Spring naar bijdragen

DientjeLief

Members
  • Aantal bijdragen

    35
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over DientjeLief

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • Website URL
    http://dientjelief.mybrute.com

Profile Information

  • Interesse
    Een heleboel. Ik hou van lezen, schrijven, internet, mijn beroep, mijn vriend, familie, afspreken met vriendinnen en ga zo maar door.
  • Beroep
    Juf in opleiding.
  1. In Eindhoven zit studentenvereniging Ichthus, dat is een aanrader Mijn vriend zat ook bij Ichthus, maar dan in andere stad. Weet dat dat een leuke vereniging is omdat ik ook wel mee ging. Zijn ook wel andere christelijke studentenverenigingen maar dat is zeker een aanrader! Wat zou je zelf het liefste willen (hoe je iemand wil tegen komen)? [edit] Oh sorry! Ik had niet gezien dat het al 2 blz. waren en lees nu pas dat je niet studeert! Samengevoegd: Ik denk dat er vast wel genoeg meiden zijn die je leuk vinden, goed bedoeld want je ziet er leuk uit. Ook foto's op je myspace zien
  2. Quote: Op woensdag 24 februari 2010 07:11:19 schreef Morphogenesis het volgende: Serieus, het is maar een overbetaald spelletje Hierbij denk ik maar aan één sport: voetbal.
  3. Luxuria, Het gevloek had hij inderdaad achterwege mogen laten maar ik kan me zijn gevoel en gedachte héél goed voorstellen. Denk dat hij er nog heel veel ergere woorden uit had kunnen gooien dan wat hij heeft gedaan. Het is gewoon een stomme fout, maar inderdaad één waar je 4 jr. naar toe hebt gewerkt (niet om die fout te maken ofcourse). Oh die grappen zijn eigenlijk té erg. Toch kreeg ik wel een een lach op m'n gezicht.
  4. Ik zit nog steeds helemaal met mijn gevoel in de race en baal écht mee met Sven. Beetje irritant, want ik kan er niks aan veranderen. Vind het gewoon zo sneu. Hebben jullie dat nou ook? Volgens mij moet ik iets meer afstand nemen [ben er iets teveel mee bezig].
  5. Ja dat had gekund, maar kijk liever via de tv. SPANNENDDD!! Sven, zet 'm op... Samengevoegd: Oh neee..... oh neee...... Samengevoegd: Ik vind dit echt heel erg sneu. Lee schaatste goed, maar Sven had dit écht verdiend. Hij was de beste.
  6. Ja, valt echt tegen. Vind het beschamend! Pff, heeft een keer gepiekt en kan daardoor naar de Olympische spelen.. maar we hebben veel betere schaatsers in Nederland. Had dan Wennemars laten gaan ofzo. Daarnaast had hij die ander binnendoor moeten laten gaan, maar denk niet dat vd Kieft het door heeft gehad dat hij werd ingehaald. Oh wat ontzettend slecht. En hij had gehoopt op brons... op deze manier kom je daar niet.
  7. Haha, ik zit met de laptop op schoot, tv aan ondertussen. Hoe decadent. Mr. Emilio, nu geen voorspellende fase? Zou fijn zijn?!
  8. Ja hij heeft er geen problemen mee, al vind hij het wel 'even wennen'. Die gemeente zijn we nog niet geweest, maar staat inderdaad wel in ons lijstje van waar we nog een keer willen kijken. Op die site had ik inderdaad al eens gekeken, is wel één van de gemeenten die nog op ons lijstje staat zeg maar.
  9. DientjeLief

    Spreken in tongen?

    Eulogia en Piebe, Bedankt voor jullie antwoorden. Ik zal Handelingen 2 eens op mijn gemakje gaan lezen. Wat ik ook goed vond is dat je zegt Eulogia, dat God dit ook alleen aan je zal geven als je het zelf wilt of erom vraagt. Ik had een tijdje angst om dat zomaar te 'krijgen' terwijl ik dat zou willen, maar weet nu dat dat niet zal gebeuren. Fijn dat je antwoord wilde geven op mijn vragen.
  10. Bedankt voor de opties Hongerige Wolf. Het is inderdaad zo dat we hier wel onze ideeën bij hebben, ook al is dat nog breed (want vrouwen in het ambt is voor mij helemeaal prima, ook al is dat bij mijn vriend in de gemeente echt taboe). Waarschijnlijk word het wel een gemeente met de kinderdoop, omdat dat bij ons beide het beste ligt. Dit scheelt natuurlijk al in de keuzes die we maken en welke gemeente we willen bezoeken.
  11. Haha zo bedoelde ik het ook niet. Maar achteraf was er in die gemeente koffie drinken en ik moest nog even naar de wc, maar het leek meer op 'genegeerd worden' dan dat ze ons de ruimte wilden geven om even de kat uit de boom te kijken. Nouja, in ieder geval niet dat je je gelijk welkom voelt. Kan me voorstellen dat ze niet ineens een heel verhaal gaan afsteken, maar gewoon de vraag 'goh, zijn jullie hier voor het eerst' of iets in die richting zou niet verkeerd zijn.
  12. Katholiek zal niet onze eerste keus zijn inderdaad. Bedankt voor je reactie. Denk inderdaad dat het goed is met een dominee te spreken, maar dan zullen we wel eerst een gemeente moeten vinden waar we ons echt thuis voelen. In de gemeente waar we waren geweest werden we niet aangesproken. Ik ben zelf niet echt verlegen, maar had toen ook niet echt de behoefte om anderen aan te gaan spreken met evt. vragen of iets dergelijks.
  13. Oh oke, ik snap het. In het vervolg zal ik gelijk een bronvermelding erbij doen!
  14. Mijn vriend en ik zijn op zoek naar een gemeente in Zeeuws Vlaanderen. Ik zit nu bij PKN en hij bij gereformeerd vrijgemaakt, maar we hebben beide niet echt een voorkeur. Het zou dus ook kunnen zijn dat we bij een heel andere gemeenschap terecht komen. We wonen nu beide (nog) niet in Zeeland. Hij heeft daar wel vanaf april een baan en gaat er dan wonen. Ondertussen zijn we dus rustig aan op zoek naar een gemeente (liefst in Terneuzen). Maar het is erg lastig. We hebben al een aantal gemeentes op internet opgezocht en zijn al bij één kerk (vrij evangelisch) geweest, maar dat pastte nie
  15. Haha klopt. Haal het uit de leerstof van de toets die ik vandaag heb moeten maken. (PABO) Is toch wel belangrijk om te weten als aankomende leerkracht van een chr. basisschool. Ook hoe je aan visie/missie en identiteit werkt en hoe je dit moet omschrijven. Komt uit boek van A. de Wolff (identiteit in uitvoering)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid