Spring naar bijdragen

Maitreya verschijnt kort na kerst!


Aanbevolen berichten

Maitreya kondigt vlak na kerstmis begin 'messiaans' optreden aan

Maatschappij | Eindtijd & Profetie | 13 December 2008 | 21:49:40

'In de zeer nabije toekomst zal een grote, heldere ster aan de hemel verschijnen, en dag en nacht over de hele wereld zichtbaar zijn.'

Maitreya, de tot zichzelf uitgeroepen lang verwachte 'messias', heeft aangekondigd dat hij vlak na kerstmis 2008 op de Amerikaanse TV zijn officiële openbare optreden als redder van deze wereld zal aankondigen.

De aankondiging van Maitreya's aanstaande 'verschijning' als de messias van de joden, de christus van de christenen, de imam mahdi van de moslims, de boeddha van de boeddhisten en de krishna van de hindoes vond plaats door middel van een grote advertentie van 'Share International' in de Wall Street Journal op 12 december.

'Al jaren vinden overal ter wereld talloze wonderen plaats... Nu zal het allergrootste wonder plaats vinden. In de zeer nabije toekomst zal een grote, heldere ster aan de hemel verschijnen, en dag en nacht over de hele wereld zichtbaar zijn,' aldus een deel van de tekst van de aankondiging.

De organisatie 'Share International' is al jaren een spreekbuis en promotor van Maitreya, wiens eerste openbare optreden plaatsvond in 1988, toen CNN en andere media berichtten over zijn plotselinge 'miraculeuze' verschijning aan 6000 mensen in Nairobi, Kenya. Een week voor deze gebeurtenis zou er vanuit het niets een ongewoon heldere ster aan de hemel zijn verschenen.

'Share International' wordt al jaren geleid door Benjamin Creme, een new-age occultist met uitgesproken anti-christelijke denkbeelden. Al 30 jaar bereiden Creme en zijn groep -de \"Meesters der Wijsheid\"- de publieke openbaring van Maitreya als 'de messias' voor. Nu is het dan zover: eind dit jaar of uiterlijk begin 2009 zal Maitreya onthullen dat hij inderdaad de 'messias' is van de mensheid.

De buitengewone energie van Maitreya zou de afgelopen jaren al voor verschillende doorbraken in de wereld hebben gezorgd. Zo wordt het eind van de koude oorlog, de val van de Sovjet Unie, het einde van de apartheid, de sterker wordende roep van de mensheid om vrijheid en rechtvaardigheid en de toenemende zorg voor het milieu op zijn conto geschreven.

Maitreya's boodschap is samen te vatten als 'deel en redt de wereld'. Hij wil de mensheid inspireren om zich als één grote familie te zien. Met Maitreya aan het hoofd zal de mensheid verzekerd zijn van overleving, aldus 'Share International'. 'Door hem zal er een prachtige nieuwe beschaving ontstaan, waarin er vrede over de hele wereld zal heersen.'

Bron: Share International

link

Xandernieuws.nl

link

Link naar bericht
Deel via andere websites

Dit uit zijn context citeren vergeeft de vegaloog me wel knipoog_dicht.gif

Quote:

[...]

Weer zo'n typisch broodje-kaas-verhaal. Alleen de Nederlandsche Maan is van Leidsche komijnekaas. Andere landen hebben uiteraard hun eigen maan. De Duitse hier, wo ich zuhause bin, daarentegen, is van Bayrische Edelpilzkäse gemaakt. Dat verklaart ook, waarom de maan in Duitschland blauw geaderd is. In Iran is het weer anders, daar hebben ze een maan van Khomeiny-kaas. (De meeste moslimlanden hebben trouwens geen volle maan, maar een sikkelvormige maan. Dat heeft te maken met de Ramadan, een vastenmaand, waarin moslims alleen vetarme kaas eten.) Italianen hebben weer een mozzarella-maan, die ze liefkozend 'Luna Bella Mozzarella' noemen. Amerikanen hebben geen echte maan, zoals zoveel in Amerika meer lijkt dan het in werkelijkheid is. Zij hebben gewoon een cheeseburger in the sky. Dit is maar een korte samenvatting uit het boek 'Manen in alle staten' van de onderzoeker Prof. Dr. Marsmaan, die zijn proefschrift heeft gewijd aan de hypothese, dat Marsrepen Mars heten, omdat ze van de bodem van Mars worden geproduceerd. Hierin gaat hij in op de herkomst van het woord 'verdonkeremanen', en toont aan, dat inderdaad bepaalde oude culturen een maan met een buitenmantel van chocola wisten te maken, zogezegd te verdonkeremanen. Wie meer wil weten, moet op zoek naar dit boek. Bij ons, op onze planeet Aspergia, is het nogal moeilijk te krijgen.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

'In de zeer nabije toekomst zal een grote, heldere ster aan de hemel verschijnen, en dag en nacht over de hele wereld zichtbaar zijn.'

Maitreya, de tot zichzelf uitgeroepen lang verwachte 'messias', heeft aangekondigd dat hij vlak na kerstmis 2008 op de Amerikaanse TV zijn officiële openbare optreden als redder van deze wereld zal aankondigen.

Weer iemand die ons komt verlossen van ons geld?

Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast Anon_phpbb

Quote:

[...]

De TS heeft het over een ster (twinkelend). De planeet Venus twinkelt niet.
knipoog_dicht.gif

Het "twinkelen" dat je ziet is geen eigenschap van het hemellichaam, maar van de atmosfeer. Ik vermoed dat Venus net zo gezellig twinkelt als Sirius (de ster, niet de olietanker. Die twinkelt niet zo geloof ik. Hoewel, Somalische piraten haar wel snel konden vinden. Maar we dwalen af widegrin.gif)

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid