Spring naar bijdragen

Huskarl

Members
  • Aantal bijdragen

    3.160
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Huskarl

  • Rang
    CrediRog

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

  1. Huskarl

    Roken. Kan dat?

    Quote: Op vrijdag 18 november 2005 01:45:28 schreef Giesjuh het volgende: Nee dat is waar. Van jouw stem namelijk wel Tsk .
  2. Huskarl

    Roken. Kan dat?

    Quote: Op vrijdag 18 november 2005 01:41:20 schreef Giesjuh het volgende: Nou sperma smaakt niet lekkerder als iemand rookt, maar goed (A) Dus dat het slecht voor je stem is vind jij belangrijker dan kanker kunnen krijgen door het eten van chips? Ik eet ook zelden chips, en daarmee hinder ik anderen niet. Toch? Ze krijgen iig geen blijvende schade...
  3. Huskarl

    Roken. Kan dat?

    Quote: Op vrijdag 18 november 2005 01:07:30 schreef Giesjuh het volgende: Wat dacht je van chips en patat? Ook kankerverwekkend.. Of een appel? Gezond he? Maar je glazuur gaat ervan naar de klote Niks is meer gezond dus waarom zeurt iedereen over roken? Slecht voor m'n stem, m'n zaad gaat verrot, ik word impotent en het schijnt niet fijn te zijn met zoenen. Hoe dat met orale seks zit weet ik niet btw.
  4. Huskarl

    Ik geloof (niet) omdat...

    Quote: Op vrijdag 18 november 2005 00:20:56 schreef holla het volgende: Ja duh. Maar DAT bedoel ik niet. Er zijn namelijk ook zat mensen die verandert zijn, en zijn gaan geloven (terwijl ze dat nooit van zichzelf gedacht hadden), en die NIET schizofreen of wat ook zijn. Hoe weet je dat zo goed? Denk je dat schizofrenie altijd merkbaar is, dat het met een stempel op het voorhoofd staat geschreven?
  5. Huskarl

    Ik geloof (niet) omdat...

    Niet? Kijk eens in psychiatrische instellingen. Lopen genoeg dicipelen, Maria's, Goden, Jezussen, Naopleons en mensen die God gezien of gehoord hebben rond.
  6. Huskarl

    Ik geloof (niet) omdat...

    Quote: Op donderdag 17 november 2005 23:56:25 schreef holla het volgende: [...] Hoe komt het dan dat er mensen zijn die zonder dat ze iets van plan waren, zonder dat ze God zochten, Hem toch vonden? Bekend bijbel-voorbeeld: Paulus. Paulus was op weg om christenen te vervolgen, en patsboem God spreekt tot hem en hij komt tot geloof. Ook mensen die zo opgevoed zijn, kunnen dit hebben. Ze hebben vele bijbelverhalen gehoord, gebeden etc. En toch interesseert het ze niets. Dan kan er ook 'ineens' iets gebeuren waardoor ze helemaal omkeren (bekeren). Er zijn veel gelovigen die zegge
  7. Huskarl

    Ik geloof (niet) omdat...

    Quote: Op woensdag 26 oktober 2005 22:48:32 schreef bastje het volgende: [...] Wat Jezus voor ons op het kruis heeft moeten doen dat was pas moeilijk, en daarom word het ons ook erg gemakkelijk gemaakt om in hem te geloven en later naar de hemel bij God te mogen zijn. Een almachtoge God die weet dat hij over drie dagen weer leeft heeft het daar iets minder moeilijk mee dan jij en ik, zo lijkt het mij toe.
  8. Quote: Op dinsdag 15 november 2005 17:31:31 schreef CaptainCaveman het volgende: [...] Ja Qua cultuur e.d. misschien wel, maar de Bijbel is grotendeels vandaag de dag nog van toepassing. De S.G.P. wil vooral de cultuur en de maatschappij van Nederland reformatorisch-christelijk maken.
  9. Huskarl

    lang haar man

    Quote: Op maandag 14 november 2005 18:08:01 schreef Cake het volgende: Leg eens uit huskarl. Waarom doet hij dat niet? Zie homo's, niet-Israëlieten, heidenen, Egyptenaren.
  10. Huskarl

    lang haar man

    Quote: Op maandag 14 november 2005 18:04:38 schreef Jelmer het volgende: god accepteerd toch gewoon zoals je bent? blank, zwart, lang haar of kort haar etc, etc Nee.
  11. Is dat niet hetzelfde als Montesorri onderwijs? In theorie hoor ik dit allemaal te weten, maar eigenlijk boeide dit me nooit zo.
  12. Huskarl

    Roken. Kan dat?

    Ik ben al bijna een jaar gestopt. Met sigaretten dan, heel soms een sigaar. Heel soms.
  13. Quote: Op maandag 31 oktober 2005 17:27:02 schreef Gods Princess het volgende: wat denken jullie van evanescence.ik hoorde pas dat het een christelijke band is, maar dat is op o.a. de fansites niet echt te zien. Smashign Pumpkins cover, gedaan door Evanescence met Rock am Ring: 'm the face in your dreams of glass so save your prayers for when you're really gonna need 'em throw out your cares and fly wanna go for a ride? she's the one for me she's all i really need cause she's the one for me emptiness is loneliness, and loneliness is cleanliness and cleanliness
  14. Huskarl

    Drank en drugs

    Lieve Truthseeker. Als je om je heen goede vrienden nu in een afkickkliniek tegenkomt dan ga je wel anders denken. Mensen die hun neus af en toe iets te grondig poederen aan de binnenkant, mensen die iets teveel L.S.D. gebruikten, mensen die iets teveel pilletjes slikten, enkel om het uitproberen.
  15. Huskarl

    Moshpit

    Quote: Op woensdag 26 oktober 2005 22:25:33 schreef Diana het volgende: [...] * Diana gaat nu wel heel hard twijfelen aan haar geheugen... Volgens mij is een aantal jaar geleden een verbod ingesteld door de overheid dat er geen Moshpits meer gehouden mogen worden op de officiele festivals. Dit was na aanleiding van een festival, ik dacht dance valley... Dacht dat het over crowdsurfen ging hoor, dat verbod. Moshpit is toegestaan, crowdsurfen niet meer.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid