Spring naar bijdragen

Verwarring, escapisme en stigma


Aanbevolen berichten

3 minuten geleden zei TTC:

Ja, nadat we doorheen de schizo-domeinen zijn gevlogen werd het duidelijk dat velen in de egotransverwarring zijn verstrikt geraakt, als gevolg daarvan bleef de verwarring aanhouden en werden de dalers en de klimmers door elkaar heen gehaald. Er mocht dan ook niets meer gezegd worden, alles wat enigszins menselijk was des duivels zonder dat er in verste verte enige notie waar het in z'n totaliteit om ging.

Sprak de  übernarcist nadat ie eerst de aandacht van de mensen met zijn zogenaamde zelfmoordneigingen had beziggehouden.

bewerkt door Dolce Vita
Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 61
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

*Jij* wilde zo reageren kunnen toch?

Je zou wat vaker Prediker moeten lezen: zonder God is alles zinloos en weerzinwekkend en eindeloos vermoeiend. Zoals ook deze "discussie" eindeloos vermoeiend is. Als je echt er aan denkt er een einde

3 minuten geleden zei TTC:

Pijnlijk, enig idee wat stigma aanricht binnen deze samenleving?

Enig idee wat übernarcisten aanrichten bij échte hooggevoeligen en andere zachtmoedigen als die nog onwetend zijn over de schade die narcisten bewust uitrichten, omdat ze daar hun energie uit putten?

bewerkt door Dolce Vita
Link naar bericht
Deel via andere websites
1 minuut geleden zei Dolce Vita:

Enig idee wat übernarcisten aanrichten bij échte hooggevoeligen die nog onwetend zijn over de schade die narcisten bewust uitrichten, omdat ze daar hun energie uit putten?

Je bent schizofreen, we zijn niet allemaal duivels.

Link naar bericht
Deel via andere websites
41 minuten geleden zei TTC:

Je bent schizofreen, we zijn niet allemaal duivels.

Het eerste klopt ja.  Het tweede klopt ook. Maar jij bent er wel een. Een Übernarcist die leeft van de energie die hij pakken kan door  alle aandacht weg te zuigen van het Evangelie, middels vele maskers over elkaar heen te dragen, die hij in hoge mate geperfectioneerd heeft, in de huid te proberen te kruipen van iedereen van wie hij een masker heeft gemaakt en diens goede eigenschappen voor te spiegelen,  zichzelf onzichtbaar te maken onder duizenden afleidende tabelletjes, begrippen, definities, holle tekstjes, de slachtofferrol te perfectioneren en drama's te creëren, zichzelf te verschuilen achter een groot waas,  waardoor hij alle aandacht wegzuigt van de dingen die er hier werkelijk toe doen. Het Evangelie.

God verhoede dat jij ooit tot andere GGZ patiënten wordt toegelaten dan alleen je medenarcisten. En ook dat liever niet.

 

bewerkt door Dolce Vita
Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei TTC:

 een vreedzame dialoog en dito paradigmashift is dan ook geen optie ondanks alle beschikbare middelen die God ons heeft geopenbaard.

Over welke God heb je het precies? De God Die Zijn Eniggeboren Zoon heeft gegeven om voor ons te sterven aan het Levenschenkend Kruis opdat ieder die im Hem gelooft eeuwig leven hebbe? De God dus Die De Wet niet afschafte maar die vervulde?

De God die je eerst stijfvloekte? 

 

 

Link naar bericht
Deel via andere websites

Christenen en goedwilligen die meer willen weten, zoek maar op Quantum Financial System. En op Nesara /Gesara. Je vindt dan informatie waaruit blijkt dat Rusland en China via satellieten in de ruimte een onkraakbaar kwantumcomputersysteem hebben geïnstalleerd waarmee ze elke financiële transactie kunnen zien. Malafide praktijken van bankiers dus ook en die arresteren ze dan. Men beweert daarmee de zogenaamde cabal te overmeesteren, maar tegelijkertijd brengen ze de hele wereld onder hun financiële controle. En meer dan dat.

Men doet voorkomen alsof buitenaardsen (de zogenaamde galactische federatie) de mensen dit systeem hebben gegeven om hen te bevrijden van kwaadwillende bankiers, maar ondertussen brengt men de hele wereld onder de macht van het nieuwe globale “systeem”.

Gesara= global economic security and reformation act.  Zie ook Gesara Law.

https://nesara.nl/info/nesara-gaat-wereldwijd-als-gesara/

https://www.gesarahelp.org/

Het gaat gepaard met een religieus systeem dat men niet religieus noemt. 

bewerkt door Dolce Vita
Link naar bericht
Deel via andere websites

Het is het rijk van de Antichrist.

http://www.nesarasucks.com/nesara-exposed.htm

Why have I spent so much time on it? Because most people don't know a thing about it, and that it's one of the huge curve balls coming that most people are simply unprepared for. NESARA is the economic and political program of the Antichrist and False Prophet to come. We know the second beast of Revelation is going to institute and have enforced a worldwide economic program that requires every person to have a mark in or on their right hand or forehead. We don't know if it's literal or metaphoric mark, but either way, joining and becoming a part of this new system they will implement will bring damnation to the souls who join it.

bewerkt door Dolce Vita
Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid