Spring naar bijdragen

sandingisaskill

Members
 • Aantal bijdragen

  830
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door sandingisaskill geplaatst

 1. Als je God afhankelijk maakt van wetmatigheden, dan krijg je dit soort misplaatste bewondering. Eigenlijk ben je gewoon bewonderaar van de wetenschap en denigreer je God.
 2. Dat prachtige leven dat zich enkel voordoet op dat hele kleine speldenknopje in de gigantische ruimte.
 3. Ja, God maakte een volwassen universum met een volwassen aarde en volwassen mensen. Eerst werd er aan de voorwaarden voldaan om leven te kunnen onderhouden.
 4. Het boek Henoch is niet geschreven door de Henoch uit de Bijbel, ze bevat zoveel anti-Bijbelse boodschappen dat ze niet onder de canon gerekend kan worden. Een grote fantast is daar aan het schrijven geslagen.
 5. Wel eens een situatie meegemaakt waarvan jij zeker weet dat je een duidelijke boodschap hebt achtergelaten voor je kroost en dat ze desondanks toch deden wat ze zelf goeddunkt? Ligt dat dan aan jou of aan je kroost? Typisch gevolg van apocriefe boeken serieus nemen. Al die nonsens laat je met lege handen achter. Ik heb geen kinderen. Mijn pedagogische activiteiten hebben zich beperkt tot het behandelen van lvg jongeren met forse gedragsproblematiek en twee pitbulls uit het asiel. Was en is toch ook geen sinecure, maar niet te vergelijken met eigen kroost waarbij afstanden toch
 6. Die scheuringen en verschillende denominaties zijn niet het gevolg van God die onduidelijk is. Maar wel van mensen die op verschillende manieren uiting geven van hun geloof in God. Verscheidenheid is goed, verdeeldheid daarentegen is foute boel. En die verdeeldheid wordt m.i. veroorzaakt door zogenaamde denominaties die niet tot het christendom behoren of door mensen in christelijke denominaties die geen christen zijn. Stel nu dat de zaken op dit forum minder verdeeld waren en er meer oprecht Bijbelgetrouwe christenen aanwezig zijn, dan is er zeker geen sprake van opheffen van een forum w
 7. Misplaatst, meer kan ik er niet van maken. Die man meent het onrecht dat is veroorzaakt door de rooms katholieke kerk en haar leden af te kunnen schuiven op christenen.
 8. Typisch gevolg van apocriefe boeken serieus nemen. Fantastische speculaties ten gevolg.
 9. Ik wil best mee gaan in het gegeven dat iedereen persoonlijk God kan leren kennen. Maar een persoonlijke God bestaat niet. God is dezelfde God voor elk van Zijn kinderen en heeft voor elk van hen exact dezelfde boodschap. Een persoon kan God op een bepaalde manier ervaren, en die beleving zal per individu verschillend zijn. Heeft alles met uniciteit te maken. Maar waarheid hangt niet af van ervaring, ze kan wel ervaren worden. Wat theologen er verder van bakken zal mij een grote dikke worst zijn. Het liefst met stamppot zuurkool en een beste lepel jus. Ik weet niet of je kinderen hebt, ma
 10. Volgens mij blijft magie magie, hoe je het ook wend of keert. Wit of zwart, een pot nat.
 11. Het grootste probleem is het onvermogen van de mens om problemen op te lossen. Daarmee zij nagenoeg alle problemen je eigen probleem.
 12. Och heden, is het weer tijd om verstoppertje te spelen. Mensen bemoeien zich het beste gewoon met zichzelf ipv de Jezus uit te hangen. Levert enkel dwingelanden op.
 13. Dat betwijfel ik. Het gaat om vrouwen die lijden onder wat ze waarnemen, maar de oorzaak van hun lijden wordt niet erkent.
 14. Door het gebruik van het woordje "als" creëer je een voorwaarde om deze zogenaamde synthese levensvatbaar te maken. Een hoopje poep verdelen in drie stukken levert nog steeds poep op, met nog meer kans om er in te stappen. Theologie en evolutie gaan niet samen. Adam en Eva zijn direct naar Gods beeld geschapen en zijn in heel echte zonde gevallen.
 15. Het valt minder op omdat het achter de hoek gebeurd, niet omdat het met miljoenen gaat.
 16. Heb je het over heksen vervolgen, wordt je zelf vervolgd volgens jezelf. Grappig hoor al die nonsens. https://www.slachtofferhulp.nl/gebeurtenissen/stalking/
 17. Ik ga ervan uit van niet. Een ander verhaaltje is het natuurlijk als een van de twee ongelovige partners gelovig wordt, maar daar gaat het hier niet over.
 18. Valt weinig over uit te weiden. Trouwen met een ongelovige blijft verkeerd in Gods ogen (2 Kor.6:14). Gods kinderen leven wel in de wereld, maar mogen zich niet verbinden met de wereld. Heel simpele en actuele boodschap.
 19. Zo de waard is vertrouwt ie zijn gasten denk ik dan maar.
 20. Juist het eerste deel laat zien dat het bedrog is. Het betreft een reanimatieoefening op een pop...
 21. Het lijkt erop dat vrouwen hun heil meer zoeken bij de magie dan de mannen.
 22. Als dit soort uitspraken niet kunnen, dan zijn ze als een tweesnijdend zwaard.
 23. Die reden kan nooit zijn dat je een kind deze wereld niet wenst. Deze wereld is er door God.
 24. Ik snap daar helemaal niks van dergelijke uitspraken. Hoe kan je een kind nu een relatie met God niet gunnen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid