Spring naar bijdragen

Ben je nog aanwezig op Aarde?  

30 leden hebben gestemd

  1. 1. Ben je nog aanwezig op Aarde?

    • Jazekers en zover ik weet alle mensen die ik ken ook.
      15
    • Jazekers maar ik mis wat bekenden waarvan onduidelijk is wat er mee gebeurd is.
      4
    • Neen ik ben reeds opgenomen.
      2
    • Neen maar mijn huisdieren zijn wel weg.
      2
    • Ik ben nog in verwarring en heb dus momenteel nog geen benul van waar ik ben.
      4
    • Nee, maar ik ben altijd gespleten geweest.
      4


Aanbevolen berichten

Katten vermist

DEN HAAG - Er blijkt vandaag een plotselinge toename van vermiste katten te zijn. Door heel het land komen bij de politie meldingen binnen van katteneigenaren die ineens hun kat kwijt zijn, terwijl deze net nog op schoot zat, of in het afgesloten huis verkeerden. Ook zijn er verschillende asielen en pensions die een massale verdwijning van alle katten melden en worden er ook veel zwerfkatten vermist.

De politie staat voor een groot raadsel. Normaal slaat ze niet zoveel acht op meldingen van dergelijke vermissingen, zeker niet als ze zo kort na de daadwerkelijke verdwijning gedaan worden, maar nu het er plotseling zoveel zijn op één dag, is er al nader onderzoek ingesteld. Tot nu toe is er echter nog geen enkele kat teruggevonden. Ook gaan er vreemde verhalen rond van baasjes die hun kat voor hun ogen zomaar zagen verdwijnen.

Inmiddels neemt de onrust in vele wijken snel toe en zijn er steeds meer mensen op straat te zien die, soms in hevige paniek, hun kat roepen. Vele zoekacties worden op touw gezet, maar er blijkt nergens meer een kat te vinden. Er worden ruim 2,7 miljoen katten gehouden in Nederland.

Dus toch... :+

Link naar bericht
Deel via andere websites

Eerlijk gezegd verwacht ik niet eens zoiets als een 'rapture'. Ik verwacht een wederkomst van Christus vanaf wanneer de gelovigen samen met Christus de hemel en aarde zullen regeren.

(Veel fasen die in Openbaring worden vermeld, zie ik als symbolisch en niet als chronologische gebeurtenissen. Een 'duizendjarig rijk' en een heerschappij van de antichrist enzo zie ik als symbolisch en niet als een periode die de wereld nog moet meemaken.)

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid