Welcome to Credible

Welkom op Credible! Leuk dat je langs komt! Kijk gerust eerst even rond op het forum en als je ergens op wilt reageren maak dan een account aan! We hopen dat je het naar je zin hebt en mocht je vragen hebben neem dan contact op met ons!

Geloof

Forum

 1. Geloof algemeen

  In dit forum kun je terecht voor algemene onderwerpen die spelen binnen het christendom. Hierbij wordt uitgegaan van de Twaalf Artikelen.

  92087
  berichten
 2. Bijbelstudie

  In dit forum kun je terecht voor discussies over de inhoudelijke kant van de bijbel. Hier kan je dieper ingaan op specifieke teksten uit de Bijbel en daar gezamenlijk over denken.

  32833
  berichten
 3. Theologie

  In dit subforum kunnen alle vragen over kerkleer en dogmatiek uitgewerkt worden. Hierbij wordt uitgegaan van de Twaalf Artikelen.

  11768
  berichten
 4. (Jeugd)kerken / Gemeente

  Naar welke kerk ga je, en waarom? Wat voor liedjes zing je het liefst in de kerk? Heb je een goede dienst meegemaakt? Welke gemeente past bij mij, hoe ziet jouw dienst eruit?

  10193
  berichten
 5. Levensbeschouwing

  Hoe kijken de Moslims naar de Bijbel? Hoe zit dat met new-age? Voor al deze vragen is dit subforum de juiste plek om een interreligieuze dialoog te houden.

  27457
  berichten