Spring naar bijdragen

Hopper

Members
  • Aantal bijdragen

    5.162
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Hopper

  • Rang
    CrediShark

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Eeuwig nu
  • Religie
    Liefde is mijn religie.
  • Interesse
    Filosofie, mystiek, spiritualiteit.

Recente profielbezoeken

7.125 profielweergaven
  1. In de geestelijke mens verschijnen en verdwijnen 'de dingen' op ieder moment. (Het moment nu) Daarmee blijft de geest in standje 'tabula rasa'. Het onbeschreven blad. Arm van geest.
  2. Dat rapporteren begrijp ik niet zo. Als ik op 'alle activiteit' druk dan zie ik in een oogopslag alle spamberichten. Maar ik weet natuurlijk niet hoe het er uit ziet op het moderatorpaneel. En mss is er een instelling om 'nieuwe forumleden' in de wacht te zetten? Je ziet meestal aan het account zelf al dat het zo'n spammer is. In je hoofd zit ook een knop 'negeer'. Als ik geen positieve gespreksinstelling zie dan haak ik af. Dat doe ik i.r.l. ook. In een publieke gelegenheid ga je toch ook niet naast een of ander figuur zitten die je niet ligt? En wat mijn eigen berichte
  3. Gewoon om dat Russisch heen lezen. Ik mag toch aan nemen dat er hier geen deelnemers zijn die Russisch kunnen lezen? Zo werk ik al sinds jaar en dag met forumtrollen, gewoon er om heen lezen. Alles wat je aandacht geeft dat groeit , dus waarom zou ik mijzelf dat aan doen?!?
  4. https://www.bnnvara.nl/joop/artikelen/waarom-wordt-kritiek-op-een-staat-en-haar-ideologie-door-velen-gezien-als-ontoelaatbaar We dienen het zionisme te aanvaarden voor wat het is, een koloniale, racistische en ook antisemitische ideologie. Welke niet alleen Israel verdeeld, maar ook het westen verdeeld. Veel christenen steunen uit schuldgevoel deze weerzinwekkende ideologie. Heb mededogen.....
  5. En jij weet dat allemaal? Dat vrouwen niet zelf bepalen of ze een hoofddoek dragen? Ben jij van Geert's hoofddoekenpolitie? Verder zoeken ze het bij die dodenherdenking maar uit. Nu een fascist een krans gaat leggen, wil ik er niks mee te maken hebben. Niet mijn feestje. Die lui die het organiseren begrijpen dat soort zaken kennelijk niet. Ook prima.
  6. In Nederland zijn hoofddoekjes niet verplicht, het is hier geen Iran. In Nederland mogen we zelf weten hoe we ons kleden. Tenzij je op de Dam bent op 4 mei natuurlijk. Daar is bepaalde kleding verboden.
  7. https://nos.nl/artikel/2519015-moslimjongeren-over-discriminatie-bespuugd-vanwege-mijn-hoofddoek Onderwijl neemt de moslim discriminatie wel toe. Niet verwonderlijk nu de PVV de grootste partij is geworden. Middels de PVV is discriminatie gelegitimeerd. Het bizarre is dat nu komende zaterdag op 4 mei een fascist (Bosma) een krans gaat leggen. En Halsema ondemocratische maatregelen treft omtrent de aanwezigen op de Dam. https://www.at5.nl/artikelen/226363/ook-free-palestina-shirts-mogen-4-mei-niet-op-dam-kan-aanleiding-zijn-voor-onrust De overheid verbiedt bepaa
  8. https://www.bnnvara.nl/joop/artikelen/demonstranten-holocaustmuseum-niet-vervolgd-beschuldigingen-van-antisemitisme-lijken-compleet-verzonnen Het CJO deed aangifte omdat tegen een groep van vijftien mensen beledigende en bedreigende dingen zouden zijn geroepen toen zij onderweg waren naar het net geopende Holocaustmuseum, zoals 'Juden raus' en 'Joden rot op'. De politie stelde daarom onder leiding van het OM een strafrechtelijk onderzoek in, omdat dat soort kreten als strafbaar worden beoordeeld. In de Kamer werd door onder meer de VVD'ers Ingrid Michon, Eric van der Burg en Dilan
  9. Goed gezien. Nooit zul je er achter komen wat 'bewustzijn' is. Het beste is dan ook om de algemeen aanvaarde omschrijving te aanvaarden. Bewustzijn is het geestesvermogen dat het individu in staat stelt de buitenwereld waar te nemen en te verwerken, oftewel een beleving of besef te hebben van het eigen ik, ingebed in zijn omgeving. (wiki) Bewustzijn is dus niet synoniem aan 'geest'. Maar een geestesvermogen.
  10. Sowieso heb ik geen verwachtingen. Verder bedankt voor alle welgemeende adviezen waar ik me toch niet aan ga houden.
  11. Meestal zijn het idd monologen. Ik kan nu eenmaal niet meegaan met de domrechtse forumhouding, daarmee zou ik mijzelf immers corrumperen.
  12. Ik lees hier standaard domrechts geklets. Het lijkt me niet de moeite waard om deze conditionering aandacht te geven. Opvallend dat domrechts vaak gepaard gaat met een 'bepaalde' godsdienstige houding. Zie ook de trumpchristenen.
  13. Hopper

    Verslaafde partner

    Precies. Wat ik zie is dat Bluebird zichzelf hier in de slachtofferrol positioneert en dat deze bevestigd wordt. Ik zie de andere kant van het verhaal: een vrouw die aan haar tweede huwelijk bezig is welke dreigt te mislukken. En dan op naar het derde huwelijk? Ik kijk dus wel beter uit om de 'internet-relatiedeskundige' uit te hangen. Let wel: bovenstaande alinea is alleen afgeleid van wat ik hier op dit forum lees. Ik ken man noch vrouw. Het is zeer gewaagd om een oordeel uit te spreken over mensen die je niet kent. Mijn levenservaring verteld mij wel dat er vrouwen zijn di
  14. Hopper

    Verslaafde partner

    Beter is om op een forum als dit helemaal geen adviezen te vragen. Je schiet er namelijk niks mee op. Want je krijgt tegengestelde adviezen en wat schiet je er mee op? Wat ik lees is een vrouw die voor de tweede maal in de huwelijksproblemen zit. Is dat een patroon? Dat is geen vraag om hier te beantwoorden, dat is een retorische vraag welke jezelf kan stellen. Retorische vragen aan jezelf stellen lijkt me dan ook het beste. Verhip, zit ik nu een advies te geven? (Retorische vraag)
  15. Hopper

    JEZUS is CHRISTUS

    Als ik I esous in Google Translate doe dan krijg ik in het Nederlands 'gelijkwaardig'.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid