Welcome to Credible

Welkom op Credible! Leuk dat je langs komt! Kijk gerust eerst even rond op het forum en als je ergens op wilt reageren maak dan een account aan! We hopen dat je het naar je zin hebt en mocht je vragen hebben neem dan contact op met ons!

Fundamenteel

Oudejaar!!!

De moment is nu. We lopen er gestrest bij hier. Zetten de laatste puntjes op de i. De stoofpot met everzwijn pruttelt al. Voorgerecht en nagerecht staat gereed. Alles gekuist en blinkt. We tellen reeds af

We zijn er klaar voor!!! 

Hoe vier(de) jij oudejaar? 

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Om eerlijk te zijn, zou ik het liefst thuis blijven en wat boeken lezen... Maar mijn moeder is altijd bang dat ik vereenzaam dus is ze speciaal terug naar huis gekomen om eten te maken voor me... Dus daar ga ik heen... Niet veel speciaals, geen viering, geen kerstbomen, lichten of wat dan ook.... Gewoon een gezellige maaltijd, en daarna plof ik me voor de buis en ga ik horrorfilms kijken :D

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Samen met vrouw en schoonouders eten. Verder de tijd besteed aan een verhandeling over Genesis en de persoonlijke God, na het luisteren van de eerste twee delen van een hoorcollege van van Buuren en Achterhuis over de Tien Geboden.

Gisteren de petitie getekend tegen vuurwerk, vandaag spijt gekregen.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Oudejaarsavond is niet mijn favoriete avond, dat was het ook niet toen ik jong was. Opgeklopte vrolijkheid terwijl ik me dan vaak melancholisch voel. Dit jaar voor twaalven thuis daarna naar de buren waar het huis vast weer vol zit met -voor het oog- vrolijke mensen. Ach meestal wel even leuk omdat ik dan naar huis kan gaan wanneer ik wil.;)

Nieuwsjaarsdag komt de familie bij ons, daar verheug ik me wel op, fijn om elkaar weer te zien.

Ik wens jullie allen een goed en hopelijk gezond 2018!

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!


Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.


Nu aanmelden