Spring naar bijdragen

sandingisaskill

Members
 • Aantal bijdragen

  918
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over sandingisaskill

 • Rang
  CrediGup

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  In Jezus die God is.
 • Religie
  Christelijk

Recente profielbezoeken

1.392 profielweergaven
 1. sandingisaskill

  Ontspanning

  Het holst van de nacht levert vaak mooie vissen op.
 2. Dat klinkt heel onaannemelijk uit de mond van een atheïst. Als elke keuze het gevolg is van een toestand van het brein, dan bestaat deze vrijheid namelijk niet. Zodoende kan de schuld gemakkelijk afgeschoven worden op hooguit compulsief gedrag.
 3. sandingisaskill

  God is mannelijk

  Ik vertel jou dat je beter niet in sprookjes kunt geloven en de reden van je natte dromen het beste ergens anders gaat zoeken.
 4. sandingisaskill

  God is mannelijk

  Coïterende demonen, het resultaat van een angst gedreven en op hol geslagen voorstellingsvermogen.
 5. Stel je bent getrouwd en houdt van je ega. Zou je ondanks je vrije wil je wederhelft willen bedonderen met een ander? Bestaat er wel vrije wil in het huwelijk?
 6. sandingisaskill

  Ontzag en begrip

  Ik vind het opmerkelijk dat je je druk maakt om zaken die niet bestaan. Je kan geen definitie geven van wat gezond is, maar hebt wel van alles aan te merken op wat anderen er van vinden. Het lijkt op splitten wat je doet en ik heb niet de behoefte om dat te versterken. Lijkt me ongezond.
 7. sandingisaskill

  Ontzag en begrip

  Daar ben ik inmiddels achter, want ze bestaan voor jou niet. Het antwoord blijft dan feitelijk dat we op hoofdzaken te ver uit elkaar liggen. Aangezien ze voor jou niet bestaan zie ik de relevantie van verder uitweiden hierover niet in.
 8. sandingisaskill

  Ontzag en begrip

  Blijft staan mijn vraag wat volgens jou een hoofdzaak is. Het heeft geen nut om over hoofdzaken te praten als we beiden verschillende definities hanteren.
 9. sandingisaskill

  Ontzag en begrip

  Een wedervraag kan een teken van oprechte interesse zijn, maar meestal wordt ze gesteld om een andere vraag te ontwijken.
 10. sandingisaskill

  Ontzag en begrip

  Dan levert dat geen gesteggel, maar vermaning op.
 11. sandingisaskill

  Ontzag en begrip

  Zou je zo'n hoofdzaak kunnen benoemen?
 12. sandingisaskill

  Ontzag en begrip

  Over bijzaken kan men steggelen, maar dat gesteggel moet geen boventoon voeren. Afhankelijk van of het een hoofd of bijzaak betreft, is dat mogelijk. Afhankelijk van waar de verdeeldheid over is kan dat geconcludeerd worden.
 13. sandingisaskill

  Ontzag en begrip

  Volgens mij valt dat wel mee als twee christenen samen zijn. Als daar veel verdeeldheid over is, dan is het de vraag of we met christenen van doen hebben.
 14. sandingisaskill

  Ontzag en begrip

  En wat valt daar over te steggelen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid