Spring naar bijdragen

leren_schoen

Members
  • Aantal bijdragen

    1.282
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door leren_schoen

  1. Op 7-3-2024 om 23:06 zei Willempie:

    Jij bent de idioot als je woorden gebruikt waarvan niemand weet wat die betekenen. Je bent een enorme dwaas en stelt je domheid hier openlijk ten toon. Wees er maar trots, op! Je maakt je eigen geloof belachelijk.

    Hahahahaha 

    Op 8-3-2024 om 04:27 zei Dat beloof ik:

    Niets. Om de eenvoudige reden dat beiden niets bereikt hebben. Het zijn mensen die na hen zijn gekomen die religies hebben ontwikkeld op grond uitspraken die door hen zouden zijn gedaan (maar waarvan in geen enkel geval duidelijkheid bestaat).

    Dus beter zou je bij zo'n vraag eens goed nadenken voordat je hem stelt.

    Gaan jullie lekker aan elkaars vieze pinkies trekken.

    Stelletje viezeriken dat jullie rondlopen.

    Ik snap je emoties, maar het is niet toegestaan schuttingtaal te uiten op dit forum. Hier krijg je strafpunt voor.

  2. Zojuist zei Fundamenteel:

    Bla bla bla bla...

    Wat heeft uw pedofeet meer bereitk dan de die van Israël of Christendom? Antwoord gewoon concreeet?

    Als het antwoord niets is: Wat denkt ge dan te oogsten na deze oorlog? Wij zoomen in op de lens van uw oog als gij een masker draafgt om u te herkennen. Ge zijt door uw profeet het meest gatachterlijke geloof ter aarde, en noch bidde ernaar?

    Ge zijt het achterlijkste volk te aarde, simpel.

    Het nageslacht van Ismael is uit de toram. Dat jij alles achterlijk vindt is waarom je ook nu uitbetaald bent. Hahahah

  3. 7 minuten geleden zei Fundamenteel:

    Ik kom er later op terug

    Willempie, de Palestijnen zijn alle moslims in onze omstreken. We moeten die mensen uit onze omsterken duwen, ik kan het niet simpeler zeggen. Ze beramen duistere plannen.

    Ze moeten weg, allemaal. Wat gaat er van ons westen komen als ge die inteeltcultuur die een pedofiel als profeert aanwijst laat doen? Denk hier eens echt en nuchter over na. MAar dat is wat islam is. Ik heb het een eerlijke kans gegeven, er zit nix in. Er zit letterlijk niets in, niets. Daarom vreten ze onze cultuur op.

    Daarom worden jullie terecht zelf onderdrukt. Als er een straf is of toorn dan vechten jullie terug (tegen de Heer). En dat is jullie grote probleem. Daarom worden jullie uitgeroeid. Maar die de Heer vrezen ontwijken dit wel.

  4. 23 minuten geleden zei Willempie:

    Ik heb tijdens mijn reizen over de hele wereld veel moslims ontmoet waar je gewoon een normaal gesprek mee kunt voeren over geloofszaken. Maar er zijn er ook waarmee niet te praten valt en die hun toevlucht zoeken in schelden en bedreigingen. Tot die mensen zeg ik: "Kom maar op joh, en neem al je gewelddadige vriendjes maar mee. Dan zullen we eens zien hoe dapper je werkelijk bent. En dat is dus ook wat Israël nu doet. 

    Wie is hier diegene die doodsbedreigingen doet op basis van uitschelden. En wie beledigt de ander (zijn religie) Hahaha

    Deze denken dat ze hier zitten. Wie kan zoiets nou voorstellen. Die @Willempiedenkt dat die aan de rechterkant zit de protestant nazi

  5. Zojuist zei Fundamenteel:

    Ja zo kennen we ze al, laffe weerloze handen die zich niet wagen aan 1 die tot op het bot bewapend is :( Ik betreur dat zo.... Come make my day...

    Wat kom je nou weer janken

    ga je nou stelkens zitten janken 

    deze man gaat gewoon dialoog aan

    Wat is er mis met jou? Ben je echt helemaal gek?

  6. 8 uur geleden zei Willempie:

    Het gedachtegoed van de Neturei Karta beweging, die enkele duizenden leden heeft, mag dan op het eerste gezicht wel vroom klinken maar is m.i. totaal van elke realiteit ontbloot. Ze stellen dat de staat Israël onrechtmatig is omdat die alleen maar opgericht mag worden door de Messias. Maar wie heeft hier iets aan? Want de staat Israël bestaat gewoon al. Het is net zoiets als de paus die zegt dat er vrede moet komen. Ja, bedankt paus! Dat gaat enorm helpen. Bovendien eisen ze van alle Joden dat die hun extreme denkbeelden moeten accepteren en zich onderwerpen aan een Islamitische dictatuur. Want anders zijn het geen echte Joden. De beweging is uiterst fanatiek en onverdraagzaam tegenover hun volksgenoten die er anders over denken. Het is een extreem wettische religieuze groep en ik kan er werkelijk maar weinig positiefs in ontdekken. Maar wat ik het alle kwalijkst vind is dat deze mensen zich keren tegen hun eigen volk en de kant van hun vijanden kiezen. Het zijn herders die de roofdieren helpen die hun schapen verscheuren en opeten. Dit is zoals ik erover denk, na er bijna een dag over nagedacht te hebben. Maar die groep is heel erg klein, vele malen kleiner zelfs dan de groep Joden die Jezus als hun Messias en Redder hebben aanvaard.  

     

    @Willempie ☠️

    @Fundamenteel☠️

  7. 4 minuten geleden zei Flawless victory:

    De islam heeft Mekka, de islam heeft Medina en de islam wil Jeruzalem. Maar Jeruzalem zullen ze nooit krijgen, leert de bijbel.

    Dat gaat gewoon niet gebeuren.

    Op de tempelberg staat gewoon een gebouw met 1000x takbir erop geschreven. En geen Jood bezoekt de muur nog.

  8. Zojuist zei Fundamenteel:

    Neen? Maar ik heb toch het recht mezelf te verdedigen? Net zoals Israel dat recht heeft.

    Ik mag niet moorden van mijn godsdienst. Mijn godsdienst roept niet eens tot moorden op. Maar ik mag wel mijn belangen verdedigen, dat is geen moord.

    Jij blijft zeggen dat Israël de Joden zijn maar zij zijn allemaal apostaten. En Joden zijn afhankelijk van de Heer niet de bureaucraten. Zij veroorzaken alleen maar ellende.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid