Spring naar bijdragen

Chris Walters

Members
 • Aantal bijdragen

  155
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Chris Walters

 • Rang
  CrediGup

Recente profielbezoeken

319 profielweergaven
 1. Dat het systeem corrupt is is makkelijk aan te tonen. Vanaf de 7e minuut
 2. Er zijn in elk geval klokkenluiders die zich uitspreken. Niet omdat die Trumpfan zijn maar omdat ze eerlijke verkiezingen belangrijk vinden. Dus er is wel degelijk gefraudeerd. Vanaf de derde minuut.
 3. Kennelijk hoor je het nu even niet, anders zou je de gecreeerde ruimte niet meteen dicht willen gooien. Als je zou luisteren zou je ophouden met die controlezucht en ruimte maken dan wel mede behouden.
 4. Wat is het dat roept en hoort (of niet) volgens jou?
 5. Chris Walters

  Moderatie

  Ik kan me er in elke keuze van de beheerder in vinden wat dat betreft, ook als het wordt losgelaten en ook als eraan wordt vastgehouden voor dat gedeelte. Maar goed. Ik heb het aangeboden. En nu ga ik even lekker wandelen. Het is heerlijk weer.
 6. Chris Walters

  Moderatie

  Ik weet niet wat jij onder conformeren verstaat. Maar als je een gegeven principe respecteert als basis voor een gesprek, in dit geval de drie eenheid, dan betekent dat niet per se dat je je eraan conformeert. Enkel dat je dat principe niet ter discussie stelt in dat gedeelte. Dan kunnen er wel vragen over worden gesteld ter verheldering maar het kan niet ter discussie worden gesteld om het ter discussie te stellen. Met als doel dat de mensen die het als principe opvatten daarop verder kunnen bouwen in hun gesprek. Lijkt me niks mis mee. Geen probleem.
 7. Chris Walters

  Moderatie

  In diverse topics heeft Sjako laten zien dat hij langs diverse wegen zijn eigen ideologie oplegt aan forumdeelnemers. Het wordt steeds erger met zijn enthousiasme en gedraagt zich als een soort dictator die in het wilde weg “opschoonacties” wenst uit te voeren en wat dies meer zij. Het lijkt de jaren veertig wel, dat ging ook over ideologie. Bij dezen bied ik mezelf aan als moderator, mocht daar interesse voor zijn. Dit heerschap vind het nodig te stoken in de moderatie. Die opschoonacties zijn alleen onnodige reacties, gebekvecht enz die een topic verontreinigen. Meneer Walter
 8. Chris Walters

  De 144.000, wie zijn zij?

  Ik vind het niet kunnen dat een moderator zijn eigen ideologie oplegt aan anderen en anderen de mond snoert. Bij dezen bied ik me aan om moderator te worden als Sjako er in dat geval mee stopt.
 9. Chris Walters

  De 144.000, wie zijn zij?

  Je bedoelt dat jij er geen letter van verstaat.Maar ik geloof dat er een tijd komt dat je het zult herlezen en ineens beseft welk juweel er werd besproken. Voor mij spreekt Christus uit die tekst. En staat daar exact maar in veel betere bewoordingen en veel filosofischer - en daarom ruimte biedend om zelf tot inzicht te komen - wat ik bijvoorbeeld zelf zojuist in de topic over abortus in Polen schreef.
 10. Ik zou eerder zeggen dat het doel van het persoonlijk geleefde leven geestelijke persoonlijke ontwikkeling van ieder volwassen individu is (niet “moet zijn” dus, maar is) en daarbinnen groei richting liefde voor al het Leven door bewustwording van het zijnde. Een deel van de mensheid is daar rijper voor dan een ander deel. Door te filosoferen over het leven, door reflectie op het eigen geleefde leven, door verwerking van wat daarin heeft plaatsgevonden, door kennis te nemen van diverse referentiekaders (waaronder spirituele, theologische, filosofische, en psychologische referentiekaders) e
 11. Wat een walgelijke walgelijke walgelijke vertoning van religieuze ijverzucht en religieuze ijdelheid dit. Het Joodse volk ging aan dergelijke religieuze ijdelheid en wetticisme ten onder. Religieuze zelfvoldaanheid. Geen spoortje van werkelijke deemoed whatsoever. None! De Vader van Jezus ging aan hun deur voorbij. Je hebt werkelijk niets maar dan ook niets begrepen van het Evangelie en wat het betekent Christus na te volgen en je kruis op te pakken, zijn juk op je te nemen. Met je roep om strenge straffen en je afschuwelijke ijdele vertoon met je teksten en je plaatjes en je oeverlo
 12. Kijk eens naar een zaadje dat in de aarde is geworpen. Het komt vanzelf op. Het is de Geest die het werk doet, niet de mens. Die geeft zich aan het innerlijk werk over of niet. Al naar gelang de grond waarin het viel. En hoe meer je daaraan prutst, duwt en trekt, hoe harder je het kapot trekt. Perverse effecten. Hoe meer je doet hoe meer schade je berokkent.
 13. De directe leerlingen van Jezus kregen de opdracht om te dopen, omdat de waterdoop een ritueel was dat in die tijd in gebruik was. Maar het omgekeerde, dat iedere gelovige zich met water zou moeten laten dopen door een mens en/of een kerk heeft Jezus nooit gezegd.
 14. Dat “dopen” is dan al gebeurd. Dat heeft niets met water uit te staan. Het is een strikt energetische kwestie, die voortkomt uit het horen van het Woord dat Christus is, voortgebracht door een persoon die die gave van de vrucht, het vruchtgebruik, heeft. Energma (1 Kor.12): de Goddelijke energie die stroomt en dingen in beweging zet. Christus richt het kruis op in de mens en draagt het in de mens. Wat rest is innerlijke overgave. De werken vinden plaats in de verborgenheid van het meest innerlijk heiligdom. En niet op de hoek van de straat waar de farizeeen hun ding doen. En dit is de waarach
 15. @sjako Waarom “bof ik” dan? Leg eens uit? Wat heb ik van jou aan dat de vraag of jij je met politiek in mag laten mij zou moeten doen boffen? @Gaitema, zou je hierop nog je antwoord willen geven?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid