Spring naar bijdragen

BulletProof

Members
  • Aantal bijdragen

    22
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over BulletProof

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    marnix95@hotmail.com

Profile Information

  • Interesse
    Games, politiek, piano
  • Beroep
    School
  1. Quote: Abrotus Haha Jah kan nie goed typen, maar echt hilaries joh. Quote: En de vrucht van Paars twee???? Wat is er mee? Quote: Dit heeft eeuwen tijd gekost! Neej echt.
  2. Quote: Op donderdag 25 juni 2009 16:04:59 schreef Caesarion het volgende: [...]Is dat een nieuwe behandeling? (spreek het eens hardop uit voor de grap) Wat?
  3. Quote: Dus vrouwen discrimineren vind je erg, maar hele bevolkingsgroepen wegzetten als achterlijk, dat moet kunnen? Nee, heb ik dat gezegd dan? Quote: O, en hoe heb jij kunnen stemmen als je nog maar 14 jaar bent? Niet, maar ik kan wel zeggen welke partij ik goed vind bij de EU verkiezingen. Samengevoegd: Quote: Op donderdag 25 juni 2009 16:29:37 schreef BulletProof het volgende: [...] Nee, heb ik dat gezegd dan?(Dat ik hele bevoliingsgroepen achterlijk vind) [...] Niet, maar ik kan wel zeggen welke partij ik goed vind bij de EU verkiezingen
  4. Quote: Op donderdag 25 juni 2009 15:36:21 schreef Harm-Jan het volgende: [...]Dat is toch de kracht van een 'min of meer' vrije democratie. Atheïsten mogen hun mening uiten en de EO mag dat weer bashen en jij mag dat weer onderdrukkend vinden. Als geweld maar niet wordt gebruikt of manupilatie, vind ik het ok.
  5. Quote: Op donderdag 25 juni 2009 15:35:18 schreef Harm-Jan het volgende: [...]De SGP zegt ook dat Turkije nooit bij de EU mag en is voor minder Europa enzo. Probleem is dat de SGP niet vinden dat een vrouw een actieve rol in de politek mag hebben. Ook de reden waarom ze geen lijst meer delen met Christenunie en waarom ze niet in de nieuwe EU fractie zitten.
  6. Heel erg dom om mensen hun mening of "leuzen" te laten stil zijn omdat ze tegen jou mening zijn. Lekker onderdrukkend EO.
  7. Snap niet het probleem, als mensen betalen voor die reclame, laat ze, boeien. En meschien laat het mensen meer denken yay.
  8. Quote: "Dannyr" schreef het volgende: Inderdaad een goede keus De PS3 vind ik qua design mooier maar de xbox360 is goedkoper. Idd, Ps3 wel mooier design maar ik ga niet 400 eurie betalen voor een game console dat nauwlijsk verschilt van de 360. Quote: "Dannyr" schreef het volgende: Grafisch gezien doen ze niet zo heel veel voor elkaar onder. Ik zag een keer een demo van het spel resident evil 5 een keer in de gameshop op zowel de Ps3 als de XBOX 360, en ik zag eigenlijk niet zoveel verschil in grafisch opzicht. Misschien dat bepaalde kenners dit kunnen waarnemen?
  9. Quote: Op donderdag 25 juni 2009 15:15:12 schreef Dagmar het volgende: Waarom? Hun EU plan vond ik wel goed. Minder Europa enzo. En dat Turkije nooit bij EU mag. Ik zeg dit op een ander gebied dan Wilders doet. Feit is dat de meerderheid van het Turkse land ligt in Azie, de meerderheid. Dut ze zitten wel een klein beetje in Europa maar de meerderheid niet, en voor mij telt de meerderheid.
  10. BulletProof

    Islamofobie

    Jah wel beetje, zeker hoe ik zie hoe het groeit en hoe meer moslims gaan klagen over dingen, terwijl zij moeten aanpassen, of wanneer Imam's praten over slechte dingen over Theo Van Gogh, Pim Froutyn, Hirisch Ali en meer.
  11. Ik ben blij dat Christendom of een andere geloof geen grote invloed meer heeft in de maatschaapij in Nederland. Ik ben erg blij dat Abrotus,Euthansie en homohuwlijk hier legaal is. Dus we hebben toch nog wat gehad aan kabinet paars.
  12. Quote: Pc\PS3 of Xbox? Xbox 360.
  13. BulletProof

    Rap

    Ik ben nu in een hele rap fase. Verder hou ik ook van oude rock, voorbeelden zijn: Cats in the cradle, Bad Company en naturlijk de meeste hits van Queen. Mijn top 5 rap artiesten(of groepen) zijn -Eazy-E -N.W.A(Niggaz With Attitude) -Tupac -Dr.Dre -Biggy Smalls Verder vind ik Ice Cube, RUN-DMC, Kanye West, P.Daddy en vele meer ook leuk.
  14. Ik speel nu: Bible games. Neej grapje lol, is wel bestaande oude game. Ik speel nu: -GTA IV -Prototype Mijn beste games zijn wel -Star Wars: Knights of the old republic. -GTA San Andreas -Halo 3 -Star Wars Battlefront 2 -Gears of War 2 En verder nog nie lol, maar ik vind veel games leuk dus das ook goed genoeg hopelijk
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid