Spring naar bijdragen

Noel2

Members
 • Aantal bijdragen

  600
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Noel2

 • Rang
  CrediGup

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Beroep
  Programmeur

Recente profielbezoeken

743 profielweergaven
 1. Om de vraag wat waarheid is te beantwoorden kan ik wijzen op de dualistische logica. Je hebt waar en onwaar, als iets waar is is het niet onwaar en andersom. Wat dan precies waar is en wat onwaar gaat over of je de waarheid of onwaarheid kunt aantonen. Hiervoor gebruiken we metingen en wederom logica. Met logica kun je iets bewijzen met een bewijs uit het ongerijmde, dat als iets niet niet waar is, dat het dan waar moet zijn. Ik denk zelfs dat alle menselijke kennis hierop gebaseerd is, bewijzen uit het ongerijmde. Ongerijmd betekent eigenlijk dat je geen basis hebt voor het bewijs, maar
 2. Dat ligt er aan wat diegene er mee doet. Je hebt strevers en tegenstrevers. God weet wel wie er gaat winnen, maar dat kan Hij natuurlijk niet van te voren zeggen, omdat er dan weer tegenstrevend bij is. Als ik het 1000-jarig rijk serieus neem, dat geldt dat er een Jubelmillenium uiteindelijk komt, na zoveel uitstel en tegenstreven. Maar dan moet er nog wat gebeuren.
 3. Het Jubeljaar is wat betreft de menselijke schaal wel rechtvaardiger dan een Jubelmillenium. Boekhoudkundig is het alles resetten, en dat zou je toch wel als mensen een paar keer moeten kunnen hebben. Dat ieder zo zijn eigen draai geeft aan vermogen en schuld maakt het complex. Ik had ook liever nu uit de schulden gebleven, maar als synchroniciteit is dat weer niet gelukt.
 4. Als de Bijbel geen “wil van God” representeert, wat dan? Het Jubeljaar is verder een keuze, kan ook een Jubelmillenium worden. Als ik iets weet van tijd is dat het niet uitmaakt hoe je in B komt, als je er maar komt. (Van A naar B, of van Alpha naar Omega)
 5. De “wil van God” is determinatie. Als iets een oplossing *moet* krijgen dan vallen er boeken uit de kast met de oplossing open en bloot. Geldt binnen 1 universum. Voor andere universa gelden andere willen van God. De vraag die je jezelf als mens kan stellen (biddend) is de geschikte wil van God te krijgen. Hierbij geldt dat hechting aan anderen als belemmerende factor. Het beste hecht je jezelf aan hen die onder dezelfde wil van God vallen.
 6. Ja zeg ik ben Dolce Vita niet... Dan voel je eens wat het doet. Je weet helemaal niets van hoe die toestanden ontstaan.
 7. Het begint al met mensen die stik-jaloers zijn op zij die jeugd en toekomst hebben, en als ze dan gered zijn verandert dat niet.
 8. Het doek valt, theatervoorstelling weer voorbij.
 9. Nee dus...denk ik...maar Fundamenteel heeft misschien een fundamenteel zuiver karakter...
 10. En geen enkele andere ervaring, hoe bizar?
 11. @Fundamenteel, ik noemde U hypocriet vanwege vermoede seksistische moraliteit die U blind maakt voor Uw eigen roofdier-eigenschappen en kindmoordenaar zijn, als U nog nooit Uw eigen lust beleefde zonder acht te slaan op de verdere receptie heb ik niets gezegd, en dan mijn excuses. Maar ik denk dat iemand pas denkt aan receptie van een ander, als iemand de fout ingegaan is, dus...
 12. Dan ben je straks vast werkelijk rijk ik heb mijn 10.000 omgezet in een vleugelpiano, en wacht de ontwikkelingen af.
 13. NEE ik ben geen lid. En ik weet voldoende van Uw plaatjes,als ik belegd had in aandelen was ik nu al mijn geld kwijt geweest
 14. Dorpen vol hier in het Lage Land, met hulp van de HEER.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid