Spring naar bijdragen

violist

Members
 • Aantal bijdragen

  1.685
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over violist

 • Rang
  CrediBakvis

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Religie
  geen
 • Interesse
  religie

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik hecht er waarde aan de bijdragen van o.a RF te blijven lezen, ik wens alleen geen lid meer te blijven van deze club.
 2. En dat beledigende bericht verwijderde jij stilzwijgend alleen omdat het "off-topic" zou zijn. Heb je de hatelijke reacties van vredestichter richting zijn medemens niet gelezen? Het valt me op hoe gelaten daar op gereageerd wordt. Blijkbaar hebben jullie maar éen doel, dit forum zuiveren van ongelovigen. De moraal van de aanwezigen christen is daarbij van ondergeschikt belang.
 3. Wat Thorgrem ook gaat besluiten, deze persoon is de reden van mijn vertrek en daar verandert Thorgrem tot grote vreugde van een enkeling niets meer aan.
 4. Het wordt alsmaar hatelijker richting andersdenkenden, blij dat ik hier na vanavond weg ben.
 5. Net zoals het leven van een gelovige die geen preterist is niet te benijden is heb ik hier meermalen gelezen, die zouden allemaal gefrustreerd reageren. Een goed besluit van mezelf om om opheffing van mijn account te vragen. Een christelijk forum waar vrijuit over anderen geoordeeld mag worden kan niet langer het mijne zijn. Sjako haakte o.a. af omdat zijn religie door vredestichter stelselmatig als die van de antichrist werd bestempeld en nu ik omdat dezelfde "christen" medische uitspraken gedaan heeft en mag blijven doen. En dit mag allemaal omdat deze christen Nicea onderschrijft. RF en nog
 6. Je citeert nu een verwijderde topic die je niet teruggeplaatst hebt. Ik mis er nog een paar, o.a dat je me naar een psychiater verwees en dat je wel een handje wilde helpen mij hier weg te krijgen. Je bent in het terugplaatsen selectief te werk gegaan, blijkbaar om zelf buiten schot te blijven. Op een paar uitzonderingen na is mijn kennis over christenen weer helemaal bijgespijkerd. Wil je svp mijn account opheffen?
 7. Dit bericht doet voor mij de deur dicht. Op een forum waar op deze manier over anderen gesproken wordt voel ik me niet langer thuis. Ik ken helemaal geen jeugdverhaal en van vredestichter heb ik vanaf zijn eerste bericht al afstand genomen, dat kan iedereen nalezen. Daarnaast, wanneer een willekeurig iemand iets in vertrouwen aan een ander zou vertellen en daar wordt vervolgens op het forum melding van gemaakt is dit beneden alle peil en wil ik niets meer met de crew van dit forum te maken hebben. Bij deze mijn vertrek.
 8. @Thorgrem Je hebt niet alleen een reactie van mij van gisteravond maar ook mijn lange reactie van vanmorgen over jou en de rk-kerk en ook de reactie van AppieB hierop stilzwijgend verwijderd. Omdat die van mij nogal uitgebreid was is het iets te veel gevraagd dat ik die in het door jou aangewezen topic opnieuw ga intoetsen. Heb jij de door jou verwijderde berichten nog en kun je die voor mij alsnog overzetten naar het daarvoor bestemde forumdeel? Zo gaat men ook op andere forums tewerk, geen stiekem gedoe. Overigens vind ik dat met name mijn laatste bericht hier wel thuishoort ook al ben
 9. Je hebt mijn laatste reactie in de discussie met jou tot 2x toe verwijderd en notabene zonder dit aan te geven. Gaan vanaf nu alle off-topic berichten van IEDEREEN door jou verwijderd worden? Daar sta ik dan helemaal achter, mits ze echt off-topic zijn!!! Wat je nu echter gedaan hebt is in een discussie met jou misbruik van je moderatierechten maken. Beetje kinderachtig van je hoor. Hitchens zei in zijn openingstopic o.a: Hoe denkt men erover? Zet de RKK goede stappen richting het zuiveren van de kerk en het aanpakken van het misbruik en de doofpotcultuur? Of wordt het juist alleen
 10. Ik citeerde een stukje uit Trouw, geheel on-topic. Jij vond het echter nodig over een doktersbezoek te beginnen waarop ik je een koekje van eigen deeg gaf, zo gaat dat op een forum.
 11. Ik citeerde vanavond een stukje uit Trouw, geheel on-topic. Jij vond het echter nodig over doktersbezoek te beginnen waarop ik je een koekje van eigen deeg gaf. Zo gaat dat op een forum.
 12. violist

  Kardinaal Pell

  Dat zijn jouw woorden en laat ik voor jouw rekening.
 13. violist

  Kardinaal Pell

  Tja, morgen dan jij maar naar de dokter? Joop.nl ken ik niet, ben jij daar vaak?
 14. violist

  Kardinaal Pell

  Wanneer Pell schuldig wordt bevonden is hij niet de eerste rk-geestelijke. Maar wat ik veel belangrijker vind is dat telkens weer blijkt dat de kerk die mensen willens en wetens de hand boven het heeft gehouden tot aan het moment dat de kennis die zij lange tijd alleen hadden bij het publiek bekend wordt. Sinds wanneer heeft iemand die op een probleem ingaat zelf een probleem? Het ligt wel opvallend gevoelig bij jou he, dat geeft te denken. Kom op Thorgrem, spreek eens namens je zelf en niet namens het vaticaan.
 15. violist

  Kardinaal Pell

  Ik las in Trouw: Maar inmiddels ligt de paus zelf onder vuur. Tegenstanders van Franciscus verwijten hem dat hij de benoeming van Pell op een hoge post doorzette, ook al waren er toen al beschuldigingen dat deze als aartsbisschop van Melbourne pedofiele slachtoffers de hand boven het hoofd zou hebben gehouden. Hoezo strengheid? Verzoening blijft een illusie als slachtoffers het idee hebben dat 'het systeem' nog altijd functioneert. https://www.trouw.nl/opinie/kardinaal-pell-en-het-systeem~a4f8e9b3/ Wat is dat toch daar in Rome, vindt men pedofilie eigenlijk niet echt verkeerd of vind
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid