Spring naar bijdragen

[parodie topic] Virussen fictie?


Bestaan virussen?  

1 lid heeft gestemd

  1. 1. Bestaan virussen?

    • Nee, ik ben christen
      20
    • Nee, ik ben atheïst
      4
    • Ja, ik ben atheïst
      7


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 519
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

  • 4 weeks later...

Heer gorthaur,

Na enig speuren op internet heb ik een nieuw virus gevonden.

Ik denk dat u er ook last van zult hebben, dus ik ben benieuwd of u nog zult ontkennen..

AMSTERDAM - Er is een nieuw virus uit gebroken in Nederland,

Het heet 'Worm Engaging & Recreation Killer'

(afgekort : W.E.R.K.).

Je kan W.E.R.K.. krijgen van je chef of van jouw collega's. Raak het niet aan. Het virus wist jouw privé-leven. Op den duur heeft het virus je zodanig in de ban dat het al om acht uur 's morgens actief wordt (soms nog vroeger) en je er de hele dag door geplaagd blijft. Bij sommigen gaat het zelfs 's avonds niet meer over.

Als je in contact komt met W.E.R.K.

zijn er twee oplossingen.

De eerste oplossing is

'Werk Isolerende en Joviale Neutralisator'

(afgekort: W.I.J.N.)

De tweede heet

'Betrouwbare Interactieve & Eliminerende Rebooter' (afgekort: B.I.E.R.)

Beide oplossingen zijn verkrijgbaar bij uw lokale winkel of supermarkt. Vraag ernaar...

© ANP

Link naar bericht
Deel via andere websites

De engelen van Satan brengen niks anders dan geluk, de zwakke worden van de sterke gescheiden zodat we kunnen overleven.

Demonen zijn niets anders dan de engelen van Satan.

Oorspronkelijk was daimon een meer neutraal Grieks woord voor afgod en een vertaling van het Hebreeuwse elilim dat vrij vertaald nul of niets betekent.

Wetenschap.. een stuk soort afstandsbediening als het ware.


Samengevoegd:

PS: kijk is onder een microscoop, Satan liegt nooit.

LHP

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 4 months later...
Gast Anon_phpbb

Quote:

De engelen van Satan brengen niks anders dan geluk, de zwakke worden van de sterke gescheiden zodat we kunnen overleven.

...zodat wij sterken kunnen overleven ten nadele van de zwakke...

Waarom ben jij een sterke en moet jij overleven? Wat als jij kanker krijgt en zwak wordt? Ben je dan nog steeds consequent in je stelling?

De engelen van Satan brengen niks anders dan wellicht tijdelijk, pseudo- geluk om daarna zowel sterken als zwakken de vernieling in te helpen.

Daarbij krijgen in deze redenatie de sterken het geluk...en de zwakken dan? Die zullen dat geluk dus niet ervaren...vette pech, hadden ze maar sterk moeten zijn (?)

Sterke/beter ontwikkelde/inteligentere/gezondere/meer geluk hebbende ubermenschen mogen van deze "enkel geluk brengende engelen van Satan" (en hun aanhangers) blijven leven en de zwakkere/minder(anders) begaafde/ziekelijk zijnde/minder gelukkige untermenschen vallen helaas af, of helpen we daar nog een handje bij...

Ik denk dat ik mn punt nu wel duidelijk heb gemaakt... nosmile.gif

Of virussen nou wel of niet bestaan...ik heb er eigenlijk nog nooit over nagedacht. Demonen bestaan zeker, daar ben ik van overtuigd.

Wat ik wel vreemd vind is dat veel mensen wel in engelen óf demonen geloven maar vaak niet in beide. Als je wel in demonen gelooft maar niet in engelen vraag ik me af hoe je het één zonder het ander kan geloven.

U gelooft dat God de enige is? Daar doet u goed aan.

Maar de demonen geloven dat ook, en ze sidderen. Jak 2,19

Heerlijk, het Virus met zijn virussen is lekker toch niet de baas yes.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

vandaag ontzettend last van mijn keel. Het zal wel een leugentje zijn, dat me heeft geïnfecteerd. Uit de mond van Satan (wel met een hoofdletter hé, HE RULES THIS EARTH, period!). Of waren het toch vier russen die mijn keeltje belaagd hebben? Dat het stukjes RNA zijn, die binnendringen in de cellen van mijn keel en mijn keelcellen aan het werk zetten om meer kopietjes van zichzelf te maken, is wel heel erg onwaarschijnlijk natuurlijk.

Kan ook dat ik vanochtend al wist dat ik vanavond die ziekelijke kleuren van Gorthaur's hoaxsite zou zien... Nee, het zijn gewoon de Engelen des Heren die me straffen voor mijn ongeloof. Ik voel me beroeoeoerd. "Ga even een eindje lopen, dan voel je je wel beter". Hop hop hop hop hop hop, naar de stationsrestauratie voor een glaasje sherry

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 months later...

Quote:

Wat is een influnca demon?

Oh, en bestaat de waere Gorthaur kerk nog steeds? Of is die omgedoopt naar de waere Olorin kerk?

Daar wordt zeker ipv genesis de silmarillion gelezen
puh2.gif

Influenza is griep.smile.gif rest legt zichzelf dan wel uit. De Waere Olorin Kerk doet het nog steeds erg goed in de keuken.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 years later...

Ik merk om me heen dat mensen al snel vergeten dat het virus één grote leugen is. Waarschijnlijk ook mede doordat de atheïstische farmaceutische industrie ongelimiteerde geldstromen heeft. Dat terwijl de ware gelovigen in de verdrukking zijn. Zo hoor je slechts de leugen in de media en op school.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid