Spring naar bijdragen

sandingisaskill

Members
 • Aantal bijdragen

  918
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over sandingisaskill

 • Rang
  CrediGup

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  In Jezus die God is.
 • Religie
  Christelijk

Recente profielbezoeken

1.336 profielweergaven
 1. sandingisaskill

  God eist

  Kwaad is geen ding en daarmee geen schepping te noemen. Kwaad is het gevolg van een keuze. Vergelijk het met een gat in de grond; dezen bestaan, maar is geen ding te noemen. Het blijft grond en het gat is dan de afwezigheid van grond. God staat dus toe dat de afwezigheid van goed tot de mogelijkheden behoort. Kwaad is juist de destructie van wat goed geschapen is, oftewel de gaten in de grond. Daarmee wordt het prachtig geploegde akkertje een plek vol levensgevaarlijke valkuilen.
 2. sandingisaskill

  God eist

  Ziet, de dagen komen, spreekt de HEERE, dat Ik met het huis van Israël en met het huis van Juda een nieuw verbond zal maken; Niet naar het verbond, dat Ik met hun vaderen gemaakt heb, ten dage als Ik hun hand aangreep, om hen uit Egypteland uit te voeren, welk Mijn verbond zij vernietigd hebben, hoewel Ik hen getrouwd had, spreekt de HEERE; Maar dit is het verbond, dat Ik na die dagen met het huis van Israël maken zal, spreekt de HEERE: Ik zal Mijn wet in hun binnenste geven, en zal die in hun hart schrijven; en Ik zal hun tot een God zijn, en zij zullen Mij tot een volk zijn. En zij zullen ni
 3. sandingisaskill

  God eist

  Daarin staan wel farizeeërs die in een relatief korte tijd de complete Thora hebben weten te verkrachten met hun eigengereide uitleggingen.
 4. sandingisaskill

  God eist

  Een psychoot eigen: de werkelijkheid ontkennen en bestrijden met een leugen.
 5. sandingisaskill

  God eist

  Satan is volgens hen een engel met als taak de mensen dichter bij God te brengen. De wereld op zijn kop dus.
 6. sandingisaskill

  God eist

  Vast een heel select clubje dat je hebt ontmoet. Joden geloven niet in satan en demonen als oorzaak van het kwaad, maar ze geloven wel degelijk dat demonen bestaan en door God geschapen zijn. Wat dus betekent dat ze geloven dat God de schepper van het kwaad is.
 7. sandingisaskill

  Ontspanning

  Het holst van de nacht levert vaak mooie vissen op.
 8. Dat klinkt heel onaannemelijk uit de mond van een atheïst. Als elke keuze het gevolg is van een toestand van het brein, dan bestaat deze vrijheid namelijk niet. Zodoende kan de schuld gemakkelijk afgeschoven worden op hooguit compulsief gedrag.
 9. sandingisaskill

  God is mannelijk

  Ik vertel jou dat je beter niet in sprookjes kunt geloven en de reden van je natte dromen het beste ergens anders gaat zoeken.
 10. sandingisaskill

  God is mannelijk

  Coïterende demonen, het resultaat van een angst gedreven en op hol geslagen voorstellingsvermogen.
 11. Stel je bent getrouwd en houdt van je ega. Zou je ondanks je vrije wil je wederhelft willen bedonderen met een ander? Bestaat er wel vrije wil in het huwelijk?
 12. sandingisaskill

  God eist

  Naar mijn overtuiging zijn (academische) psychologie en geloof in God als water en vuur, niet anders bedoeld om een anti-bijbels vervangingsprogramma te realiseren. Het is een verplaatsen van vertrouwen waardoor de mens niet in staat is om God Zijn werk te laten doen.
 13. sandingisaskill

  God eist

  Voorwaarden voor welslagen stellen lijkt me een goede zaak als je zeker weet dat je het bij het rechte eind hebt.
 14. sandingisaskill

  Ontzag en begrip

  Ik vind het opmerkelijk dat je je druk maakt om zaken die niet bestaan. Je kan geen definitie geven van wat gezond is, maar hebt wel van alles aan te merken op wat anderen er van vinden. Het lijkt op splitten wat je doet en ik heb niet de behoefte om dat te versterken. Lijkt me ongezond.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid