Spring naar bijdragen

Olympische Winterspelen 2010


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 193
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Zou mooi zijn, ik teken ervoor!


Samengevoegd:

Simon Ammann(Zwitserland) had de kleine schans al gewonnen en maakt nu ook goede kans op goud bij de grote schans... Staat na 1 sprong ruim eerste.

De Oostenrijkers, slechte verliezers als ze zijn, hebben een klacht ingediend over de bindingen van Ammann zijn ski's... Hij heeft bijzondere bindingen en de Oostenrijkers vinden dat hij er vals mee speelt. Na onderzoek heeft een jury de bindingen gewoon goed gekeurd. Waarom niet gewoon toegeven dat de ander beter is? Blijft lastig natuurlijk...

Super-G vrouwen:

1. Andrea Fischbacher 1:20.14

3. Tina Maze 1:20.63

3. Lindsey Vonn 1:20.88

Een verassende uitslag. Vonn was de favoriet, maar maakte het niet waar. Er sneuvelden nog meer favorieten... bijna letterlijk soms, na een harde val. Er zat 1 bocht in het parcours die bijna iedereen te ruim nam. Een erg lastige bocht, meteen na een linkse bocht en een hobbeltje een scherpe bocht naar rechts. Funest voor een hoop skiesters

Link naar bericht
Deel via andere websites

gister niet opgebleven, hoewel het toen midden in het weekend was, en nu moet ik morgen vroeg de deur uit. Maar ik had al zo'n voorgevoel dat het zou kunnen en wilde niet weer zo'n mooie afstand missen.

Jammer dat Margot Boer weer net 4de wordt, die heeft 3 hele goeie uitslagen en verdiende heel hard minstens een bronzen medaille.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Margot Boer baalde ik ook van... Die heeft zo goed gereden, maar piest elke keer net naast de pot... Echt zonde want ze verdiende een plak, absoluut!

Wust was gisteren erg goed. Ik verwachtte het niet, omdat ze toch dr Vorm niet echt had. Erg knap!

Heb beide 1500 meters (Mannen en Vrouwen) live gezien en werd er erg blij van yes.gif Wat was Tuitert ook buitengewoon goed zeg!

De 1500 meter is oranje gekleurd smile.gifparty.gif

Toch moeten er nog wel een paar medailles bij om de 9 stuks van 4 jaar geleden te evenaren...

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid