Spring naar bijdragen

Vrijheid

Members
 • Aantal bijdragen

  390
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Vrijheid

 • Rang
  CrediGup

Recente profielbezoeken

1.575 profielweergaven
 1. Klopt helemaal maar ook een van de Geloofsgeheimen de kennis van het hart tot de Levende God. En de ongelovigen weet daar niet van zou hij/zij daar wel van weten zou men geen vijand van het Geloof zijn en van God; maar wat niet is kan nog komen.
 2. Vrijheid

  De zalige hoop

  Maar waarde @ineke-kitty wij zien hier dat de evangelische christenen weten van de behoudenis in eeuwigheid door het Levendschenkend Kruis ,klopt maar dat hebben zij toch echt overgenomen van Onze Moeder de Heilige Kerk,nou ja gelukkig maar,want buiten de Heilige Kerk en Haar Hoofd Jezus de Christus geen zaligheid.Alleen in Hem is eeuwige behoudenis.
 3. Vrijheid

  Opnieuw voorstellen

  @ .MaximeMei Welkom dan maar in dit praathuis van letters. En je zei ik ga niet naar de Kerk om dat ik daar geen mens ken,je gaat niet naar de Kerk om mensen te ontmoeten maar God door Jezus de Christus onze Verlosser, en daar heb je geen mens bij nodig integendeel----------------- en hier voor jou een
 4. Er zijn ongelovigen die het hoogste woord hebben;toen wij eens vroegen heb je de Heilige Schrift wel is gelezen bleef het muis en muis stil.toen wij is vroegen ben je wel is in een Kerk geweest het zijn Katholiek of Protestants,bleef het ook muis en muis stil;toen wij eens vroegen aan ook weer een ongelovigen .de Heilige Schrift bestaat uit twee grote delen OT en NT noem ze is op,de man had geen flauw benul. En dan zou je daar mee een serieuse discussie mee moeten voeren tja....................
 5. Wij ook ,wij zijn alleen als Militia Christi in Dienst van de Verlosser Jezus de Christus. Geen vroom gepraat,ken uw Heilige Schrift geschiedenis,zelfs koning Kores was een man Gods en de ondeugende koning David.
 6. Vrijheid

  Bepalen van betrouwbare kennis

  Je kan @student nou wel uit schelden maar hij zou wel is gelijk kunnen hebben,een kwestie van goed lezen. En God ---------------tja de mens is geschapen naar Zijn beeld,dus toch een lichaam derhalve.
 7. Wat wij al zeiden; aan vooringenomenheid heeft men niets is altijd een zwaktebod.Men kan de man Donald Trump leuk vinden of niet,eerst maar is afwachten wat hij gaat doen als President.En dat er wat moet gebeuren is duidelijk,de trap schoonvegen van boven af gaat hij al zo doen,politiek gezien hard nodig zoals ook in NL.Maar volgend jaar maart zal hier het uur van de verkiezingswaarheid klinken.
 8. Vrijheid

  Bepalen van betrouwbare kennis

  De spijker op zijn kop @WillempieKort en krachtig en duidelijk.
 9. Hen die het geheimenis kennen van wat daar plaats vindt is het een groot feest al is het maar een reguliere Heilige Mis.
 10. Mooi plaatje uit de hindoe wereld. Tja en weer moeten wij zeggen wat @ineke-kitty naar voren brengt zou theologisch kunnen kloppen als men uit gaat van een bepaalde protestantse theologie en uitleg met wat aantekeningen van uit die hoek gezien,maar goed het Boek Openbaring uit de Heilige Schrift liegt niet en daar is @ineke-kitty van uit gegaan;niet zo gek natuurlijk.
 11. Over jullie kerk????? Maar je hebt het nog steeds niet begrepen tja....................
 12. Als je er niet tegen kan dat er in de discussie iemand vakmatig de vraag stelt,begin dan zo,n draad niet die over Liturgie wetenschap gaat.
 13. Als je niet begrijpt wat wij bedoelen begin dan niet zo draad en laat het dan over aan Liturgie wetenschappers.
 14. Kerkdienst dus protestants want die hebben zogenaamde kerkdiensten;wij zijn benieuwd wat deze mensen vinden van hun kerkdiensten. Eigenlijk wel een leuk onderwerp.
 15. Vrijheid

  Bepalen van betrouwbare kennis

  Eindelijk wijs geworden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid