Spring naar bijdragen

GaitJ

Members
  • Aantal bijdragen

    432
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over GaitJ

  • Rang
    CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

  1. Opvallend dat Fundamenteel aangeeft zich thuis te voelen bij en behoefte hebben aan een “gesloten afdeling”. Prima idee. Andersdenkenden daar niet heen, en hij niet meer bij de andersdenkenden. Als Barney zich daar dan ook bij voegt gaan we dat “dark web” deel van Credible een naam geven: Waldorf en Statler.
  2. Als jij transgenders zonder begrip wegzet als afwijking en ziekte, dan kun je een tegenreactie verwachten. Als je begrip wilt, geef dan begrip. Geef het goede voorbeeld. Zelf breng je je mening rücksichtslos, maar een ander ???
  3. Christus is liefde. En zo blijven geloof, hoop en liefde en daarvan is de liefde het belangrijkste. Niet het geloof, maar de liefde. Zondig niet weer houdt in: stop met je haat, je woede, je frustratie.
  4. Jij weet blijkbaar de norm niet en de norm is liefde. De harde teksten spreken jou aan en geven daarmee aan hoe jij erin staat. Wedergeboren mensen hebben de haat achter zich gelaten. Je bent volledig werelds. Je zit jezelf leuk op te hemelen, maar er wordt door de window dressing heen geprikt. De bijbel is de autoriteit, maar bij geldt alleen ik ik ik ik ik ik en mijn haat. Ga je de enige persoon die je nog een beetje aandacht geeft negeren. Eenzaamheid….
  5. Jij leest de bijbel vanuit jouw persoonlijkheid, anderen lezen de bijbel vanuit liefde. En dat laatste is de basis van de bijbel en niet intolerantie en liefdeloosheid.
  6. Dat is een mening, vanuit intolerantie en liefdeloosheid.
  7. Het is heel christelijk om anderen op te roepen zich volgens de bijbel te gedragen richting de medemens. Veroordeel je expliciet de verkrachtingen door mannen ? Erken je dat die verkrachtingen een veel groter probleem zijn voor de veiligheid van vrouwen dan wat er door transgenders gebeurt ?
  8. Dat dacht ik al. Zodra je gevraagd wordt om de verkrachtignen van heterosexuele mannen te veroordelen, dan ren en kijk je weg. Run Forrest !!
  9. Je noemde het in zijn algemeenheid, je kreeg het niet zover om te schrijven dat je de verkrachtingen door heterosexuele mannen expliciet veroordeelt. Veroordeel je specifiek de verkrachtingen door heterosexuele mannen ? Erken je dat de verkrachtingen door mannen een veel groter probleem zijn voor de veiligheid van vrouwen dan wat er door transgenders gebeurt ?
  10. Je neemt geen afstand van de vele verkrachtingen die door mannen plaatsvinden. Dus ben je selectief verontwaardigd en niet bezig met de veiligheid van vrouwen. Je laat je leiden door je persoonlijke afschuw van transgenders. Gezien het aantal uren dat je hier dag in dag uit bent is het feitelijk onmogelijk dat je ergens anders nog echt actief bent. Tenzij je 0 uren slaapt. Gewoon een kwestie van tellen. En maar weer eens sneren uitdelen naar anderen, je zal toch de hele dag met zoveel venijn, agressie en haat in je hoofd en lijf rondlopen. Wat een treurig leven.
  11. Pragmatisch een betere insteek dan je eerde per had. Ik weet niet of iedereen dan tevreden is, want ik ken niet alle meningen. En vervolgens ga je weer los. Zelfbeheersing is niet je sterkste kant.. De jij bakken vliegen je om de oren, de selectieve verontwaardiging zit bij jou als je wegkijkt bij de verkrachtingen van heterosexuele mannen waar je maar geen afstand van wilt nemen. Je mag rustig een andere mening hebben. Maar wat je doet is je laten leiden door haat. En dat is niet de juiste basis.
  12. Tot nu toe was je vooral aan het onderuit halen. Goed te zien dat je het ook anders kan.
  13. Over die onderwerpen kun je inderdaad een discussie voeren. Die wordt dan ook gevoerd. Als ander gender er naast, dan zeg je dus niet langer dat er maar 2 genders bestaan. Een ommezwaai.
  14. Als 4 van de 5 erover groeit is dat alleen maar mooi, dat bespaart een moeilijke weg. Dus genitale verminking en de hele riedel van gebrainwashte volwassenen is niet meer aan de orde ? Dat is idd een stap voorwaarts. Mooi dat je dan geen probleem meer ziet, dat is dus acceptatie van de transgenders. Opvallend, maar goed. En in de volgende zin blijkt alweer dat dat toch niet genoeg is. Ze moeten geconfronteerd blijven met jouw gedachten. Dus toch geen acceptatie. Wel weer window dressing.
  15. Jezelf willen zijn is niet zondig, net zoals mannen en vrouwen niet zondig zijn omdat ze man of vrouw zijn.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid