Spring naar bijdragen

Joëlle

Members
 • Aantal bijdragen

  12.450
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Joëlle

 • Rang
  CrediOrca
 • Verjaardag 22-12-1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.elleoj.nl

Profile Information

 • Interesse
  Koken, bakken, fotografie, versierde taarten en cupcakes
 • Beroep
  journalist & blogger

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Joëlle

  De toekomst van Credible

  Ik kan het niet laten om ook weer even in te loggen. Ik heb ontzettend veel te danken aan Credible, het heeft mij echt gevormd in m'n tienertijd als christen. Juist daarom ben ik nu een van de schrijvers voor het eerder genoemde Huis van Belle (waar ik overigens de fantastische Crediblesmileys mis, niemand die me snapt als ik of doe ), omdat ik die meiden hetzelfde gun als wat ik heb mogen ontdekken hier. Ik kwam hier destijds als dertienjarige meiske binnen. Ik heb heel veel geleerd over het geloof, maar ook van alle andersdenkenden. Het heeft echt bijgedragen tot wie ik nu ben e
 2. Joëlle

  Credible.nl 10 jaar

  Een goede reden om mijn neus ook weer even te laten zien. Van harte met de 10 jaren! Oh, en om even te memoreren.. Credible (en daarmee de gebruikers) is toch mijn hele tienertijd een soort goeie vriend geweest bij wie ik veel kwijt kon, veel van geleerd heb en door gevormd ben. Had het zeker niet willen missen en hoop dat de site en het forum nog vele anderen zo tot zegen mogen zijn.
 3. Wij hebben via de woningstichting een huisje toegewezen gekregen vorig jaar via loting. Daar woont mijn vriend nu in. In september gaan we trouwen en trek ik er bij in, bijna een jaar nadat we de sleutel van dat app. kregen. Op het moment dat we trouwen moet ik nog 2 jaar studeren. Op Funda staan veel huizen te huur en ook viavia (kerk bijv) kun je aan koophuizen die te huur staan komen. Mensen willen graag dat hun leegstaande huis verhuurd wordt, scheelt geld en leegstand is nooit fijn. Zeker met zulke viavia dingen die onderling geregeld worden kun je een prijs afspreken die nog onder de hu
 4. Over precies 23 weken zijn lief en ik getrouwd. <3
 5. Oooh, wat leuk Dagmar! Hier inmiddels begonnen met de eerste versie van de gastenlijst. Wat is dat moeilijk zeg.
 6. Ik kan het begrijpen dat je blij bent^^ En jij ben 'nog' maar 22? Maar jullie zijn ook al 4jaar samen, las ik in "goede tijden, credible tijden.. Ja, dat hoor ik vaker nu, maar ik had best al eerder getrouwd willen wezen hoor. In mijn omgeving zijn er ook best veel die al jonger getrouwd zijn, 19, 20 en zo. Mijn beste vriendinnetje is vorig jaar op haar 21ste getrouwd bijvoorbeeld. Heerlijk, heb je nog echt een heel leven samen. Heb er zo veel zin in! @Jalikaatje Waarschijnlijk begin september. Maar mijn moeder begon ook al dat mijn broertje dan net z'n eerste weken op de middelbare s
 7. Whoohoo, ik kan volop in dit topic gaan posten aangezien m'n lief met de jaarwisseling op z'n knieën is gegaan en aan mijn (en zijn) linkerhand nu een prachtige ring prijkt.
 8. Persoonlijk vind ik dat de voorganger daar niets mee te maken heeft. Maar ik kan me wel voorstellen dat als je vragen hebt als 'is het verstandig om met een niet-gelovige een relatie aan te gaan' het verhelderend kan zijn om een gesprek met een voorganger, ouderling oid te hebben. Zelf heb ik er echter nooit echt behoefte aan gehad. Wie weet dat daar nog verandering in komt als we ooit huwelijkscatechese gaan volgen, maar voorlopig niet.
 9. Joëlle

  Kerst outreach 2011

  Gaaf dat dit nog steeds doorgaat! Ik heb het ook een aantal jaar gedaan en het is echt een toffe actie.
 10. Volgens mij is dit echt een verschrikkelijk doorgeslagen discussie. Waarom moet een Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand een stel trouwen waar hij/zij op tegen is? En waarom zou je als homostel getrouwd willen worden door iemand die tegen jouw trouwerij is? Ofwel: de BABS wil het stel niet, het stel wil de BABS niet. Als de gemeente er gewoon rekening mee houdt en een andere BABS toewijst is het probleem opgelost, toch?
 11. Mijn lief en ik vierden gisteren ons 4 jarig samenzijn. :) Maar naar voor jou en je vriend Floes! Lijkt me helemaal niks.
 12. Dat lijkt me echt heel naar. Wij zijn maandag 4 jaar bij elkaar. Helaas heb ik tot vet laat school en zijn we ook dit hele weekend bezet (er komt 13 man logeren in zijn huisje ), maar ik hoop dat we in elk geval lekker een avondje kunnen bankhangen of zo.
 13. Joëlle

  Nieuwe Bijbel in straattaal

  Ik vind dit een leuk initiatief. Ben benieuwd hoe het aanslaat bij de doelgroep.
 14. Met een groepje ben ik sinds september bezig geweest een projectplan voor te bereiden om naar de Kilimanjaro in Tanzania te mogen (schoolopdracht), maar er was ook een ander groepje en die heeft de reis gekregen. Ondanks dat wij we best onderbouwde en meest uitgebreide plan ooit hebben ingeleverd. Baal baal baal baal baal.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid