Spring naar bijdragen

Zeven nieuwe wereldwonderen


Aanbevolen berichten

Zeker. Met soort citadel idee met een klooster aan de top, die op de plek staat waar vroeger een heidens 'tempeltje' oid stond. Met gevolg van die new-age gasten die er met wichelroedes rond lopen. (Als ik abt was zou ik ze er uit trappen, of iig vragen die stokjes weg te doen)

Of het een wereldwonder te noemen is weet ik niet, erg mooi is die iig wel.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik weet er allemaal niet zo veel over, maar de lijst lijkt me toch niet ideaal. Neem nu dat enorme Jezusbeeld, erg groot en mooi enzo, maar of het nu ook erg wonderlijk is weet ik zo niet.

Iets minder spectaculair, maar wel erg leuk: mijn stad heeft haar eigen lijst wonderen, uitgekozen door een stel studenten in de 16de eeuw. Zijn er nog steden die zoiets hebben?

link

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 11 months later...

Quote:

[...]

verveel je je ofzo?
puh2.gif

Een klein beetje.

Het was natuurlijk makkelijker geweest als ik even een mailtje naar de crew zou sturen met het verzoek om al mijn topics op slot te gooien. Wellicht dat er dan 1 of 2 nog nuttige topics tussen gezeten hebben, maar dan kan een ander zo een nieuw topic openen met dat onderwerp.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid