Spring naar bijdragen

Quest

Members
  • Aantal bijdragen

    1.721
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waarderingsactiviteit

  1. Like
    Quest ontving een reactie van Flawless victory in Homofiele vriend   
    Sodomie, staat volgens mij voor seksuele zonden, zoals verkrachting, misbruik, prostitutie zoals veelvuldig plaats vonden in Sodom en Gomorra. Later door mensen met een homofobie toegespitst op alleen homoseksualiteit.
  2. Like
    Quest reageerde op Mullog in Vaccineren of niet?   
    Voor de goede orde.
    Ik reageer hoofdzakelijk inhoudelijk naar je. Doorgaans komt daar geen antwoord op. Jij hebt sinds februari vorig jaar zo ongeveer 42 anderen voor Nazi uitgemaakt en je hebt zeker een keer of 16 regeringen beschuldigd van genocide in relatie tot corona. En dan wijzen wij naar jou?
    Ok, dus we beroepen ons op 2 studies maar het maakt niet uit wat erin staat? Je hoeft niet eens de titel te weten wie de auteur is. 
    De menselijke geest is een wonderlijk ding. Er wordt beweerd dat de msm liegt en bedrieg en manipulatie manipuleert, een spreekbuis is voor het groot kapitaal en allerlei geheime samenzweringen zoals de deep state en de illuminatie (en de vrijmetselaars niet te vergeten). Maar dat de wappie bronnen de ene na de andere aantoonbare leugen vertellen doet niet ter zaken.
    Ik dacht dat Koot en De Bie de Tegenpartij al jaren geleden hadden opgeheven 🤣🤣🤣
  3. Like
    Quest ontving een reactie van Dat beloof ik in Vaccineren of niet?   
    Geen studies en alles en iedereen heeft schuld aan alles wat niet goed gaat en Fundi weet alles beter, heeft overal verstand van en verdoet zijn leven op forums waar hij copy en paste.
  4. Like
    Quest ontving een reactie van Mullog in Vaccineren of niet?   
    Nee, je bent vooral boos op alles, behalve jezelf. Zulke tirades als je ook hierboven weer afsteekt zijn geen teken van een gelukkig persoon. Er gaat niks veranderen voor je als covid naar de achtergrond verdwenen is 
  5. Like
    Quest reageerde op Mullog in Vaccineren of niet?   
    maar jij wil je niet laten testen, en je kinderen mogen niet getest worden. En dan denk ik dat jij niet de enige bent. Dus een hele groep maakt (wederom) een heel scenario kapot. 
    Wederom, de cijfers van de bloedbank geven aan dat eind februari in Nederland het percentage ongeveer 14% was (bron). verder, En moeten we afgaan op mensen die het van zichzelf weten? De meeste mensen weten helemaal niks en als ze het al weten, bijvoorbeeld dat ze besmettelijk zijn, dan stappen ze gewoon in een auto met anderen om een proefritje te maken.
    Wat mij betreft, als ze zich laten testen niet. 
    Oke, daarom ziet men over de hele wereld dat ze ziekenhuis opnames en de IC opnames en de besmettingen in de groepen die gevaccineerd zijn drastisch teruglopen. Dat het effect van vaccineren duidelijk zichtbaar is. Dat in het VK de druk op de zorg aan het teruglopen is. Dat men in Israël hard bezig is met het terugdraaien van de maatregelen omdat ze steeds minder nodig zijn.
    Die blinden van jou kijken de verkeerde kant op. 
    Oke, daarom ziet men over de hele wereld dat ze ziekenhuis opnames en de IC opnames en de besmettingen in de groepen die gevaccineerd zijn drastisch teruglopen. Dat het effect van vaccineren duidelijk zichtbaar is. Dat in het VK de druk op de zorg aan het teruglopen is. Dat men in Israël hard bezig is met het terugdraaien van de maatregelen omdat ze steeds minder nodig zijn.
    Met als aanvulling dat door vaccineren de verspreiding terugloopt met als consequentie dat de kans op rare varianten zoals de Braziliaanse en de Zuid Afrikaanse ook afneemt.
    Dat is dom. Want zo leer je mensen af ook aan zichzelf vragen te stellen. 
    Je hele redenering is op drijfzand gebouwd en naarmate de tijd vordert worden er steeds meer van je argumenten steeds minder relevant. je zou jezelf eens moeten afvragen hoe dat komt. :-)
  6. Like
    Quest ontving een reactie van Mullog in Vraag voor Geert Wilders / PVV   
    DBI heeft gewoon gelijk, staat geen raar woord tussen. De meelezer zal hoogstens concluderen dat je geen weerwoord hebt en dit camoufleert doormiddel van grof taalgebruik in zo'n beetje elk onderwerp. Nu ben ik het met je eens dat het lastig is discussiëren als er zo'n verschil zit in intellectuele capaciteiten tussen deelnemers. Het zou je dan ook sieren om in iedergeval een poging te doen iets op te steken van die iets beter onderlegde medemens. Dat zal je helpen verder te komen in het leven.
  7. Like
    Quest reageerde op Mullog in Vaccineren of niet?   
    Hi @Fundamenteel, ik ben je echt dankbaar voor het filmpje,
    Ik heb het helemaal uitgekeken, wat voor de eerste keer is, denk ik en het is echt interessant. @Dat beloof ik, ik kan het je aanbevelen
    Ik moet je wel teleurstellen @Fundamenteel, R is toch echt het reproductiegetal zoals ik het definieerde, namelijk het getal dat aangeeft hoe snel de infectie zich verspreid. Dat wordt uitgebreid uitgelegd rond minuut 15 van het filmpje.
    Als je het filmpje volgt en ziet welke simulaties worden uitgevoerd en hoe de pandemie zich gedraagt onder de verschillende voorwaarden en begrijpt wat er gebeurt dan zie je dat dit filmpje van pakweg 23 minuten alle 76 pagina's aan argumenten van je in een klap allemaal naar de prullenbak verwijst.
    Ik waardeer je eerlijkheid. Als het zou gaan om het winnen van discussies had je dit niet naar voren gebracht maar klaarblijkelijk gaat het je echt om de inhoud. Chapeau @Fundamenteel 👍
  8. Like
    Quest reageerde op Mullog in Vaccineren of niet?   
    Zeg je hier nu dat we naar believen delen van de bijbel als niet meer van toepassing kunnen verklaren?
  9. Like
    Quest ontving een reactie van Dat beloof ik in Desinformatie over het coronavirus en vaccinatie is ten strengste verboden op Credible   
    Geen antwoord dus? Dan heb je ook geen antwoord waarschijnlijk.
  10. Like
    Quest ontving een reactie van Dat beloof ik in Desinformatie over het coronavirus en vaccinatie is ten strengste verboden op Credible   
    Als het allemaal zo dom is dan kun je toch gewoon antwoord geven?
  11. Like
    Quest ontving een reactie van Mullog in Vaccineren of niet?   
    Weet je wat, we schaffen gewoon alle medicijnen en behandelingen af, de dood hoort immers bij het leven. 
    Helaas kom ik zelf nog niet in aanmerking voor vaccinatie, hoop in ieder geval zo snel mogelijk. Als ik gevaccineerd ben dan kan ik in elk geval andere  niet meer besmetten en rustig bij mijn ouders op bezoek en de kwetsbare kennissen vrienden niet ongewild besmetten.
  12. Like
    Quest ontving een reactie van Mullog in Vaccineren of niet?   
    Tijd voor weer twee weekjes pauze om tot jezelf te komen.
  13. Like
    Quest reageerde op Robert Frans in Donald Trump versus The New World Order   
    Opvallend dat je die journalist brutaliteit en onbeschoftheid verwijt, terwijl je tegelijk instemmend een filmpje post van een militair die nog veel brutaler en onbeschofter zijn toekomstige opperbevelhebber (!) ernstige verwijten maakt. En wat zijn die verwijten? Nota bene dat Biden volgens hem schijnbaar toestond dat de president destijds de betreffende militair en zijn kameraden het bevel gaf te doen waarvoor militairen zeg maar bedoeld zijn.
  14. Like
    Quest reageerde op Dat beloof ik in Vaccineren of niet?   
    Dat heb je al vaker uitgelegd, maar het is geen antwoord op mijn vraag.
    Voor hetzelfde geldt kan iemand die wél jaarlijks een griepspuit haalt beweren dat hij ook nog nooit griep heeft gehad en stellen dta hij door de griepspuit zijn immuunsysteem optimaal benut.
    De vraag was:
    Om de vraag te beantwoorden zul je dus moeten vergelijken betreffende bepaalde ziektes. Tussen mensen die niet zijn gevaccineerd voor die ziekte, en mensen wel zijn gevaccineerd.  Dan kan je stellen welke methode die ziekte beter voorkomt. Ik hoop dat je dat met me eens bent toch ? 
  15. Like
    Quest reageerde op Dat beloof ik in Kamer is klaar met scholen die homoseksualiteit afkeuren   
    De minister speelt een heel dubieuze rol. Toen vorig jaar op islamitische scholen hommeles ontstond over homo's schakelde hij de onderwijsinspectie in en daar was hij heel fanatiek in. Nu het speelt op een christelijke school, vindt deze christelijke minister ineens dat het heel anders ligt en valt het binnen de godsdienstvrijheid.
    Dat is meten met 2 maten.  Door deze vreemde verschillende benadering tussen scholen van verschillende religieuze gezindte, scheept hij heel Nederland op met boze islamitische scholen, die zich (in dit geval terecht) voelen achtergesteld.    
  16. Like
    Quest ontving een reactie van Bastiaan73 in Enthousiaste moderatie (feedback topic)   
    Hiermee help je alvast elk begrip omzeep en stel je jezelf bij voorbaat vijandig op en niet als  een meewerkende/denkende mod. Daarnaast zal er nu nauwelijks begrip zijn als je zelf een keer een fout maakt.
  17. Like
    Quest reageerde op Mullog in Credible inhoudelijk   
    Je ziet het niet, hé. Je bent totaal ongeschikt als moderator. Je toont geen initiatief, je staat niet "boven partijen", je laat je leiden door je levensbeschouwing (je bent niet in staat objectief te zijn), je bent te emotioneel en je kunt nergens tegen. Dat had indertijd na de eerste euforie van het feit dat je moderator werd allang bij de andere moderators duidelijk moeten zijn geworden. Maar ja, er is altijd een tekort, en liever een slechte moderator dan geen moderator, alhoewel het resultaat voor het forum hetzelfde is. Kijk maar naar de huidige deplorabele toestand van dit forum.
  18. Like
    Quest ontving een reactie van Ricky Tjin in Feedback crewtopic: Attentie!   
    Ik ben het met Bastiaan eens, van alles wat voorbij komt was dit wel het minst erge. Beter forum opheffen als er geen moderatie is.
  19. Like
    Quest reageerde op Bastiaan73 in Feedback crewtopic: Attentie!   
    Jeetje @Trajecto, ik vond je altijd zo'n goeie moderator.
    Het is nu wel duidelijk dat je weinig tijd hebt voor dit forum, aangezien ik wel meer artikelen van Nieuwspaal heb gekopieerd en geplakt, én de topictitels met hoofdletters heb getypt.
    Die waren eigenlijk reacties op de batterij onzinberichten van complotdenker @Plume. Niet afkomstig van Nieuwspaal maar wél van bijvoorbeeld de aluhoedjessite Niburu.
    Ik zal ze even -speciaal voor jou omdat je ze blijkbaar niet zelf hebt opgemerkt- opsommen:
    Kun je me uitleggen waarom dit wél is toegestaan @Trajecto?
    En in reactie op het bannen van @Zola:
    zou ik eigenlijk wel willen weten of ik gelijk heb, dat dit een kloonaccount van @Plume bleek te zijn, die ik overigens nog steeds verdenk dezelfde persoon te zijn als @Dolce Vita en @_Anja_.
    Modereer consequent, of helemaal niet.
    modbreak Trajecto: Dat ik er onvoldoende tijd voor heb heb ik meen ik onlangs hier ergens vermeld. Je hebt aardig gelijk wat betreft je vermoedens. Plume is overigens inmiddels ook geband.
    Wellicht ga ik ook de dingen die je aangeeft die je zelf plaatste checken. Bedankt voor het aangeven. Ik heb inmiddels wel enig contact met Rommel gehad, maar er is nog niet echt iets uit voortgekomen. Tja consequent of helemaal niet... Zo kun je het eventueel bekijken. De ongelukkige situatie is eigenlijk ontstaan toen de eigenaar Rommel zich totaal teruggetrokken had zonder de zaken hier achter te laten in een toestand die goed regelen mogelijk maakt. Ik kan bijvoorbeeld niet bij de regels terwijl het soms nodig is om iets dat er te onduidelijk in staat, of helemaal niet, er in te plaatsen zodat daarop gemodereerd kan worden door middel van verwijzing ernaar.
    Ik hoop dat het nu anders gaat worden, maar een vlot contact met de eigenaar is er helaas nog niet echt. Heb dus nog wat geduld.
    Het team van moderatoren moet ook zeker vergroot worden.
     
  20. Like
    Quest ontving een reactie van Bastiaan73 in Feedback crewtopic: Attentie!   
    Ik ben het met Bastiaan eens, van alles wat voorbij komt was dit wel het minst erge. Beter forum opheffen als er geen moderatie is.
  21. Like
    Quest reageerde op Bastiaan73 in 2de coronagolf op komst   
    Citaat:
    Voor mijn part ‘geloof’ je niet in corona en wil je geen mondmasker dragen. Maar aanvaard dan de consequenties: blijf weg uit het openbaar vervoer en bestel je boodschappen maar online. En doe niet alsof mensen die wel een maskertje dragen zich laten muilkorven. Je bent geen haar beter dan zij. Zeur evenmin dat je met zo’n frutsel op ‘haast niet kunt ademhalen’: de artsen en verpleegkundigen die je ouders, je buren en met pech straks ook jou moeten verzorgen, hebben maandenlang een aanzienlijk dikker en stugger mondkapje moeten dragen, soms hele diensten achter elkaar, met overuren erbij. Ze droegen ook nog handschoenen, een spatbril en een haarmuts. Zij klaagden niet over benauwdheid, zelfs niet over de absurde werkdruk – ze zeiden alleen dat ze doodmoe waren en bang.
    Voor mijn part ‘geloof’ je niet in corona. Maar noem jezelf geen ‘vrijheidsstrijder’ als je expres te dicht bij een politicus gaat staan en die in het gezicht blaat of naar een van hen spuugt. Noem het geen ‘verzetsdaad’ als je een verpleegtehuis, dat dicht moest vanwege een rondwarende uitbraak, opbelt om het personeel dood te wensen. En wie met een groepje gelijkgestemden bij een school gaat protesteren, uitgerust met borden met ‘mondmaskers = kindermishandeling’, maakt vooral zichzelf belachelijk, jaagt kinderen schrik aan, brengt docenten van slag en devalueert het begrip kindermishandeling ernstig. Dan ben je gewoon een minkukel.
    Voor mijn part ‘geloof’ je niet in corona. Maar intussen krijgt het er alle schijn van dat zulk ongeloof vooral hardop wordt geventileerd door mensen die zich God in eigen ego wanen en bij wie vrijheid er hoofdzakelijk uit bestaat dat de rest mag stikken.
    De coronamaatregelen in acht nemen wordt zo welhaast een bewijs van beschaving. En het mondmasker dragen een teken van weldenkendheid.
    Bron: Parool.nl: Wil je geen mondmasker dragen? Aanvaard dan de consequenties.
    https://www.parool.nl/columns-opinie/wil-je-geen-mondmasker-dragen-aanvaard-dan-de-consequenties~b19cf143/
  22. Like
    Quest ontving een reactie van Dat beloof ik in 2de coronagolf op komst   
    Je tweede alinea ontkracht volledig de eerste. 
  23. Like
    Quest ontving een reactie van Plume in Homoseksualiteit   
    Je snap er niks van, echt niet
  24. Like
    Quest ontving een reactie van Zola in Homoseksualiteit   
    En daarmee wijs je dus homoseksuelen af. 
  25. Like
    Quest reageerde op Dat beloof ik in Collectieve schuld van de mens tegenover God   
    Zelfs dat zou niet eens nodig hoeven te zijn.  Gewoon tegen Eva zeggen; "Laat dit een les wezen, niet meer doen, zand er over".
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid