Spring naar bijdragen

Vrijheid

Members
  • Aantal bijdragen

    390
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waarderingsactiviteit

  1. Like
    Vrijheid ontving een reactie van red in Muziek topic   
  2. Like
    Vrijheid ontving een reactie van Modestus in Oorzaak van het lijden   
    Tja het lijden wat er is zal bestreden moeten worden,maar daar vanaf gezien de oorzaak van het lijden is bekend de zondeval.Voor de rest valt er niet over te zeggen in zijn totaliteit niet
  3. Upvote
    Vrijheid ontving een reactie van Dolce Vita in Actieve donorregistratie.   
    Gelijk heb je.Een persoon die wij heel goed kennen en  nu niet meer op deze aarde is zei begin jaren 80;De Eu zal uit groeien tot een verschrikkelijke dictatuur.Men ziet het gebeuren tja..........
  4. Downvote
    Vrijheid reageerde op violist in Donald Trump versus The New World Order   
    Er is een duidelijk onderscheid tussen het kennen van de heilige schrift en het geloven in de heilige schrift, twee geheel verschillende zaken. Ik ben zelfs van mening dat hoe meer je van de heilige schrift weet des te moeilijker het wordt erin te geloven.
    Jammer dat "jullie" mij die vragen niet gesteld hebben:
    - de bijbel ken ik uit mijn hoofd.
    - ik kom in de kerk voor orgelconcerten, niet omdat het die dag toevallig zondag is.
    - geloof in God heeft niets met het op kunnen dreunen van alle bijbelhoofdstukken te maken. Wanneer een gelovige alle namen van de zonen van Jakob kan opnoemen, is hij daarmee een geschikte discussiepartner als het op diepere zaken gaat zoals erfzonde en uitverkiezing?
    0m over geloofszaken mee te kunnen praten kom je naast wat bijbelkennis met een redelijke dosis gezond verstand een heel eind. Kennis van oude talen is maar weinigen gegeven maar dat belemmert de meeste gelovigen ook niet  "het hoogste woord" te voeren.
     
     
  5. Upvote
    Vrijheid reageerde op ineke-kitty in Donald Trump versus The New World Order   
    @Magere Hein
    Nee, totaal geen kritiek op Gods Woord inderdaad.  God is Soeverein en daarmee ook Zijn Woord. Dat is wat ik geloof, en ik ga daar dus niet over in discussie met ongelovigen.
  6. Upvote
    Vrijheid ontving een reactie van ineke-kitty in Donald Trump versus The New World Order   
    Wij ook ,wij zijn alleen als Militia Christi in Dienst van de Verlosser Jezus de Christus.
    Geen vroom gepraat,ken uw Heilige Schrift geschiedenis,zelfs koning Kores was een man Gods en de ondeugende koning David.
  7. Upvote
    Vrijheid ontving een reactie van ineke-kitty in Donald Trump versus The New World Order   
    Wat wij al zeiden;  aan vooringenomenheid heeft men niets is altijd een zwaktebod.Men kan de man  Donald Trump leuk vinden of niet,eerst maar is afwachten  wat hij gaat doen als President.En dat er wat moet gebeuren is duidelijk,de trap schoonvegen van boven af gaat hij al zo doen,politiek gezien hard nodig zoals ook in NL.Maar volgend jaar maart zal hier het uur van de verkiezingswaarheid klinken.
  8. Downvote
    Vrijheid ontving een reactie van MysticNetherlands in Wat vind je het mooiste aan een kerkdienst?   
    Als je niet begrijpt wat wij bedoelen begin dan niet zo draad en laat het dan over aan Liturgie wetenschappers.
  9. Downvote
    Vrijheid ontving een reactie van Olorin in Wat vind je het mooiste aan een kerkdienst?   
    Kerkdienst dus protestants want die hebben zogenaamde kerkdiensten;wij zijn benieuwd wat deze mensen vinden van hun kerkdiensten.
    Eigenlijk wel een leuk onderwerp.
  10. Downvote
    Vrijheid reageerde op Magere Hein in Bepalen van betrouwbare kennis   
    Wat een uitstekend goed onderbouwd en gemotiveerd inhoudelijk commentaar op het filmpje Student! Je maakt je objecties hier even duidelijk als je 'god' en 'materie- en hersenloze intelligentie' uitlegt.
    NIET dus.
    Vind je jezelf nu werkelijk zo superieur in ieder debat dat je denkt een loopje te kunnen nemen met je opponent? Ik vrees dat je iemand anders een rad voor ogen moet gaan draaien Student. Ik heb je een 2e kans gegeven en bij deze heb je die verspeeld.
    Inhoudelijk zal het jou allemaal worst wezen. Jij zit hier om punten te scoren, niet om een serieus inhoudelijk respectvol gesprek aan te gaan. En ik, in tegenstelling tot jij, kan deze bewering motiveren en hard maken.
    Jij blijft weigeren god fatsoenlijk inhoudelijk en intern consistent te definiëren. En het vervelende is: Ook jij begrijpt waarom jou dat niet lukt. Het begrip 'God" IS intern inconsistent. En omdat jij dat maar al te goed door hebt, blijf je om de hete brij heen draaien en de bal terugkaatsen.
    Zo ook wat betreft 'intelligentie'. Jij gaat dit niet uitleggen en wij weten beiden waarom!
    En dan wil jij betrouwbare kennis gaan aantonen met deze 2 premissen. Dat God bestaat en dat intelligentie zonder hersenen betekenis heeft.

    Advies:
    1. Zoek een andere ezel die tot 2X toe bijna in jouw trucjes trapt.
    2. Laat deze hele discussie bestuderen door de juf of meester en leer van je fouten, want misschien geloof je zelf wat je zegt.
    3. Vraag voor je 16e verjaardag een goed boek. Tip: "God in the age of science" van Herman Philipse.
     
    *negeerstand aan*
  11. Upvote
    Vrijheid ontving een reactie van ineke-kitty in Donald Trump versus The New World Order   
    Juist------------------maar velen slapen en houden van hun gemak;maar ook dat is niks nieuws ,in dit land is het altijd al zo geweest dat een kleine groep strijd voor de ander.Dit land is al eeuwen verdeeld .Hopelijk komt er na de schoonmaakverkiezingen in maart 2017 is een eind aan.
    De oude wapenspreuk van dit land was en is EENDRACHT MAAKT MACHT,mee genomen door de Zuidelijke Nederlanden.Nu is de wapen spreuk IK ZAL HANDHAVEN.......................het zal is tijd worden .
  12. Upvote
    Vrijheid ontving een reactie van ineke-kitty in Donald Trump versus The New World Order   
    Waarde; het is het nieuws van de dag,en ook dit forum is bij de tijd
  13. Upvote
    Vrijheid ontving een reactie van ineke-kitty in Donald Trump versus The New World Order   
    Het was de beste politieke rede ooit van na de oorlog van Geert Wilders,maar als je die drie vol van haat rechters  zag zitten...........
    bij een veroordeling van Geert Wilders zal de overwinning in maart 2017 totaal zijn.
     
    Wat moet er gebeuren........................ VRIJSPRAAK
     
  14. Upvote
    Vrijheid ontving een reactie van ineke-kitty in Donald Trump versus The New World Order   
    Je kan @ineke-kitty nou wel uit schelden en beledigen om dat het jou niet bevalt,maar laat ze nou toevallig helemaal gelijk hebben.
  15. Downvote
    Vrijheid reageerde op Hitchens in Donald Trump versus The New World Order   
    Ineke-kitty:
    Wel, God is absoluut niet "verdraagzaam"  als het gaat om lui die hun vlag willen plaatsen in ZIJN land, en van plan zijn, zoals de Islam, Zijn volk uit te roeien. Weet je wat dan zal "druipen?"  Het zal van de knieen druipen van angst bij degenen die te maken zullen krijgen met de toorn van God.
    Weer te lang in het Oude Testament zitten bladeren Ineke? Vergeet je niet je rust te nemen en af en toe een pilletje?
  16. Upvote
    Vrijheid ontving een reactie van Dolce Vita in Euthanasie   
    Maar op termijn wordt het een opruim dienst.
  17. Upvote
    Vrijheid ontving een reactie van Dolce Vita in Euthanasie   
    De discussie is zuiver,alleen jij wil iiets anders.Voorts als iemand uit het leven wil hij/zij gaat  z,n gaan maar met op de keel polsen met scheermes en warmwaterbad,dan nog het touw enz enz enz ,dus mens die zo nodig willen ze doen maar.Maar het kan niet zo zijn dat er van staatswege een opruimdienst komt van verplicht pil halen bij de huisarts bij het bereiken van  leeftijd 75 jaar,dat is niets anders dan legale genocide.
     
  18. Upvote
    Vrijheid ontving een reactie van Dolce Vita in Een zwaard is ons ontnomen!   
  19. Upvote
    Vrijheid ontving een reactie van ineke-kitty in Donald Trump versus The New World Order   
    Nu is de vraag wat de rechter vindt, en vervolgens zal in maart 2017 schoonmaakverkiezingen zijn en zal de overwinning voor de PVV totaal zijn.Men vraagt er om.
  20. Upvote
    Vrijheid reageerde op Dolce Vita in Donald Trump versus The New World Order   
    Nee precies. Een Christen is op alle dagen Christen. En Christus accepteert geen islamitische cultuur. Ongesluierde vrouwen verkrachten doen ze maar in hun land van herkomst, niet hier.  Het Evangelie van Jezus Christus vedraagt geen multicultuur en is ook niet syncretistisch van aard. In de relatie van een mens met God in Christus is geen overspel, wordt er geen compromis gesloten, want Christus laat zich niet compromitteren. Islamitische waarden en normen verdragen zich niet met de waarden en normen van Christus.
    Dat soort Marokkanen hoort thuis in een streng islamitisch land, Saoedi Arabië of zo. Daar worden handen of voeten afgehakt als ze stelen.  Maar hier mogen zij stelen van hun geloof, want in een christelijk land (alle Westerlingen worden in islamitische landen namelijk als christenen beschouwd, ook atheisten) bevinden zij zich in het "land van oorlog" (oorlog met de islam, want pas als men zich aan de islam onderwerpt is er salam in het huis van islam. )
    Men is hier te gast en men past zich aan!  Als je iemand bij je thuis te eten uitnodigt, en die besteelt je, laat je hem ook niet meer binnen. 
     
  21. Upvote
    Vrijheid ontving een reactie van Dolce Vita in Donald Trump versus The New World Order   
    Waarde,NL is geholpen met gebed en strijdbaarheid van elke recht geaarde Hollander/Nederlander.Voorts zou de politiek is zijn verantwoordelijkheid meten nemen en dat tuig van ik uitzetten en voorgoed verwijderen.Maar dat komt nog wel.
  22. Upvote
    Vrijheid reageerde op Thorgrem in Donald Trump versus The New World Order   
    Gewoon honderd meter voor de Marrokkaanse kust in een roeiboot zetten en achterlaten. Succes er mee. Sowieso heeft Marokko helemaal niets te willen, ze hebben al hun tuig maar terug te nemen. En dan kan dat uitkeringsverdrag met Marokko er gelijk aan. 
  23. Upvote
    Vrijheid ontving een reactie van Dolce Vita in Donald Trump versus The New World Order   
    Het wordt inderdaad is tijd dat men WAKKER wordt.........maar daar hoor je in de linkse pers niets over  het is wel zo dat miljoenen en miljoenen moslims per jaar over gaan tot het Christendom en overtuigd Christen worden en zijn.Afrika isin2015 een volledig Christelijk werelddeel;China een volledig Christelijk  land in 2030/35.
    In het Midden Oosten het hartland van het Christendom gebeuren wonderlijke dingen ook daar bekeren zich moslims tot het Christendom.Voorts de Kerk groeit als kool.De overwinning  is aan de rechtvaardige en als Militia Christi is het te strijden van Zijn Zaak God en  en Zijn Heilige Kerk onze Moeder.Christus Vincit==Christus Regnat==Christus Imperat.
  24. Upvote
    Vrijheid reageerde op Dolce Vita in De zalige hoop   
    Er is maar één Zoon van God, de Heer Jezus Christus. Er is de mens geen andere Naam gegeven door welke hij behouden wordt. Doch het is de bedoeling dat Hij vele broeders en zusters krijgt. Handelingen 4,10-12 zegt daarover:
    "10 Zo zij u allen kennelijk, en het ganse volk Israël, dat door den Naam van Jezus Christus, den Nazarener, Dien gij gekruist hebt, Welken God van de doden heeft opgewekt, door Hem, zeg ik, staat deze hier voor u gezond.11 Deze is de Steen, Die van u, de bouwlieden, veracht is, Welke tot een hoofd des hoeks geworden is. 12. En de zaligheid is in geen Anderen; want er is ook onder den hemel geen andere Naam, Die onder de mensen gegeven is, door Welken wij moeten zalig worden."
    Wie tot serieuze Bijbelstudie wil komen, zal allereerst een vooringenomen houding moeten laten varen, en naast kennis willen opdoen van een stukje bijbelwetenschap, tekst met tekst moeten leren vergelijken.   Dit begint met het lezen van de hele Bijbel, met een ontvankelijke geest en een ontvankelijk hart. 
     
  25. Upvote
    Vrijheid ontving een reactie van Dolce Vita in NMF, partij voor moslims ?   
    Maar welke partij heeft dat wel,het zijn allemaal belangen groepen en men ziet door hun de problemen in dit land.Regenten die vast geplakt zitten aan het pluche is altijd een ramp.
    Het land zou bestuurd moeten worden door wijze manen en vrouwen die alleen het belang van het land op het oog hebben en een totale liefde hebben voor het land,zouden we nu een ander Nederland hebben.
     
    Denk aan mensen als de Gebroeders de Wit,die afschuwelijk omgebracht zijn door oranje gepeupel.
    In het buiten land maar ook binnen land worden de De Wit,s gezien als de grootste staatslieden die Nederland ooit gehad heeft.
    En laten we ook Johan van Oldenbarnevelt die  door het toen doen van een Oranje prins is om gebracht. De man was in de 80.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid