Spring naar bijdragen

Garou

Members
 • Aantal bijdragen

  77
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

  Nooit

Over Garou

 • Rang
  CrediGup

Contact Methods

 • MSN
  doktorandus_decologne@hotmail.com
 • Website URL
  http://rienopreis.blogspot.com

Profile Information

 • Interesse
  Muziek, film en reizen
 • Beroep
  Reiziger
 1. Garou

  Roken. Kan dat?

  Dames en heren reageerders, Na een tijdje kwam ik weer eens op dit topic. En raad eens: ik ben inmiddels gestopt met roken. Laat het een opsteker (haha, flauw...) zijn voor de die-hard rokers onder u.
 2. Garou

  Help ! Wizzkids gevraagd

  Beste allemaal, Soms ben je op zoek naar een bepaalde film. Vandaag is het soms. Wie van jullie kent de film: Svyato? Hij is gemaakt door Victor Kossakovsky. Nergens, en ik herhaal, nergens kan ik hem vinden. Heeft iemand goede suggesties ? De film draaide een aantal jaren terug op het IDFA Rotterdam. Alvast bedankt !
 3. 'k Denk niet dat Vlaanderen en Nederland bij elkaar gaat werken hoor. Net zomin als Wallonië en Frankrijk bij elkaar... Toch een beetje verschillende culturen...
 4. Het is een kwestie van discipline hoor ik al. Nou, dat is niet mijn sterkste punt. Zelfs al drink ik de hele dag géén druppel koffie en raak ik geen alcohol aan... Vóór 12 uren in bed liggen ? Onmogelijk !
 5. Garou

  Op vakantie naar Canada

  Een hele tijd geleden, toen ik nog op het middelbaar zat, moest ik een werkstuk maken over een land/streek/provincie. Toen heb ik gekozen voor Québec, en dat boeide me enorm. Sindsdien wil ik er graag eens naartoe en houd ik het daar een beetje in de gaten.
 6. Zie dat drie mensen: "Anders, nl..." hebben ingevuld. Hmm, waar precies ?
 7. Even de gedachten verzetten, is altijd goed, dus: Na al een aantal maanden op dit forum actief te zijn, vroeg ik me af: vanwaar ben jij ?
 8. Dat versje zal bij mij een hele musical worden, ben ik bang...
 9. Garou

  Op vakantie naar Canada

  Men spreekt in Québec inderdaad Frans, maar wel een beetje anders dan in Frankrijk. En dat spreekt me juist aan. Hoopte daarom ook op wat ervaringsdeskundigen.
 10. Garou

  Op vakantie naar Canada

  En daar ben jij er een van ? Of begrijp ik dat verkeerd ?
 11. Garou

  Op vakantie naar Canada

  Hier spreekt een Canada-freak. Of althans, een Québec-freak. Zelf ben ik er nog nooit geweest Maar, misschien iemand van jullie wel ? Dus, deel uw ervaringen ! Ik ben heel benieuwd hoe het daar is, vooral omdat de provincie me erg trekt en de taal aldaar. Vuur maar los !(In plaats van brand...)
 12. Geinig om te lezen dat er zoveel lotgenoten zijn ze. Blijkbaar is het een groot probleem onder de jeugd... Nu heb ik op bepaalde dagen een stok achter de deur. Sommige lessen, die vroeg aanvangen, hebben Permanente beoordeling. Dat wil zeggen dat ze je tijdens de les beoordelen en niet alleen door middel van toetsen. Je móet dus wel aanwezig zijn om een goed cijfer te krijgen. Maar de rest van de week... Hmm, lastig om uit mijn bedje te geraken.
 13. Goedemorgen, Ik heb een probleempje: ik kan altijd moeilijk uit bed komen... En met de studie is dat niet makkelijk... Zijn er mensen die goede tips hebben. Of lotgenoten...
 14. Garou

  Rita Verdonk

  Ik vraag me gewoon even af: wat is nu belangrijker ? Uitvoering van de wet óf humanitair en vrij met de regels omgaan ? En dan in het achterhoofd houden dat bepaalde acties die mogelijkheid tot soepel met de wet omgaan vrij beperken...
 15. Heb je een probleem met mensen die een andere mening/overtuiging aanhangen dan jij ? Is het niet juist de uitdaging om ook met hen in discussie te gaan ? Dat maakt onze democratie juist zo interessant !
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid