Spring naar bijdragen

Leichim

Members
  • Aantal bijdragen

    66
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Leichim geplaatst

  1. Leichim

    Rap

    Dat 'nieuwe album' (rebel) van lecrae is echt gruwelijk goed. Flame vind ik ook wel goed:
  2. Stiekem ben ik wel benieuwd wat hun reactie is!
  3. Misschien is het goed te kijken waar de behoefte van het uitgaan bij hem vandaan komt?
  4. Leichim

    Blogs

    Ik gebruik een blogcms voor me site, maar het zijn vooral artikelen en tutorials die te maken hebben met (grafisch) design, niet echt blogs. link
  5. Quote: Op zaterdag 14 februari 2009 16:22:50 schreef Gauk het volgende: [...] Ik ook eigenlijk Maar toch wel een hele grote kaart gekregen. Voor het gemak had de postbode hem maar even opgevouwen en door de brievenbus gestampt Grotere brievenbus nemen, je wilt niet weten hoe irritant kleine brievenbussen zijn voor postbodes. Of je brievenbus was wel goed, dan was de postbode gewoon slordig. Ik moest vandaag post bezorgen en het was best grappig om sommige kaartjes te zien, maar ik had eigenlijk meer kaarten om te bezorgen verwacht.
  6. Ziet eruit als een goede praktische school, alleen deze zin vind ik wel een tikje apart . (bij het kopje 'steun ons') : - Direct rendement, vanaf week 1 gaan de studenten mensen het Koninkrijk van God binnen brengen d.m.v. wekelijkse outreaches!
  7. Lol, die reacties op de site waar mensen konden doneren... Richard Crowther       21/10/2008       £50.00       £14.10       My fare for the beelzebus.
  8. Ik ben me eigenlijk af te vragen wat nu werkelijk de hoofdzaken zijn. Wat is er in de bijbel het belangrijkst?
  9. Leichim

    Crea-topic!

    Die waaier is mooi! Heb je die ook beschilderd? Klik Kreeg gister opeens na een lange tijd weer inspiratie : ).
  10. Leichim

    Terrasverslaafden.

    Quote: Op woensdag 16 april 2008 09:50:35 schreef Joëlle het volgende: [...] Bij Lofen? Ik heb toch liever de Kloostertuin (dat hofje) van de Dom Is 's zomers echt heerlijk Hmm, waar is dat precies? Klinkt wel leuk . Zoiezo bevalt utrecht me wel.
  11. Leichim

    welke sport doe je?

    Hmm, een beetje parkour en nog hardlopen. Alhoewel ik moet zeggen dat ik de laatste tijd breakdance ook erg interessant vind, sinds we wat dansles op school hebben gehad.
  12. Leichim

    Christelijke wallpapers

    ah sommige zijn wallpapers al best aardig puszka! Leuk pattern met lijnen etc. Misschien wat subtieler brushen, het gebrushede gedeelte is vrij vlak.
  13. Quote: Op donderdag 02 augustus 2007 20:23:38 schreef Mystique het volgende: [...]Ik wil niet sarcastisch zijn, maar er zijn een aantal dingen die ik mij afvraag. Hoe weet jij dat iedereen vol geloof meebid? Ik zeg niet dat het niet zo is, je hoort er van uit te kunnen gaan dat het wel zo is, maar is het zo? Daarnaast is gevoel erg beïnvloedbaar. Als jij denkt: ik ben chagrijnig, ben je sneller chagrijnig. Als jij denkt: ik ben vrolijk, ben je sneller vrolijk. En, alhoewel deze twee voorbeelden om gemoedstoestanden gaan, denk ik dat dit ook wel enigzins van toepassing is op het gelo
  14. Nou, het gaat anders vaak fout bij die voetbalsupporters, en die liefde druipt er ook niet echt vanaf. |Of moeten pedofielen harder gestraft worden ? Geweld is onoverkomelijk, sowieso. Wat dat betreft is er een overheid nodig die alles controleert, soms met geweld alleen zonodig. Anders krijg je chaos (voorbeeld: New Orleans na katrina met te weinig politie).Aan de andere kant gaan me'ers ook wel eens te 'veel los' op burgers. In een persoonlijke situatie lijkt me het inderdaad het best om het te voorkomen in welk geval of ook, en anders loop/ren je maar weg.
  15. Leichim

    Christelijke Trance Dance Hardstyle

    dj sozo en dj superzero vind ik zelf wel goed. en wmt (world message tribe) is ook leuke groep. aj mora en ultrabeat zijn wel aardig. reland natuurlijk maar die zijn gestopt. Bij www.christiandl.com en dan bij elektronica hebben ze soms aardige christelijke dj's.
  16. Leichim

    Waar luister jij je muziek op?

    dat chinese ding ziet er ook nog best aardig uit. Ik heb een philips ding met 3gb harddisk, en voor de rest zet ik bijna altijd muziek op terwijl ik computer.
  17. Ik ga volgend jaar naar de Wittenberg .
  18. Leichim

    DeviantART

    Quote: Op zaterdag 07 juli 2007 22:03:14 schreef Dwarrel het volgende: Ik vind het heel erg mooi, geeft mooie stemming, weing te zien. Kom op, niet zo * small-minded * Ahja, het gaat. Maar jij bent ook een vrouw he . Meestal ga ik meteen weer weg als ik zon stopbordje zie met artistic nude .
  19. Leichim

    Slaap verlammingen

    Hmm, toevallig dat dit topic er is, zit er ook mee. Ik (denk) zie bijna elke week iets mafs, of er staat een man, of iets anders. Of de muur gaat bollen op me af, of ik zie een soort vreemd spinraggig netwerk van draden door me kamer heen vloeien. Meestal probeer ik ernaar te grijpen en verdwijnt het snel. Het is bijna altijd als ik niet goed in slaap kan komen, het laat is, en ik ongeveer halfwakker ben. Mjah, denk dat het gewoon in je hoofd zit.
  20. Leichim

    DeviantART

    Quote: Op vrijdag 06 juli 2007 21:38:46 schreef Dwarrel het volgende: ik vind deze helemaal gewelding: link Leuk, allemaal artistic nude..
  21. Leichim

    Vleesetende planten

    Quote: Op vrijdag 06 juli 2007 09:31:54 schreef PeterK het volgende: Wij hebben hier het venusplantje en zonnedauw. Als je trouwens naar de Kalmthoutse heide in België gaat kun je heel gemakkelijk een hele hoop zonnedauw in het wild vinden. Verder vind ik het stoer om exotische bomen te telen, ik heb hier naast me een bananenboom staan en in onze tuin staat een vijg en een olijvenboom. Verder hebben we een paar terrariums en paludariums die vol staan met exotische planten. De leukste manier om ze te telen is af en toe een stekkie / vrucht meenemen uit de dierentuin en die opkweke
  22. Leichim

    Je Cd-kast vulling

    Meeste staat op me computer, maar ik heb 3d cds: Delirious - Now is the Time Delirious & Hillsongs: Unified Praise Chris Tomlin - See the Morning
  23. Leichim

    Websites maken

    Ik heb tot nu toe één keer een open-source cms gebruikt. PHP en andere talen zitten er nog niet in, maar html en css (+ design) gaat aardig, en meestal ontwerp ik het design en maken andere de dynamische omgeving. Enige lastige van css is dat verschillende browsers het nogal eens anders opvatten...
  24. Leichim

    Wat voor monnik/non ben jij?

    Haha, geweldig. ik ben 50% actieve religieuzen en 50% jezuit.
  25. Leichim

    Crea-topic!

    Quote: Op maandag 02 juli 2007 19:49:29 schreef sweet little lie het volgende: Leichim, als het het in zet dan kunnen wij het gelijk zien Ik heb net natuurlijk allemaal geopend en het ziet er goed uit!! Ja, i no. Maar dan voel ik me zo aso met al die grote plaatjes die het hele topic vullen . En danku voor de complimenten. Quote: Op vrijdag 29 december 2006 14:25:03 schreef Lord Voldemort het volgende: .....en ik gebruik hier 3D Studio Max 7 voor het modelleren. Op school gebruiken we Max 9, maar ik merk het verschil tussen die 2 niet. W
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid