Spring naar bijdragen

Garou

Members
  • Aantal bijdragen

    77
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles door Garou geplaatst

  1. Garou

    Roken. Kan dat?

    Dames en heren reageerders, Na een tijdje kwam ik weer eens op dit topic. En raad eens: ik ben inmiddels gestopt met roken. Laat het een opsteker (haha, flauw...) zijn voor de die-hard rokers onder u.
  2. Garou

    Help ! Wizzkids gevraagd

    Beste allemaal, Soms ben je op zoek naar een bepaalde film. Vandaag is het soms. Wie van jullie kent de film: Svyato? Hij is gemaakt door Victor Kossakovsky. Nergens, en ik herhaal, nergens kan ik hem vinden. Heeft iemand goede suggesties ? De film draaide een aantal jaren terug op het IDFA Rotterdam. Alvast bedankt !
  3. 'k Denk niet dat Vlaanderen en Nederland bij elkaar gaat werken hoor. Net zomin als Wallonië en Frankrijk bij elkaar... Toch een beetje verschillende culturen...
  4. Het is een kwestie van discipline hoor ik al. Nou, dat is niet mijn sterkste punt. Zelfs al drink ik de hele dag géén druppel koffie en raak ik geen alcohol aan... Vóór 12 uren in bed liggen ? Onmogelijk !
  5. Garou

    Op vakantie naar Canada

    Een hele tijd geleden, toen ik nog op het middelbaar zat, moest ik een werkstuk maken over een land/streek/provincie. Toen heb ik gekozen voor Québec, en dat boeide me enorm. Sindsdien wil ik er graag eens naartoe en houd ik het daar een beetje in de gaten.
  6. Zie dat drie mensen: "Anders, nl..." hebben ingevuld. Hmm, waar precies ?
  7. Even de gedachten verzetten, is altijd goed, dus: Na al een aantal maanden op dit forum actief te zijn, vroeg ik me af: vanwaar ben jij ?
  8. Dat versje zal bij mij een hele musical worden, ben ik bang...
  9. Garou

    Op vakantie naar Canada

    Men spreekt in Québec inderdaad Frans, maar wel een beetje anders dan in Frankrijk. En dat spreekt me juist aan. Hoopte daarom ook op wat ervaringsdeskundigen.
  10. Garou

    Op vakantie naar Canada

    En daar ben jij er een van ? Of begrijp ik dat verkeerd ?
  11. Garou

    Op vakantie naar Canada

    Hier spreekt een Canada-freak. Of althans, een Québec-freak. Zelf ben ik er nog nooit geweest Maar, misschien iemand van jullie wel ? Dus, deel uw ervaringen ! Ik ben heel benieuwd hoe het daar is, vooral omdat de provincie me erg trekt en de taal aldaar. Vuur maar los !(In plaats van brand...)
  12. Geinig om te lezen dat er zoveel lotgenoten zijn ze. Blijkbaar is het een groot probleem onder de jeugd... Nu heb ik op bepaalde dagen een stok achter de deur. Sommige lessen, die vroeg aanvangen, hebben Permanente beoordeling. Dat wil zeggen dat ze je tijdens de les beoordelen en niet alleen door middel van toetsen. Je móet dus wel aanwezig zijn om een goed cijfer te krijgen. Maar de rest van de week... Hmm, lastig om uit mijn bedje te geraken.
  13. Goedemorgen, Ik heb een probleempje: ik kan altijd moeilijk uit bed komen... En met de studie is dat niet makkelijk... Zijn er mensen die goede tips hebben. Of lotgenoten...
  14. Garou

    Rita Verdonk

    Ik vraag me gewoon even af: wat is nu belangrijker ? Uitvoering van de wet óf humanitair en vrij met de regels omgaan ? En dan in het achterhoofd houden dat bepaalde acties die mogelijkheid tot soepel met de wet omgaan vrij beperken...
  15. Heb je een probleem met mensen die een andere mening/overtuiging aanhangen dan jij ? Is het niet juist de uitdaging om ook met hen in discussie te gaan ? Dat maakt onze democratie juist zo interessant !
  16. Eerlijk waag ik te betwijfelen of het de ambitie van de SGP is om anderen hun geloofsovertuiging op te dringen. Afgelopen dinsdag was er een docu op TV over de SGP, en wat hier geschreven wordt klopt niet helemaal met het beeld wat ik door de docu kreeg. Over het geheel genomen ben ik het oneens met de standpunten van de SGP. Maar tegelijkertijd wil ik niet vergeten dat Nederland een democratie is en mensen het recht op een hun eigen mening hebben. Vinden zij een aantal gelijkgestemden moet hen de mogelijk worden gegeven zich te organiseren, zonder daarmee de Nederlandse staat in gevaar bre
  17. Garou

    Roken. Kan dat?

    Maar sinds wanneer nemen we de Bijbel op dit punt wel zó serieus en op andere punten juist niet. Dat snap ik dus niet. Het is net alsof veel ex-rokers en nu christen op zoek zijn naar een stok om mee te slaan naar de rokende-christenen. Dat stoort me. Misschien omdat het duidelijke zonde is? Zo zeggen zij. Misschien moet we het begrip zonde eens wat breder trekken. (sorry als deze reactie niet zo duidelijk is, ik val bijna in slaap...)
  18. Garou

    Roken. Kan dat?

    Vind het lastig, vooral omdat zoveel christenen roken. Er staat volgens mij niets expliciet vermeld in de Bijbel... Althans, niet dat ik mij herinner. Het verhaal van de tempel, kijk, daar héb je een punt!
  19. Voor Wageningen? Ga naar Ede. Leuke, goede winkel. Mét leuk personeel! Trouwens, Utrecht en Baarn zijn ook aanraders...
  20. Garou

    Roken. Kan dat?

    Hey, ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe men hier over roken denkt. Mag het als christen? Of is het juist uit den boze. Zelf worstel ik af en toe met dit 'probleem' Daarom ben ik ook benieuwd naar de rokers op dit forum. Als je wilt, vul dan de vraag hiernaast even in? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid