Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 466
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Hey,

Er is toch nog alle tijd voor...

Goed voorbeeld: mijn zus was 19 of 20 (weet niet meer precies hoe oudmuur.gif) toen ze voor het eerst verkering kreeg met een jongen, is nu getrouwd met diezelfde jongen party.gif

Mijn tip, ga niets overhaasten!! Je bent nog maar 17...

Link naar bericht
Deel via andere websites

ja en ik ben een persoon die nog nooit verlieft is geweest...heb wel al "verkering" gehad,dus ook gezoend enzo.Maar dat was geen liefde ofzo,eig ook geen aatrekkingskracht.Ik wou gewoon proberen denk ik of ik die gevoelens niet had...maar ik had ze dus niet. en je bent idd nog maar 17 ,ik ben 18puh2.gifpuh2.gifhehe. Als jij nog niemand speciaal bent tegengekomen ofzo dan is dat toch geen probleem?? op zoenen of verkering staat geen leeftijd hoor smile.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Hen zelf ook nog nooit verkering gehad of gezoend en ben eigenlijk nooit echt verliefd geweest. Ik ben al 22, bijna 23...

Er is geen tijdspad van gebeurtenissen die juist is. De ene zoent al op zijn veertiende, de ander pas op zijn dertigste. De samenleving kan misschien wel anders beweren, maar ach... alsof deze de wijsheid in pacht heeft.

Het maakt dus niet uit, maak je je daar maar geen zorgen over. Ieder mens is uniek en zo jij ook. smile.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Hoi Evenlientje.

Ik ben ook 17 en ik heb ook nog nooit verkering gehad (alleen op de kleuterschool een keer knipoog_dicht.gif). Ik heb er ook nooit echt behoefte aan gehad. De verkering die veel van mijn leeftijdsgenootjes hebben gehad stelt namelijk niet veel voor, alleen af en toe elkaar opzoeken en grapjes maken, en op den duur gaat het uit.

Ik wil nu best verkering, maar dan moet het wel echt zijn. Dus met iemand waar ik echt mee kan praten, en waar ik echt wel mee zou willen trouwen, later. En dat soort verkeringen komen toch bijna nooit op jongere leeftijden voor smile.gif.

Link naar bericht
Deel via andere websites

hai hai,

Ik heb al zat vaak verkering gehad, maar ben altijd binnen 2 maanden uitgekeken. Verkering is dus echt niet alles hor! Tis wel fijn dat er iemand om je geeft enz. Maar vrijgezel zijn vind ik persoonlijk beter! Je kan doen waar je zin in hebt en ik heb genoeg vrienden en vriendinnen die ook om mij geven!

Ooit zal ik de ware nog wel tegenkomen, dus evelientje: je komt beetje wanhopig over en onzelfverzekerd, maar het komt allemaal wel goed. Vrijgezel zijn is ook niet erg hor!

raquel

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 1 month later...

Ik ken dat hoor 'Evelientje'.

Ik heb dan een keer echt lang en goed verkering gehad van 9 maanden. Ik was toen 16/17. Daarna was ik 3,5 jaar vrijgezel. Nu nog steeds (maar daar hoop ik morgen verandering in te brengen smile.gif ).

En ik weet dat je echt kunt verlangen naar een vriend(in).

Ik heb veel gebeden en het heeft echt geholpen. Oke, het duurde 2 jaar voordat er iets gebeurde, maar het gebeurt. En soms wil God het anders dan wij mensen. En wie weet het nou beter? Jij of Hij?

Maak je geen zorgen. Gedraag je normaal zoals altijd en dan kom je de ware tegen. Ga niet overdreven uitlokkelijk doen of stel je niet 'te beschikbaar' op. Blijf jezelf.

Ik heb deze tips ook vaak gehoord en niet ter hand genomen. Op den duur moet je wel en voila: vrijdagavond was het zo ver... we werden verliefd. Nu nog even afspreken en vastleggen etc (hoop ik dan maar).

Nogmaals: vrijgezel zijn is niet altijd leuk, maar het komt goed. Vertrouw daarop!

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:
Op vrijdag 08 oktober 2004 20:16:17 schreef evelientje het volgende:

Hoi allemaal,

Ik ben een meid van 17 jaar. En ik heb nog nooit verkering gehad of ooit gezoend. Is dit raar???

Groeten Evelien

klinkt n btje erg als "beste tina...." En t enige antwoord wat je dan hoort is: Dat is niet erg, dat lihgt voor ieder persoon anders...en daar sluit ik me bij aan...

Link naar bericht
Deel via andere websites

Hoi..

ik ben 19 en heb ook nog nooit verkering gehad. Ben ook nog nooit echt verliefd geweest. Ik ben niet wanhopig op zoek ofzo, maar zou wel graag een lieve vriend willen..

Quote:
Op maandag 15 november 2004 22:13:21 schreef Fred Spekvet het volgende:

Nogmaals: vrijgezel zijn is niet altijd leuk, maar het komt goed. Vertrouw daarop!

ja fijn hoor! Maar daar kan ik dus niets mee. Ik ken best veel mensen van 40 en 50 die dus nog steeds vrijgezel zijn. Dat zou ik echt niet willen.

Ik kan dus maar heel moeilijk vertrouwen dat het 'goed' komt. Want mn leven lang vrijgezel dat wil ik echt niet.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Nee ik zou dat ook niet willen.

Maar het komt goed! Ook als je vrijgezel blijft, kan het goedkomen. Het leven draait toch niet om verkering/trouwen etc?

Ook als vrijgezel kan het leven heeeeeel goed (tegemoet)komen.

Zoals ik al zei, zelf wil ik ook geen vrijgezel blijven. Ik heb al 2x een vriendin gehad wat érg goed beviel. Maar ook al ben je 17, 19, 25 of 50. Het komt goed.

Ik ken ook mensen die al 60 zijn en geen man hebben (op die leeftijd spreek je over man en niet over vriendje). En ik beweer echt dat het met die persoon goed gaat!

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 4 weeks later...

In mijn verleden heb ik wel eens verkering (zonder liefde) gehad en met meerdere vrouwelijke personen 'dingen' gedaan. Nu zou ik wensen dat deze dingen niet waren gebeurd. Alles heeft me gemaakt zoals ik nu ben, en om spijt te hebben vind ik ook zo wat, ik heb er veel van geleerd (over liefde, mensen lusten etc.). Maar ik had liever dat ik helemaal puur was, puur en onschuldig, maar nee hoor, Timmetje niet!

Wees er blij mee zou ik zeggen, bewaar wat je hebt, later zul je er erg trots op zijn!

Als er een juiste persoon op aarde voor je rondloopt is dat er eentje en die kom je dus niet snel tegen, maar blijf idd jezelf, luister naar God, doe nix raars en alles komt goed.

Zelf hoop ik natuurlijk altijd vrijgezel te blijven hoewel ik verwacht dat God op een gegeven moment 'roet' in mijn eten gaat gooien.

Ach ja, leven, en we zijn nog zo jong.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:
Op zaterdag 11 december 2004 10:37:41 schreef NNNils het volgende:

Jij slaat gewoon de "scharrelfase" die veel anderen hebben over en krijgt gewoon meteen verkering met je toekomstige man!
knipoog_dicht.gif

Waarschijnlijk wel.

En dat terwijl die 'scharrelfase' juist zo leuk is puh2.gifwidegrin.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid