Zij zeiden dan tot Hem: Wat zullen wij doen, opdat wij de werken Gods mogen werken?

29 Jezus antwoordde en zeide tot hen: Dit is het werk Gods, dat gij gelooft in Hem, Dien Hij gezonden heeft.  

30 Zij zeiden dan tot Hem: Wat teken doet Gij dan, opdat wij het mogen zien, en U geloven? Wat werkt Gij?

31 Onze vaders hebben het Manna gegeten in de woestijn; gelijk geschreven is: Hij gaf hun het brood uit den hemel te eten.

32 Jezus dan zeide tot hen: Voorwaar, voorwaar zeg Ik u: Mozes heeft u niet gegeven het brood uit den hemel; maar Mijn Vader geeft u dat ware Brood uit den hemel.

33 Want het Brood Gods is Hij, Die uit den hemel nederdaalt, en Die der wereld het leven geeft.

34 Zij zeiden dan tot Hem: Heere, geef ons altijd dit Brood.

35 En Jezus zeide tot hen: Ik ben het Brood des levens; die tot Mij komt, zal geenszins hongeren, en die in Mij gelooft, zal nimmermeer dorsten.

36 Maar Ik heb u gezegd, dat gij Mij ook gezien hebt, en gij gelooft niet.

37 Al wat Mij de Vader geeft, zal tot Mij komen; en die tot Mij komt, zal Ik geenszins uitwerpen.

38 Want Ik ben uit den hemel nedergedaald, niet opdat Ik Mijn wil zou doen, maar den wil Desgenen, Die Mij gezonden heeft.

39 En dit is de wil des Vaders, Die Mij gezonden heeft, dat al wat Hij Mij gegeven heeft, Ik daaruit niet verlieze, maar hetzelve opwekke ten uitersten dage.

40 En dit is de wil Desgenen, Die Mij gezonden heeft, dat een iegelijk, die den Zoon aanschouwt, en in Hem gelooft, het eeuwige leven hebbe; en Ik zal hem opwekken ten uitersten dage.

41 De Joden dan murmureerden over Hem, omdat Hij gezegd had: Ik ben het Brood, Dat uit den hemel nedergedaald is.

42 En zij zeiden: Is deze niet Jezus, de Zoon van Jozef, Wiens vader en moeder wij kennen? Hoe zegt Deze dan: Ik ben uit den hemel nedergedaald?

43 Jezus antwoordde dan, en zeide tot hen: Murmureert niet onder elkander.

44 Niemand kan tot Mij komen, tenzij dat de Vader, Die Mij gezonden heeft, hem trekke; en Ik zal hem opwekken ten uitersten dage.

45 Er is geschreven in de profeten: En zij zullen allen van God geleerd zijn. Een iegelijk dan, die het van den Vader gehoord en geleerd heeft, die komt tot Mij.

46 Niet dat iemand den Vader gezien heeft, dan Die van God is; Deze heeft den Vader gezien.

47 Voorwaar, voorwaar zeg Ik u: Die in Mij gelooft, heeft het eeuwige leven.

48 Ik ben het Brood des levens.

49 Uw vaders hebben het Manna gegeten in de woestijn, en zij zijn gestorven.

50 Dit is het Brood, dat uit den hemel nederdaalt, opdat de mens daarvan ete, en niet sterve.

51 Ik ben dat levende Brood, dat uit den hemel nedergedaald is; zo iemand van dit Brood eet, die zal in der eeuwigheid leven. En het Brood, dat Ik geven zal, is Mijn vlees, hetwelk Ik geven zal voor het leven der wereld.

52 De Joden dan streden onder elkander, zeggende: Hoe kan ons deze Zijn vlees te eten geven?

53 Jezus dan zeide tot hen: Voorwaar, voorwaar zeg Ik ulieden: Tenzij dat gij het vlees des Zoons des mensen eet, en Zijn bloed drinkt, zo hebt gij geen leven in uzelven.

54 Die Mijn vlees eet, en Mijn bloed drinkt, die heeft het eeuwige leven; en Ik zal hem opwekken ten uitersten dage.

55 Want Mijn vlees is waarlijk Spijs, en Mijn bloed is waarlijk Drank.

56 Die Mijn vlees eet, en Mijn bloed drinkt, die blijft in Mij, en Ik in hem.

57 Gelijkerwijs Mij de levende Vader gezonden heeft, en Ik leve door den Vader; alzo die Mij eet, dezelve zal leven door Mij.

58 Dit is het Brood, dat uit den hemel nedergedaald is; niet gelijk uw vaders het Manna gegeten hebben, en zijn gestorven. Die dit Brood eet, zal in der eeuwigheid leven.

59 Deze dingen zeide Hij in de synagoge, lerende te Kapernaum.


Johannes 14: 10

10 Gelooft gij niet, dat Ik in den Vader ben, en de Vader in Mij is? De woorden, die Ik tot ulieden spreek, spreek Ik van Mijzelven niet, maar de Vader, Die in Mij blijft, Dezelve doet de werken.

 

Op 21-3-2022 om 01:16 zei Gaitema:

Mijn geest is ook geen individu. 

 

Je bent een Individu in wording. Door de Heilige Geest.  Immers Jezus Christus in ons die groter groeien moet.  Dat heet “apart gezet”. Individuen die niet meer met de massa wandelen naar het vlees maar enkel Hem volgen die in ons is.

Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei Divine_will:

De Heilige Geest IS Jezus, Gaitema.  En Jezus Christus IS een Persoon. DE Persoon.  Daarom moest Hij ook eerst heengaan, zodat ze Hem niet meer zagen en Hij vanuit het ongeziene woning in de gelovigen kon maken. Wat denk je dat we bij het Avondmaal vieren? 

Jezus is JHWH in het vlees, de Heilige Geest is Jezus in Zijn Koninkrijk, die Zijn Koninkrijk uitbreidt door IN het vlees van de mensen woning  te maken.  Zijn Koninkrijk is het ontoegankelijk Licht, dwz alleen toegankelijk voor Hem in ons.
 

Dat klopt en Hij is ook de Geest van de Vader, omdat Hij is Jezus is 🥰

Link naar bericht
Deel via andere websites
4 uur geleden zei Fundamenteel:

Waar haal jij vandaan dat ik geen behoefte zou hebben me daar verder in te vormen/verbeteren? Hebt gij daar een glazen bol? Ik zou hem eens oppoetsen.

Omdat je daar zelf schreef.  Er staat namelijk achter:: Maar ik ken Christus en dat is  genoeg.

Link naar bericht
Deel via andere websites
14 uur geleden zei Divine_will:

Vriendelijk verzoek wat meer  ruimte te laten dat iemand zelf kan reageren svp.

Volgens mij heb ik geduld getoond en zie nog geen antwoord voorbij komen op de vraag:

Hoe kan iemand verantwoordelijk worden gehouden voor een miskraam?

Ik ben heel benieuwd hoe je dit standpunt verdedigt.

Link naar bericht
Deel via andere websites
7 uur geleden zei Dat beloof ik:

Omdat je daar zelf schreef.  Er staat namelijk achter:: Maar ik ken Christus en dat is  genoeg.

Ik ken de Evangelies en brieven van Paulus, behoorlijk goed. Maar de hele Bijbel is een ander verhaal, wie u wijsmaakt het boek “meester” te zijn liegt u iets voor.

Uw opmerking was dus arrogant en hoog van de toren geblazen. Maar ik vergeef je, gij zondaar.

Link naar bericht
Deel via andere websites
4 uur geleden zei sandingisaskill:

Volgens mij heb ik geduld getoond en zie nog geen antwoord voorbij komen op de vraag:

Hoe kan iemand verantwoordelijk worden gehouden voor een miskraam?

Ik ben heel benieuwd hoe je dit standpunt verdedigt.

Ben jij een wedergeboren Christen?

Beantwoord dat eerst eens. Daarop stem ik mijn antwoorden af.

Link naar bericht
Deel via andere websites
8 minuten geleden zei Divine_will:

Ben jij een wedergeboren Christen?

Beantwoord dat eerst eens. Daarop stem ik mijn antwoorden af.

Een christen kan zich pas christen noemen als deze wedergeboren is. Ik ben een christen. Deze christen heeft echter het e.e.a. meegemaakt wat miskramen betreft en heeft even met de gedachte gespeeld zijn pitbull op jou af te sturen om je eens ff flink bij de kloten te pakken. Gelukkig is daar geduld en helaas is er nog steeds geen antwoord gekomen op mijn prangende vraag:

Hoe kan iemand verantwoordelijk worden gehouden voor een miskraam?

Link naar bericht
Deel via andere websites
42 minuten geleden zei sandingisaskill:

Een christen kan zich pas christen noemen als deze wedergeboren is. Ik ben een christen. Deze christen heeft echter het e.e.a. meegemaakt wat miskramen betreft en heeft even met de gedachte gespeeld zijn pitbull op jou af te sturen om je eens ff flink bij de kloten te pakken. Gelukkig is daar geduld en helaas is er nog steeds geen antwoord gekomen op mijn prangende vraag:

Hoe kan iemand verantwoordelijk worden gehouden voor een miskraam?

In mijn ogen niet. Tenzij je tijdens de zwangerschap drugs gaat gebruiken, drinken of roken. Maar dan nog weet je nooit zeker of de miskraam door je eigen gedrag komt.

Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei sandingisaskill:

Een christen kan zich pas christen noemen als deze wedergeboren is. Ik ben een christen. Deze christen heeft echter het e.e.a. meegemaakt wat miskramen betreft en heeft even met de gedachte gespeeld zijn pitbull op jou af te sturen om je eens ff flink bij de kloten te pakken. Gelukkig is daar geduld en helaas is er nog steeds geen antwoord gekomen op mijn prangende vraag:

Hoe kan iemand verantwoordelijk worden gehouden voor een miskraam?


Je zegt dat je een wedergeboren Christen bent.
 

Wie leeft er dus in jou? En wat nam Hij op zich?

 

Link naar bericht
Deel via andere websites
18 minuten geleden zei Divine_will:

Je zegt dat je een wedergeboren Christen bent.
Wie leeft er dus in jou? En wat nam Hij op zich?

Een vraag met een wedervraag beantwoorden... Niet zo draaikonten, maar gewoon zelf een antwoord formuleren. Anders beschouw ik je reactie als een zwaktebod en ga ik ervan uit dat je een uitspraak hebt gedaan waar je weinig over hebt nagedacht.

Link naar bericht
Deel via andere websites
40 minuten geleden zei sandingisaskill:

Een vraag met een wedervraag beantwoorden... Niet zo draaikonten, maar gewoon zelf een antwoord formuleren. Anders beschouw ik je reactie als een zwaktebod en ga ik ervan uit dat je een uitspraak hebt gedaan waar je weinig over hebt nagedacht.

Ik vermoed dat er op de zogenaamde erfzonde wordt gedoeld. Dan zijn we dus allemaal op een manier schuldig aan het leed op deze wereld. Ik ben het daar wel mee eens en heb niet de minste behoefte mezelf vrij te pleiten van alle schuld. Het kwaad zit in onszelf. We denken vaak dat het kwaad alleen maar in anderen zit maar dat is een illusie. Iedereen van ons zondigt en doet schade aan Gods schepping. Pas als je dit gaat beseffen kun je verlost worden. Als je van jezelf denkt dat je goed bent en er niets mis is met je en dat je alle goddelijke geboden naleeft kan je ook nergens van verlost worden. Vandaar dat Jezus zei dat Hij was gekomen om zondaren te redden en niet diegenen die menen zonder zonde te zijn.

Link naar bericht
Deel via andere websites
4 uur geleden zei sandingisaskill:

Een christen kan zich pas christen noemen als deze wedergeboren is. Ik ben een christen.

Je hebt je  vergist in je bovenstaande suggestie dat "Een christen zich pas christen kan noemen als deze wedergeboren is." In feite kunnen mensen zich een Christen noemen, terwijl ze dat niet zijn. Dat mensen zich een Christen noemen is één; maar of dat tot de waarheid behoort is een andere zaak. Er bestaan namelijk ook nepchristenen.

Het zou beter kunnen worden geformuleerd dat iemand pas een Christen is als hij is wedergeboren én een actieve aanhanger (discipel) is van Jezus Christus.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Wij zijn allemaal zondaars. 

Toen ze met veel moeite die verlamde mens binnendroegen om hem door Jezus te laten genezen, was het eerste wat Jezus tegen de kreupele zei “uw zonden zijn vergeven.” Dat was belangrijker dan de lichamelijke genezing. Ik vind dat die tekst ons veel leert.

Link naar bericht
Deel via andere websites
2 uur geleden zei sandingisaskill:

Een vraag met een wedervraag beantwoorden... Niet zo draaikonten, maar gewoon zelf een antwoord formuleren. Anders beschouw ik je reactie als een zwaktebod en ga ik ervan uit dat je een uitspraak hebt gedaan waar je weinig over hebt nagedacht.


Als je de vraag die ik je stelde kunt beantwoorden heb je het inzicht ontvangen waarom je vraag overbodig is of zou moeten zijn.

bewerkt door Divine_will
Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei Divine_will:

Je hebt je  vergist in je bovenstaande suggestie dat "Een christen zich pas christen kan noemen als deze wedergeboren is." In feite kunnen mensen zich een Christen noemen, terwijl ze dat niet zijn. Dat mensen zich een Christen noemen is één; maar of dat tot de waarheid behoort is een andere zaak. Er bestaan namelijk ook nepchristenen.

Het zou beter kunnen worden geformuleerd dat iemand pas een Christen is als hij is wedergeboren én een actieve aanhanger (discipel) is van Jezus Christus.

Zifterij.

1 uur geleden zei Divine_will:

Als je de vraag die ik je stelde kunt beantwoorden heb je het inzicht ontvangen waarom je vraag overbodig is of zou moeten zijn.

Weer een ontwijkend en bovendien insinuerend antwoord. Waarom draai je om de hete brei heen?

Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei Divine_will:

Viel de schepping omwille van de mens of viel de mens omwille van de schepping volgens jou?

Ik snap wel waar je heen wil. Echter vind ik je opmerking omtrent miskramen weinig getuigen van tact. Eigen schuld dikke bult ga je niemand mee verder helpen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei sandingisaskill:

Ik snap wel waar je heen wil. Echter vind ik je opmerking omtrent miskramen weinig getuigen van tact. Eigen schuld dikke bult ga je niemand mee verder helpen.

Ik had je gewaarschuwd dat ik iets vroeg aan Datbeloofik maar je moest je er zonodig tussenin wurmen en je toch tegenaan bemoeien. Daaruit volgde dat je kennelijk nog een appeltje te schillen schijnt te hebben met God. Hetzelfde appeltje als waar je zo agressief over uitviel tegen Datbeloofik. En door nu beledigd te doen en vuige en agressieve taal te praten, leid je de aandacht af van waar de knoop bij jou werkelijk zit. Maar van vuige en agressieve taal ben ik echt niet onder de indruk.   Dus ga vooral zo door sandy, maar dan heb je aan Datbeloofik de gesprekspartner die je nodig hebt. Dezelfde rancunes.   En wat jij doet met rancuneuze honden moet jij weten. Maar met rancuneuze, agressieve mensen heb ik niks te schaften. Dat is gewoon zand van de voeten schudden en doorlopen.  

Hier kun je het voorlopig mee doen.  
 


 

 

Link naar bericht
Deel via andere websites
Op 21-3-2022 om 18:34 zei Dat beloof ik:


Maar ik kies ervoor om mijn kinderen een bepaalde kwaliteit van leven mee te geven; en daar waar de natuur niet goed functioneert en een vrucht met een defect niet vanzelf afdrijft, grijp ik zelf in.
En als er mensen zijn die dat niet willen, of alles maar nemen zoals het xe aan komt, moeten die dat zelf weten.
Ik zal hen niet verwijten dat ze persé een tweederangs kindje willen of dat ze geen regie voeren over hun leven.

Dag Datbeloofik,

Zou je eens hiernaar willen kijken, zo vanaf 21 minuten en 10 seconden tot ongeveer 22 minuten. Minder dan een minuut kijktijd dus.  In het Amerikaanse Maryland ligt een wetsvoorstel dat “abortus” toestaat tot 28 dagen na de geboorte.  Mijn vraag aan jou luidt dan: stel er zou een methode zijn waarmee, laten we eens zeggen autisme, ontdekt kan worden in de hersen binnen die 28 dagen na de geboorte.  Zou je de baby dan ook opofferen?
 

 

 

 

bewerkt door Divine_will
Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei Divine_will:

Daaruit volgde dat je kennelijk nog een appeltje te schillen schijnt te hebben met God.

Het enige appeltje dat ik wou gaan schillen ben jij beste. Gelukkig is daar door God gegeven geduld. Blaaskaakje met je zogenaamde goddelijke wil. Die wil heeft nog steeds geen antwoord gegeven op mijn vraag. Enkel omtrekkende en afleidende bewegingen gemaakt.

bewerkt door sandingisaskill
Link naar bericht
Deel via andere websites
8 uur geleden zei Divine_will:

Dag Datbeloofik,

Zou je eens hiernaar willen kijken, zo vanaf 21 minuten en 10 seconden tot ongeveer 22 minuten. Minder dan een minuut kijktijd dus.  In het Amerikaanse Maryland ligt een wetsvoorstel dat “abortus” toestaat tot 28 dagen na de geboorte.  Mijn vraag aan jou luidt dan: stel er zou een methode zijn waarmee, laten we eens zeggen autisme, ontdekt kan worden in de hersen binnen die 28 dagen na de geboorte.  Zou je de baby dan ook opofferen?

De man liegt. Er is daar geen wetsvoorstel dat abortus toestaat tot 28 dagen na de geboorte.  Dat zou kolder zijn,  want dan heb je het ook niet meer over abortus. De man staat te liegen ( zoals in: Gij zult niet liegen, 1 van de 10 geboden) En jij slikt het als zoete koek.  Om vervolgens met een vraag aan mij te komen, dus is gebaseerd op de leugens van deze man,  die liegt en dus in jouw ogen nu een zondaar zal moeten zijn. 

Ik denk dat het toch handig zou zijn als je eens wat kritischer zou zijn ten opzichte van dit soort onzinnige filmpjes. Check gewoon even wat er wordt gezegd.  Dan zet je jezelf niet zo voor aap, zoals je nu wel hebt gedaan. 

Er zijn daar wel 2 wetsvoorstellen over abortus aangenomen, maar die gaan over de zeggenschap,  niet over de termijn.  . https://www.marylandmatters.org/2022/03/09/after-republican-amendment-attempts-house-moves-forward-with-abortion-access-bills/

Link naar bericht
Deel via andere websites
2 uur geleden zei Dat beloof ik:

De man liegt. Er is daar geen wetsvoorstel dat abortus toestaat tot 28 dagen na de geboorte.  Dat zou kolder zijn,  want dan heb je het ook niet meer over abortus. De man staat te liegen ( zoals in: Gij zult niet liegen, 1 van de 10 geboden) En jij slikt het als zoete koek.  Om vervolgens met een vraag aan mij te komen, dus is gebaseerd op de leugens van deze man,  die liegt en dus in jouw ogen nu een zondaar zal moeten zijn. 

Ik denk dat het toch handig zou zijn als je eens wat kritischer zou zijn ten opzichte van dit soort onzinnige filmpjes. Check gewoon even wat er wordt gezegd.  Dan zet je jezelf niet zo voor aap, zoals je nu wel hebt gedaan. 

Er zijn daar wel 2 wetsvoorstellen over abortus aangenomen, maar die gaan over de zeggenschap,  niet over de termijn.  . https://www.marylandmatters.org/2022/03/09/after-republican-amendment-attempts-house-moves-forward-with-abortion-access-bills/


1) Degene die hier liegt is niet Tom Hughes maar de persoon die  zich “Datbeloofik” noemt, zo te zien om aan te geven dat hij alleen de staat wenst te dienen en geen andere God boven zich erkent.

Om je uit de droom te helpen: het wetsvoorstel om baby’s tot 28 dagen na de geboorte niet als een “persoon” te zien maar als een FOETUS waarover de ouders in samenspraak met een arts mogen besluiten of het mag leven of moet sterven  is voortgekomen uit de situatie dat de er late abortussen plaatsvinden, waar het kind via en ondanks abortus  levend en ademend ter wereld is gekomen.
 

2) Om het zo voor te kunnen spiegelen dat bij de beslissing dat het levend geboren kind moet sterven dit geen moord is, verruimt men  de definitie van abortus van prenataal  in een definitie van perinatale dood.

3) Deze gruwelijke infanticide die post-birth abortion wordt genoemd  wordt mogelijk gemaakt door het zijn van een persoon  van een baby ter discussie te stellen. 

4) Het zijn van een persoon  versus het gedefinieerd worden als een foetus wordt in deze wetsvoorstellen niet langer bepaald door de plaats waar het kind zich bevindt : binnen de baarmoeder of buiten de baarmoeder. 

5) Door in twijfel te trekken cq ter discussie te stellen wanneer een mensenkind een PERSOON is, OPENT men de weg voor nog een veel latere “toekenning” van PERSOONSRECHTEN aan een kind.

5) 
De bepaling in de wetsvoorstellen dat een kind dat levend en ademend ter wereld is gekomen tot 28 dagen na de geboorte aan zijn lot overgelaten mag worden door het ouderlijke  en medische zorg te onthouden   wordt mogelijk gemaakt door het begrip foetus niet meer te verbinden aan de PLAATS waar het menselijk wezen zich bevindt

6) Dit baant de weg vrij voor infanticide op nog veel hogere leeftijden.

Nu kan ik hier honderd links naar nieuwsberichten en inhoudelijke citaten hierover neer gaan zetten maar dan begrijp je het nog steeds niet, dus heb ik de hele zaak hierboven samengevat en laat ik het de rechters n juristen in onderstaande video’s inzichtelijk maken:

 

 

 

2 uur geleden zei Dat beloof ik:

 

Ik denk dat het toch handig zou zijn als je eens wat kritischer zou zijn ten opzichte van dit soort onzinnige filmpjes. Check gewoon even wat er wordt gezegd.  Dan zet je jezelf niet zo voor aap, zoals je nu wel hebt gedaan. 


Ik denk dat je de ernst van de situatie waarin je jezelf brengt niet inziet. En omdat je geen handicap hebt, geen “tweederangs kind” zoals je o.a. Gaitema hebt genoemd, bent, kun je je er waarschijnlijk ook niet op beroepen ontoerekeningsvatbaar te zijn. Mocht je tot het inzicht komen dat je toch de aangeboren ziekte hebt die alle mensen hebben, kun je een beroep doen op de Dokter. Deze gaf ruim tweeduizend jaar geleden Zijn leven voor je aan het Kruis.

bewerkt door Divine_will
Voor slechtzienden het woord foetus even groot gemaakt.
Link naar bericht
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoticons toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid