Spring naar bijdragen

sandingisaskill

Members
  • Aantal bijdragen

    918
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over sandingisaskill

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    In Jezus die God is.
  • Religie
    Christelijk

Recente profielbezoeken

1.412 profielweergaven
  1. sandingisaskill

    Ontspanning

    Het holst van de nacht levert vaak mooie vissen op.
  2. Dat klinkt heel onaannemelijk uit de mond van een atheïst. Als elke keuze het gevolg is van een toestand van het brein, dan bestaat deze vrijheid namelijk niet. Zodoende kan de schuld gemakkelijk afgeschoven worden op hooguit compulsief gedrag.
  3. sandingisaskill

    God is mannelijk

    Ik vertel jou dat je beter niet in sprookjes kunt geloven en de reden van je natte dromen het beste ergens anders gaat zoeken.
  4. sandingisaskill

    God is mannelijk

    Coïterende demonen, het resultaat van een angst gedreven en op hol geslagen voorstellingsvermogen.
  5. Stel je bent getrouwd en houdt van je ega. Zou je ondanks je vrije wil je wederhelft willen bedonderen met een ander? Bestaat er wel vrije wil in het huwelijk?
  6. sandingisaskill

    Ontzag en begrip

    Ik vind het opmerkelijk dat je je druk maakt om zaken die niet bestaan. Je kan geen definitie geven van wat gezond is, maar hebt wel van alles aan te merken op wat anderen er van vinden. Het lijkt op splitten wat je doet en ik heb niet de behoefte om dat te versterken. Lijkt me ongezond.
  7. sandingisaskill

    Ontzag en begrip

    Daar ben ik inmiddels achter, want ze bestaan voor jou niet. Het antwoord blijft dan feitelijk dat we op hoofdzaken te ver uit elkaar liggen. Aangezien ze voor jou niet bestaan zie ik de relevantie van verder uitweiden hierover niet in.
  8. sandingisaskill

    Ontzag en begrip

    Blijft staan mijn vraag wat volgens jou een hoofdzaak is. Het heeft geen nut om over hoofdzaken te praten als we beiden verschillende definities hanteren.
  9. sandingisaskill

    Ontzag en begrip

    Een wedervraag kan een teken van oprechte interesse zijn, maar meestal wordt ze gesteld om een andere vraag te ontwijken.
  10. sandingisaskill

    Ontzag en begrip

    Dan levert dat geen gesteggel, maar vermaning op.
  11. sandingisaskill

    Ontzag en begrip

    Zou je zo'n hoofdzaak kunnen benoemen?
  12. sandingisaskill

    Ontzag en begrip

    Over bijzaken kan men steggelen, maar dat gesteggel moet geen boventoon voeren. Afhankelijk van of het een hoofd of bijzaak betreft, is dat mogelijk. Afhankelijk van waar de verdeeldheid over is kan dat geconcludeerd worden.
  13. sandingisaskill

    Ontzag en begrip

    Volgens mij valt dat wel mee als twee christenen samen zijn. Als daar veel verdeeldheid over is, dan is het de vraag of we met christenen van doen hebben.
  14. sandingisaskill

    Ontzag en begrip

    En wat valt daar over te steggelen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid