Spring naar bijdragen

*nath*

Members
 • Aantal bijdragen

  7.646
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

  Nooit

Over *nath*

 • Rang
  CrediShark

Contact Methods

 • MSN
  nathalie009@gmail.com
 • Website URL
  http://xinyourface.deviantart.com/

Profile Information

 • Interesse
  muziek, religie, kunst, filosofie, films, fotografie
 • Beroep
  fulltime studente

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik weet er niet genoeg van om me zinnig te kunnen uiten over stamcelonderzoek. Het is in ieder geval wel iets waar ik me meer in wil verdiepen. Wellicht dat iemand er wat meer over kan vertellen. Ik vind het vooral lastig, omdat het in deze gaat over embryonale cellen. Maar voor nu zie ik niets verkeerds in onderzoek op cellen die nooit een baarmoeder hebben meegemaakt. Maar dan krijg ik alsnog twijfels bij onderzoek op bijvoorbeeld navelstrengbloed. Gewoon een onderbuikgevoel wat op niets gebaseerd is. Maar als het een industrie zou blijken te zijn waarin wel grootschalig onderzoek wordt g
 2. Dat ben ik volledig met je eens, maar ik krijg zo'n verhaal op m'n dak en vraag me af of er mensen zijn die er meer van weten. Daarom opende ik het topic. Als er grootschalig gebruik zou worden gemaakt van menselijke embryo's zou ik het wel een kwalijke zaak vinden, maar ook omdat er geen duidelijke bronnen zijn verwacht ik dat het allemaal wel mee valt.
 3. *nath*

  Drum n bass

  Dat schijnt leuk te zijn, ja. Vriend van me zit achter de lichtknoppen.
 4. *nath*

  Drum n bass

  Ik heb een periode best veel dnb geluisterd. Dit is mijn favoriet: Ik ben ook naar redelijk wat dnb feestjes geweest en zo. Ook naar dubstepfeestjes, maar dat trok me toch veel minder dan dnb. Ik luister het tegenwoordig bijna niet meer. Misschien ook maar beter ook, want dan hoef ik ook niet naar die feestjes. Daar stond ik altijd stil terwijl iedereen stond te dansen, maar ik ben echt een stijve hark als het om dansen gaat.
 5. Linkje? Ik denk dat hij deze http://www.lifesitenews.com/blog/confused-about-the-pepsi-fetal-cell-issue-here-are-the-facts/ gelezen heeft. Maar daar zeggen ze ook dat het gaat om gekweekte cellen, maar van menselijke embryo's. Maar als het enkel gaat om een cellijn vanuit die ene cel uit 1972 maak ik me geen zorgen, maar als ze het gaan hebben over meerdere menselijke embryo's, dan vraag ik me wel af hoe lang ze er dan mee bezig waren(/zijn). Ik blijf het een raadselachtig geheel vinden.
 6. Ja, was zelf ook gaan zoeken naar iets van s-nummers of zo, maar idd kom je daar via Google niets over tegen. Zal een aanduiding zijn van het bedrijf zelf. Hieronder een link met een lijstje van de fabrikant. http://senomyx.com/flavor_programs/appTech.htm
 7. Wat zijn S nummers? Het bedrijf zelf duidt de stoffen aan met een S en dan een nummer. Vandaar dat ik het even een s-nummer noem. Zou prioriteit nummer 1 niet moeten zijn om eerst te checken of dit waar is of niet? Als het niet waar is, is een hele discussie over dit onderwerp zinloos geworden. Blijkbaar.
 8. *nath*

  N.E.R.D.[2]

  Haal het weg! Het angstzweet breekt me uit als we het gaan hebben over code. Gelukkig was php best aardig te doen, totdat MySQL erbij kwam kijken. Nooit wat van gesnapt. Maar ja, ik ben dan ook niet voor niets na m'n P gestopt met ICT. (Soms achteraf wel jammer)
 9. Ja, daar zat ik ook al aan te denken. De naam van de stof weet ik niet, maar wel dat het niet om een E-nummer gaat. Kan natuurlijk zijn dat die stoffen nog niet goedgekeurd zijn door de E.U. Het bedrijf Senomyx maakt geen e-nummers, maar s-nummers. En als ik kijk op de website van dat bedrijf zie ik dat hun smaakversterkers niet in producten die verkocht worden in Europa worden gebruikt. Dus zal het hier allemaal wel meevallen. Maar wat zouden we kunnen doen als t niet om een hoax gaat en er wel foetussen gebruikt zouden worden? We kunnen er sowieso niet omheen dat er rare dingen gebeuren i
 10. Van een volwassen persoon zou ik het wel een ander idee vinden, want deze heeft er dan zelf akkoord voor gegeven. Een geaborteerde foetus vind ik wel degelijk anders. Dat is ook een mens, maar in wording, zonder een keuze. En ik hoef niet bewust bedrijven te spekken die op die wijze achter abortus staan.
 11. Het schijnt dat dat bedrijf nog steeds cellen uit nieuwe foetussen gebruikt, maar goed. Zoals ik zeg heb ik alleen info uit blogs. Maarals het alleen die ene cel uit 1972 betreft vind ik het wel een ander verhaal worden. En ik gaf ook al aan dat t niet om de verwerking van foetussen in onze voedingsmiddelen gaat, maar enkel het gebruik voor onderzoek. Ik kan geen feiten noemen, omdat ik ze niet ken. Maar waar rook is brandt wel vuur..
 12. Ik hoorde vanmorgen iemand wat verontrustends zeggen over de verwerking van delen van menselijke foetussen in onze voedingsmiddelen. Hierdoor ben ik nu wat gaan neuzen via Google en kwam ik wel verschillende sites tegen waarop met het heeft over het gebruik van cellen uit menselijke foetussen(HEK293 cellen) voor onderzoek en ontwikkeling van smaakversterkers. De cellen komen dus niet in ons eten terecht, maar de smaakversterker wel. Dit vind ik enigszins zorgwekkend. En afgaande van de verschillende sites schijnen er veel grote bedrijven achter te staan. Of in ieder geval het bedrijf Senomyx
 13. *nath*

  Fooi

  Ik geef in NL ook nooit fooi. Hier krijg je in de horeca een uurloon en m.i. doen ze dan gewoon hun werk. En ik heb nooit meegemaakt dat iemand zo z'n best deed dat het indruk maakte en ik wat extra's zou geven. Wel vind ik dat als ik ergens dusdanig goed geholpen word en dat men echt z'n best doet, dat ik best wat extra's kan doen. Maar dan in de vorm van chocolaatjes, taart of flesje wijn. (of dat nu voor die persoon bij z'n werk hoort of niet) In het buitenland geef ik doorgaans wel fooi in de horeca, omdat ik niet weet hoe het er in andere landen aan toe gaat qua uurloon e.d.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid