Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 96
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Quote:
Op woensdag 16 februari 2005 15:22:34 schreef Iriacynthe het volgende:

Ik hou er ook niet van, ik dans liever tamelijk rustig, maar agressief zou ik het zeker niet noemen. Je leeft je gewoon compleet uit, en de paar keren dat ik mij in een moshpit gewaagd heb waren er geen mensen die expres anderen pijn deden (en dat was trouwens op niet-chirstelijke concerten, daar heeft het volgens mij weinig mee te maken). Soms gaat het er wel hard aan toe en valt er iemand, maar die werden dan altijd meteen overeind geholpen door de mensen die er tegen gebotst waren.

Nee, expres mensen pijn doen? Absoluut niet. Wel zijn er soms van die idioten, maar die worden er meestal uit getrapt.

Maar het is meestal wel agressief (niet tegen iemand in de pit gericht hoor). Een verdwaalde arm of voet kom je wel eens tegen. knipoog_dicht.gif Ik heb er wel eens een aantal minuten uitgelegen omdat ik niet meer kon ademen door een(niet voor mij bedoelde) stomp in mijn maag. Bloedneus zie je soms ook wel eens. En spierpijn is ook best gewoon.

Maar het verschil is met al dit soort dingen: Het is niet bewust tegen iemand bedoeld, de sfeer is juist erg positief. Tis meer mensen die graag quasi kung-fu moves in de lucht maken. En tja, als je dan in de buurt sta. (en als je dat risico niet wilt lopen ga je toch gewoon niet in de pit staan?)

Zoals Robert "oogje" F al zei: Er is niks mis met positief geweld.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ooit op een bijeenkomst van God's Pleasure geweest. Na de bijbelstude trad de band nog even op.

Voor het podium werd er flink gesprongen en gebotst. Dat ging vlak langs twee mensen die daar middenin genield lagen te bidden. Het kan dus helemaal goed gaan.

Wanneer er ruzie/agressie ontstaat kun je je afvragen of de Geest aanwezig is.

Rudibu.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 1 month later...

ik vind het onzinnig om hier WWJD bij te vragen.. want Jezus heeft vast ook wel een smaak.. en dit is geen moraal maar smaak/voorkeur kwestie... en toen Toruniquet op flevo was werdt er ondanks het toen heersende mosh verbod toch een grote pit aangevraagd door de Tourniquet leadsingerbig-smile.gifknipoog_dicht.gifengel.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:
Op woensdag 13 april 2005 15:02:44 schreef Ol Moth het volgende:

ik vind het onzinnig om hier WWJD bij te vragen.. want Jezus heeft vast ook wel een smaak.. en dit is geen moraal maar smaak/voorkeur kwestie... en toen Toruniquet op flevo was werdt er ondanks het toen heersende mosh verbod toch een grote pit aangevraagd door de Tourniquet leadsinger
big-smile.gifknipoog_dicht.gifengel.gif

Waarom een moshpit verbod????? verbaasd.gifverbaasd.gifverbaasd.gifverbaasd.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Het hangt er altijd maar vanaf of een pit leuk is, het moet niet te druk zijn, want dan sta je ook maar wat tegen elkaar aan te drommen, maar als je maar met een paar man staat dus heb je meer ruimte en meer ruimte betekend dan vaak dat het er ietsjes harder aan toegaat wat nog wel eens enige blauwe plekken en ongewenste bloedingen tot gevolg kan hebben.

Maar het blijft leuk hoor knipoog_dicht.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 3 months later...
Gast Anon_phpbb

Quote:
Op dinsdag 15 februari 2005 09:20:47 schreef RobertF het volgende:

Sjaloom Susanne,

Die zou rondtrekken, het goede nieuws verkondigen en een groepje om Hem heen verzamelen, als Hij Zijn bediening hier had gehouden. Of zoiets. Hoezo?
knipoog_dicht.gif

In een moshpit verzamel je ook een groepje om je heen. t Is maar welk soort mensen je wilt aanspreken!

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 months later...

Quote:
Op zaterdag 30 juli 2005 17:55:38 schreef *nath* het volgende:

met zijn twee is het niet leuk!

Maar als je samenwerkt wel. Dan moet je je armen kruislinks vastpakken en rond gaan draaien. Reken maar dat 't effectief is puh2.gif

Ikzelf doe niet aan pitten, maar ik vind er niks mis mee. Iedereen die daar staat, die vind het niet erg om een duw en een trek te ontvangen. Het is in mijn ogen dus ook niet echt geweld, maar meer stoeien.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid