Spring naar bijdragen

Sacerdos

Members
 • Aantal bijdragen

  3086
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

  Nooit

Over Sacerdos

 • Rang
  CrediRog

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ook Vlaanderen/Belgie is een rechtsstaat dus het recht geldt voor iedereen.
 2. Sacerdos

  Fototopic [Algemeen]

  Mooi dat soort foto,s
 3. Veel mensen hier zijn duidelijk niets gewend met eten en zal het thuis wel Schraalhans keuken meester geweest zijn of is het nog. Gerrit van der Valk was een groot Hollander die zijn eigen weg ging geen blad voor de mond had en heel hard gewerkt.De mensen die hem echt kenden of in aanraking met Gerrit van der Valk kwamen, zagen een warm menselijke man;hij was een voorbeeld voor zeer velen.
 4. Sacerdos

  Waarom?

  Waarom hebben wij het toch steeds hier over het boeddisme het geloof van in het niets naar de buitenste duisternis;laten we spreken over de de Zaligmaker de Naam boven alle Namen Jezus Christus,daar moeten we zijn. Voor de Christen is er geen waarom alleen zekerheid ten Eeuwigheid.
 5. Sacerdos

  Kauwen op Jezus

  Er zijn gelukkig nog steeds fatsoenlijke Hostie,als ze op de tong gelegd worden smelt het gelijk,en zoals gewoon gaat het altijd onder twee gedaanten dus alles gaat echt het lichaam in. Fatsoenlijke Hosties zijn altijd te bestellen en de men gaat er ook weer meer steeds toe over die aan te schaffen.Gelukkig maar.
 6. Sacerdos

  Calvijnjaar

  Wel jaren geleden dat wij de Institutie van Johannes Calvijn gelezen hebben,daarin waren veel zaken goed Katholiek. En Calvijn zag er prachtig uit met scherp gezicht en pracht puntbaard niets mis mee en met levensernst ook niet dat zouden meer mensen moeten hebben .Trouwens Calvijn was een warm mens met humor zeer zeker in privekring. Goed dat er een Calvijnjaar is.
 7. Sacerdos

  Waarom?

  Laten we er niet omheen draaien,al lijkt het allemaal mooi en vredig(dat is het dus niet daar geen misverstanden over) dat boeddische,het is een godsdienstige truc van de duivel. Van de duivel mag men godsdienstig zijn als het maar niet tot Jezus Christus leidt.Met het boeddische komt men terecht in het niets van de buitenste duisternis.
 8. De aarde is niet hol maar lekker gevuld als een oliebol en achtkantig.
 9. Quote: Op maandag 19 januari 2009 21:39:25 schreef Bonaventura het volgende: [...]Je begint de laatste tijd wel een beetje vrijzinnig te worden Sacerdos. Ben je ziek ofzo? Blijkt weer is eens dat je niet weet wat vrijzinnigheid nu eigenlijk is;en wat wij worden of niet bepalen wij zelf wel.
 10. Hen die elkaar niet vertrouwen hebben regels,dat zijn dan ook de relaties die geen stand gaan houden.
 11. Sacerdos

  Charisma

  Als het om het familigevoel is is dat al zo fout en blijf dan maar thuis koffie drinken bij Oma en Opa met een Tompoes er bij. Men gaat naarde Kerk de Kerk dus om God te ontmoeten Hem de Aanbidden en ter Communie te gaan mits je met een ieder in vrede bent. En een gemeente is geen Kerk,maar een groep mensen die bij elkaar komen en wat invulling geven aan hun religieuz gevoel.Men gaat naar een parochie of gemeente in een geordende kerkgemeenschap ,om zijn/haar zonde te belijden,om daar vergeving van te krijgen,het Kyrie aan te heffen voor de nood der wereld eht Gloria te zingen ter Ere van
 12. Sacerdos

  Waarom?

  Daar horen we weinig over maar ook in zogenaamd boeddische landen groeit het Christendom zee snel en WAAROM omdat er dan eindelijk is goede en schone ziekenhuizen zijn en dat mensen die ziek zijn niet aan hun lot over gelaten worden zoals bij de boeddisten.En er goed onderwijs is op christelijke scholen enz enz , en mensen zien dat de Christenen en hen die Christen geworden zijn totaal veranderd zijn en liefdevol geworden zijn enz enz enz. Christus Vincit. Christus Regnat. Christus Imperat.
 13. Sacerdos

  GrootNieuwsRadio

  Neen Joost je je staat in je gelijk,en dat gebedel om geld en daar het Koninkrijk Gods voor misbruiken is zeer niet kies,dan weet je weer uit wat voor hoek dat allemaal komt. De EO heeft nog steeds onze sympathie en de geldwerving ging daar op een wijze die wel Christelijk was en is. Trouwens ons vermoeden is dat u zeer Christelijk denkt.
 14. Quote: Op zondag 18 januari 2009 15:29:25 schreef Esther het volgende: Nou, dat zou ik niet zo zwart wit durven zeggen, Sacerdos. Vaak komt dat misschien wel voor inderdaad. De meesten lopen er ook niet zo mee te koop. Maar ik ken echt wel mensen die vaak zeggen dat ze zo van mensen houden en dat ook oprecht doen. Dat zie je aan hun woorden en absoluut aan hun daden. En dat zijn toch echt geen wolven in schaapskleren. Kijk, mensen die zich er op laten voorstaan, dat is wat anders. Die moeten uitkijken voor hoogmoed, dan is het 'houden van' om er zelf beter van te worden, om zichzelf er
 15. Sacerdos

  zondag

  Zou den de zevende dag adventisten wel sex mogen hebben op zaterdag,en mag de maandaghouder wel sex hebben op maandag.En antichristelijk programma,s.Waar gaat dit over wellicht over mensen die met zich zelf in de knoop zitten. Gaat nergens over;wat wordt de Christelijk Zondagviering toch heel slecht begrepen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid