Spring naar bijdragen

MaximeMei

Members
  • Aantal bijdragen

    76
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over MaximeMei

  • Rang
    CrediGup
  • Verjaardag 18-05-1994

Contact Methods

  • MSN
    maxime_de_boer_94@hotmail.com
  • Website URL
    http://www.youtube.com/MaximeMei

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw
  • Locatie
    Landsmeer
  • Interesse
    God, God's creatie (en dan met name dieren) en Christelijke muziek (Laura Story, Elizabeth South, Point Of Grace, Britt Nicole, Francesca Battistelli, Meredith Andrews, Kari Jobe, Dara Maclean, Natasha Owens, Meredith Kinleigh, TobyMac, Hollyn, Chris August, Natalie Grant, Moriah Peters, Laura Kaczor en Karyn Williams)

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

  1. MaximeMei

    Opnieuw voorstellen

    Hallo allemaal, In 2011 ben ik hier lid geworden en ik heb er al een tijdje niks meer mee gedaan. Vandaar dat ik me even opnieuw voorstel. In 2011 was het leven zo hopeloos en mij was verteld over God. Ik had zoveel vragen en ben God gaan zoeken. Ik was vol enthousiasme en mijn geloof groeide. Wat ik wel lastig vond was het accepteren dat God van mij houdt, want wie houdt er nu van mij? Mijn enthousiasme werd weer minder, maar ik heb me nog wel met God bezig gehouden. Weer werd het leven hopeloos. Ik was teveel bezig met de mensen wat ze van me vonden en ik merkte dat ik ook wee
  2. MaximeMei

    Jezus komt terug?

    Hier staat iets over Harold Camping in het Engels. Er staat ook bij dat hij een VALSE PROFEET is! http://www.jesus-is-savior.com/Wolves/harold_camping.htm
  3. MaximeMei

    Jezus komt terug?

    Het was sowieso al vals! Want een mens kan het niet weten! Het is allemaal onzin en er is geen reden om iemand te geloven die zoiets zegt, want het zal onverwachts komen en het kan elk moment gebeuren. Alleen God weet het! Dus vandaag kunnen we gewoon doorgaan met de dagelijkse dingen. Ik ben benieuwd naar de reactie van Harold Camping.
  4. MaximeMei

    Jezus komt terug?

    Het gebeurt toch om 6 AM en dat is 's ochtends of heb ik het nu mis?
  5. MaximeMei

    Jezus komt terug?

    Gelukkig maar!
  6. MaximeMei

    Jezus komt terug?

    @ dingo & Ursa Oke, nou dat zegt al genoeg. God weet wanneer en wie er valse dingen (gaan) zeggen, dus ja. Het jammere er van is dat veel mensen er toch mee bezig zijn. Ze worden bang door zo'n vals iets. Maar dit zegt toch ook wel weer iets over God. Jezus heeft ons hiervoor gewaarschuwd en dit is zo'n moment dat je er iets over hoort in het nieuws. Ik vroeg me al af waar zulke mensen waren. Nou vandaag zal deze valse profeet wel merken dat hij het alweer mis heeft. De dag komt ooit, maar wanneer is onbekend. Alleen God weet dat. Goed, dus nu moeten mensen zich gewoon richten op God en n
  7. MaximeMei

    Jezus komt terug?

    Via een gewikkelde berekening toont Camping vervolgens aan dat het zaterdag 21 mei precies 7000 jaar geleden is dat de zondvloed begon. En dat God in de Bijbel zegt dat hij over 7000 jaar de wereld weer zal vernietigen, maar dan voorgoed. - Staat zoiets in de Bijbel? Ik vind het dan raar, want Jezus heeft gezegd dat alleen God weet wanneer Jezus weer terugkomt... Hoe kunnen mensen zoiets dan uit de Bijbel halen?
  8. MaximeMei

    Jezus komt terug?

    @ Dingo Ik snap die tekst niet uit de Bijbel.
  9. MaximeMei

    Jezus komt terug?

    Dan sta je oog in oog met Jezus en zegt Hij je hebt me gevonden maar belangrijker nog Ik heb jou gevonden en naar huis gebracht. Denk je echt? Ik ben naar Hem opzoek. Ik wil in Jezus geloven en ik zoek naar Hem heel serieus! Maar ik kan dan wel naar Hem zoeken, maar dat zegt nog niet dat ik gered ben!
  10. MaximeMei

    Jezus komt terug?

    @ Dingo Ja en wat dan wanneer ik dood ga? Dan vindt God dat ik naar de Hel moet omdat ik gezondigd heb. Ik ben nog naar Hem op zoek en zeker nu ben ik gemotiveerd om naar Hem opzoek te gaan. Want mensen hebben het wel over het einde van morgen, maar dat kan niet, want alleen God weet wanneer. Mensen kunnen het absoluut niet weten! Wel is het mogelijk dat het SNEL gaat gebeuren. Misschien wel voor 2050!!!
  11. MaximeMei

    Jezus komt terug?

    Hoezo hoor jij bij de duivel? Omdat ik nog niet in God geloof zoals dat moet. Ik ben nog naar Hem op zoek! En dat betekent dat wanneer ik dood zou gaan, dat ik naar de Hel ga en dus bij de duivel hoor. Maar ik wil dat snel veranderen! Ik wil niks te maken hebben met de duivel en ik ben van plan om God te eren. Ik heb alleen tijd nodig om Hem te vinden!
  12. MaximeMei

    Jezus komt terug?

    Uiteraard is het vals, als zelfs Jezus toen hij nog op aarde was het niet wist wanneer het einde zou komen hoe zou iemand hier en nu het weten? Ja, ik vroeg het alleen maar voor de zekerheid, want in God's ogen hoor ik bij de duivel. Daarom ben ik juist op zoek naar Hem! En dingen als dit maakt me toch zenuwachtig. Hoe dan ook, ik dacht al dat het vals was, want Jezus vertelde in de Bijbel dat alleen God weet wanneer die dag komt en in welk uur! Geen mens die het kan weten!
  13. MaximeMei

    Jezus komt terug?

    We weten dat Jezus terugkomt, maar in de kranten staat dat Hij morgen terug komt? Iemand er iets over gelezen? Is het vals?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid