Spring naar bijdragen

010

Members
 • Aantal bijdragen

  426
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over 010

 • Rang
  CrediGup
 • Verjaardag 05/04/1983

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Religie
  Christen

Recente profielbezoeken

371 profielweergaven
 1. Wat we graag zien 6:Eigen argumenten. Discussie valt of staat met argumenten. Het alleen plaatsen van een link of een zin die verwijst naar een andere site of forum helpt daar niet in. Indien dit toch gebeurt zal de link worden verwijderd. Links zijn bedoeld om je argumentatie te ondersteunen, maar niet om als argument te dienen.
 2. Praise the lord voor meer illigale abortussen..... Met nog meer ellende tot het gevolg.... Nee daar hebben we echt wat aan ...... Rechters zijn politiek gekleurde, dus ik twijfel of ze wel een goed oordeel vellen. Zou me niks verbazen als ze de mond napraten van de politiek leiders die hun benoemd hebben. Dit stinkt naar belangenverstrengeling. Ja daar ben ik het mee eens. Maar het feit is dat er nauwelijks meer vrouwen een andere keuze maken als abortus legaal is. De nevenschade is dat er vrouwen complicaties krijgen en overlijden na een illigale abortus.
 3. In een fatsoenlijk democratisch land worden rechters niet door de politiek benoemd en hebben ze geen politieke kleur.
 4. Ja het kan anders en beter. Ik lees net een nogal verontrustend bericht. Wereldwijd eindigt naar schatting 1 op de 4 zwangerschappen elk jaar in een abortus. Volgens het Guttmacher Institute, een Amerikaanse non-profit organisatie, is het abortuscijfer 37 per 1000 mensen in landen die abortus helemaal verbieden of alleen toestaan om het leven van een vrouw te redden, en net iets lager in landen die abortus veel breder toestaan. Onveilige abortussen zijn wereldwijd een van de belangrijkste doodsoorzaken voor moeders, naar schatting vinden jaarlijks 25 miljoen onveilige abortussen plaats.
 5. Ik snap hier geen zak van, wat bedoel je hier nu mee?
 6. Ik weet niet of ik hier wel blij mee moet zijn. Ik ben er bang voor dat er veel illigale abortussen gaan komen, met alle gevolgen van dien.
 7. Ik hoor zelf ook tot de groep LHBQT, moet mijn hoofd er nu ook af?
 8. Je wilt een gewapende strijd beginnen?...... Gelijk weer de persoonlijke aanval.... Chique hoor......
 9. Het zou fijn zijn als je wat over je filmpje of linkje verteld ipv alleen maar een video posten......
 10. Ik zie alleen een filmpje dat iemand het zegt, kan je die onderbroeken is laten zien?
 11. 010

  Racisme en religie

  Wat triest zeg! Racisme maakt een hoop kapot! Het enige wat anders is is de kleur van je huid.
 12. 010

  Gij zult niet doden...

  Ik denk dat de kans groot is dat jij dat wel doet. Ken je het experiment van Milgram? In dat experiment werd mensen voorgehouden dat ze mee deden aan experiment om mensen beter te laten leren. In werkelijkheid deden ze mee aan een experiment om te laten zien hoe gevoelig mensen zijn voor autoriteit. Kort samengevat, mensen gingen onschuldige mensen stroomstoten geven ook al wisten ze dat dit slecht was voor de andere partij. Bekijk dit filmpje maar eens.
 13. 010

  Gij zult niet doden...

  Ik ben benieuwd hoe jij zal reageren als je gedwongen word om zoiets te doen.....
 14. 010

  Gij zult niet doden...

  Ook dit valt onder zelfverdediging.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid