Spring naar bijdragen

gerartje

Members
 • Aantal bijdragen

  1.498
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

  Nooit
 1. gerartje

  Halleluja Adonai

  Quote: Op vrijdag 09 juni 2006 16:38:35 schreef Raido het volgende: * Raido vraagt zich toch stiekem af waarom je Hallelujah Adonai zou zingen als je Nederlander bent Prijst de HEER, de Heer is lang niet zo hip natuurlijk Ik dacht dat Adonai mijn Heer betekende, dan zou er dus staan Looft de Heer, mijn Heer.
 2. gerartje

  [spel] Raad het nummer

  waar blijft ie dan
 3. gerartje

  wat is je favo band??

  er zijn teveel goede bands, maar the white stripes en the hives hebben toch wat speciaals.
 4. ik heb um op me pctje staan, klein stukje gezien, lijkt me wel aardig maar ik ga um nog niet kijken, dat komt wel weer na de vakantie.
 5. ik denk dat dat zwaar overtrokken is, als je de vraag zou stellen, weten jullie dat Jezus is geboren op kerst?, dan zouden veel wel ja zeggen, maar misschien niet meteen associeren met kerst, omdat het al veel te lang commercieel is.
 6. gerartje

  Je Cd-kast vulling

  oef echte cd's uhm ik heb een cd van rancid die is echt 'out come the wolves' uhm dat wat het wel, ik heb nog wat gekopieerde crap. Owja en een echte van sanctus real. favo muziek alles tussen punk en alternatief. NoFX tot RHCP, Madness tot The Strokes, Less Than Jake tot The Distillers.
 7. ik wou dat ik dat kende, dat ik nog nooit had gezoend en niet verliefd was geweest, zodat ik alles kon delen met de persoon met wie ik nu heb, maar dat is weg.
 8. gerartje

  wat is je favo band??

  stef bos is echt heeeeeel andere muziek dan het bovenstaande wel aardig
 9. gerartje

  wat is je favo band??

  rancid is een tjill punkbandje, met een beetje reggae invloeden heel lekker
 10. gerartje

  wat is je favo band??

  er zijn zoveel bands, en zoveel verschillende soorten muziek, op ieder moment van de dag is wel weer wat anders gepast. The Hives vind ikzelf prettig om naar te luisteren. En christelijk zou dat zijn Jeremy Camp of Sanctus Real.
 11. gerartje

  Tattoo's

  ik vind tatoo's wel cool, zelf wil ik er wel een, maar ik doe het n iet, en ik zou niet weten waarom
 12. gerartje

  Tongentaal

  ik zelf zeg, dat het krijgen van de gave van tongentaal, je niet meer christen maakt, dan iemand die het niet kan
 13. gerartje

  Waar gaan dieren heen?

  ik zelf heb een hond, en ik hou van dat beest, en daar kijk ik geregeld in de ogen, maar ze kijkt bijna altijd hetzelfde, van die lekker grote zwarte ogen, waar je in verdrinkt, dat hebben veel dieren, en dan zien ze er schattig zielig en lief uit, dat wil niet zeggen dat ze een zien hebben
 14. gerartje

  Waar gaan dieren heen?

  ik weet niet of dieren echt een ziel hebben, of dat het blijft bij gedachten, ik zelf denk dat alle zielen in de hemel komen, en als dieren dat hebben, dan dus wel
 15. gerartje

  Gelijkenissen

  de zaaier is ook wel mooi, maar idd de verloren zijn blijft het meest aanspreken
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid