Spring naar bijdragen

GaitJ

Members
  • Aantal bijdragen

    432
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door GaitJ geplaatst

  1. Opvallend dat Fundamenteel aangeeft zich thuis te voelen bij en behoefte hebben aan een “gesloten afdeling”. Prima idee. Andersdenkenden daar niet heen, en hij niet meer bij de andersdenkenden. Als Barney zich daar dan ook bij voegt gaan we dat “dark web” deel van Credible een naam geven: Waldorf en Statler.
  2. Als jij transgenders zonder begrip wegzet als afwijking en ziekte, dan kun je een tegenreactie verwachten. Als je begrip wilt, geef dan begrip. Geef het goede voorbeeld. Zelf breng je je mening rücksichtslos, maar een ander ???
  3. Christus is liefde. En zo blijven geloof, hoop en liefde en daarvan is de liefde het belangrijkste. Niet het geloof, maar de liefde. Zondig niet weer houdt in: stop met je haat, je woede, je frustratie.
  4. Jij weet blijkbaar de norm niet en de norm is liefde. De harde teksten spreken jou aan en geven daarmee aan hoe jij erin staat. Wedergeboren mensen hebben de haat achter zich gelaten. Je bent volledig werelds. Je zit jezelf leuk op te hemelen, maar er wordt door de window dressing heen geprikt. De bijbel is de autoriteit, maar bij geldt alleen ik ik ik ik ik ik en mijn haat. Ga je de enige persoon die je nog een beetje aandacht geeft negeren. Eenzaamheid….
  5. Jij leest de bijbel vanuit jouw persoonlijkheid, anderen lezen de bijbel vanuit liefde. En dat laatste is de basis van de bijbel en niet intolerantie en liefdeloosheid.
  6. Dat is een mening, vanuit intolerantie en liefdeloosheid.
  7. Het is heel christelijk om anderen op te roepen zich volgens de bijbel te gedragen richting de medemens. Veroordeel je expliciet de verkrachtingen door mannen ? Erken je dat die verkrachtingen een veel groter probleem zijn voor de veiligheid van vrouwen dan wat er door transgenders gebeurt ?
  8. Dat dacht ik al. Zodra je gevraagd wordt om de verkrachtignen van heterosexuele mannen te veroordelen, dan ren en kijk je weg. Run Forrest !!
  9. Je noemde het in zijn algemeenheid, je kreeg het niet zover om te schrijven dat je de verkrachtingen door heterosexuele mannen expliciet veroordeelt. Veroordeel je specifiek de verkrachtingen door heterosexuele mannen ? Erken je dat de verkrachtingen door mannen een veel groter probleem zijn voor de veiligheid van vrouwen dan wat er door transgenders gebeurt ?
  10. Je neemt geen afstand van de vele verkrachtingen die door mannen plaatsvinden. Dus ben je selectief verontwaardigd en niet bezig met de veiligheid van vrouwen. Je laat je leiden door je persoonlijke afschuw van transgenders. Gezien het aantal uren dat je hier dag in dag uit bent is het feitelijk onmogelijk dat je ergens anders nog echt actief bent. Tenzij je 0 uren slaapt. Gewoon een kwestie van tellen. En maar weer eens sneren uitdelen naar anderen, je zal toch de hele dag met zoveel venijn, agressie en haat in je hoofd en lijf rondlopen. Wat een treurig leven.
  11. Pragmatisch een betere insteek dan je eerde per had. Ik weet niet of iedereen dan tevreden is, want ik ken niet alle meningen. En vervolgens ga je weer los. Zelfbeheersing is niet je sterkste kant.. De jij bakken vliegen je om de oren, de selectieve verontwaardiging zit bij jou als je wegkijkt bij de verkrachtingen van heterosexuele mannen waar je maar geen afstand van wilt nemen. Je mag rustig een andere mening hebben. Maar wat je doet is je laten leiden door haat. En dat is niet de juiste basis.
  12. Tot nu toe was je vooral aan het onderuit halen. Goed te zien dat je het ook anders kan.
  13. Over die onderwerpen kun je inderdaad een discussie voeren. Die wordt dan ook gevoerd. Als ander gender er naast, dan zeg je dus niet langer dat er maar 2 genders bestaan. Een ommezwaai.
  14. Als 4 van de 5 erover groeit is dat alleen maar mooi, dat bespaart een moeilijke weg. Dus genitale verminking en de hele riedel van gebrainwashte volwassenen is niet meer aan de orde ? Dat is idd een stap voorwaarts. Mooi dat je dan geen probleem meer ziet, dat is dus acceptatie van de transgenders. Opvallend, maar goed. En in de volgende zin blijkt alweer dat dat toch niet genoeg is. Ze moeten geconfronteerd blijven met jouw gedachten. Dus toch geen acceptatie. Wel weer window dressing.
  15. Jezelf willen zijn is niet zondig, net zoals mannen en vrouwen niet zondig zijn omdat ze man of vrouw zijn.
  16. Nee, als je het zo bekijkt, ben je liefdevol, heb je begrip. Iemand die niet ziek is hoeft niet genezen te worden.
  17. Transgender is geen afwijking en geen ziekte. Genezing is dan ook niet aan de orde. Je bouwt zonder fundament.
  18. Je partner in crime peert hem ook al. Ook daar krijg je niet de gewenste aandacht van.......Je zult het toch anders aan moeten pakken. Je ziet liefde over het oog, je ziet compassie over het oog, je ziet mensen over het oog. Alles op het altaar van de haat.
  19. GaitJ

    Gebed verhoord of niet

    De duivel is een bedenksel van het christendom. Het jodendom kent geen duivel, wel satan. Maar dat is best wel wat anders, De gedachte aan een duivel komt uit de Griekse en Romeinse gedachtenwereld. Bij de Grieken heb je Zeus als oppergod en Hades als god van de onderwereld. Bij de Romeinen heb je Jupiter als oppergod en Pluto als god van de onderwereld. Zo zie je hoe heidense invloeden ook in de bijbel terecht zijn gekomen.
  20. Fundamenteel is van de dubbele moraal. Hij stigmatiseert inderdaad mensen, dat is een feitelijke constatering, Dat jij het met zijn stigmatisering eens zou zijn, verandert daar niets aan. Ik zie wat je doet, en ik zie wat het met de mensen doet die het betreft. En dat is kapot maken, in dit geval geen mening, maar een constatering. Jij beschuldigt mij vals van liegen, en dan ben ik gekomen om ruzie te maken.....jaja. Maar alles eens doorlezend. Ik ben in "gesprek" met twee mensen: de een heeft ASS en de ander schizofrenie. En beide gaan ze ongeremd los op anderen. He
  21. Leuk geprobeerd, een ander stigmatiseren. Het ligt je wel. Respect lukt dan weer niet. Lekker rammen op een ander. Dat je aangaf aan zelfverloochening te gaan doen blijken dus weer holle woorden, de zoveelste. Zonder kennis van zaken probeer je een ander onderuit te halen, het typeert de ziekte in je hoofd. En zo eindig je eenzaam op een kamertje, obsessief typend. Zonder binding met wie dan ook. Wat een treurig leven. Dat is wat jij zou moeten doen. Jezelf verloochenen. Maar het zijn altijd de anderen. Hoe was het ook alweer: onverzoenlijk. moeilijk om een constructiev
  22. Nee, je draagt niet bij. Je vindt transgenders een gevaar voor vrouwen en dat is je basis. Je kunt het lieflijk laten klinken door te zeggen dat je ze maatschappelijk wilt plaatsen, maar dat is window dressing. Je haat voor de transgenders is leidend. Dat vrouwen verkracht worden door heterosexuele mannen raakt je niet. Selectieve verontwaardiging. Zelf verander je elke keer van onderwerp, dus lijkt me niet dat jij anderen kan aanspreken op niet-topic reageren. Maak je niet ongerust: ik lijd niet. Probleem is anders: transgenders zijn niet jouw boksbal voor jouw ziekte. Prob
  23. En dus rustig je medemens in elkaar laten tremmen. Je kan ook gezamenlijk iets doen. Weglopen......als een vrouw verkracht wordt, loop je dan ook weg ? En als iemand verbaal mishandeld wordt, zoals Fundamenteel doet. Moeten we dan ook weglopen en wegkijken ? En hem anderen laten mishandelen ? Dat zeggen ze allemaal. Ik merk er niets van. Als je dat gedaan had, dan zou je niet komen met termen als afwijking en ziekte.
  24. Dat is precies het punt. Je hebt geen enkele intentie de kern van de andere zijde te benaderen. De vragen die ik stel om je waarheden te beproeven.....een lap op een rode stier is dan nog voorzichtig uitgedrukt. Kortom: je doet precies dat wat je een ander verwijt.
  25. Als er op straat iemand in elkaar geslagen wordt en de aanvaller zegt tegen jou: laten we elkaar negeren......doe jij dat dan ook of grijp je in ? Jij slaat mensen geestelijk in elkaar. Moet er dan ingegrepen worden of moet de verbale aanvaller alle vrijheid hebben.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid